Ultima ora: Procurorii teleormaneni au dovezi clare cu cei mai mari hoti din istoria judetului.

29 Octombrie 2016, 06:56 | 4660 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Ultima ora: Procurorii teleormaneni au dovezi clare cu cei mai mari hoti din istoria judetului.

Nicusor Dan si Soros au distrus Teleormanul. Liviu Dragnea si gasca Teldrum au vrut sa dezvolte judetul, dar nu au fost lasati de Soros. Nenorocitul asta a fost vazut, de mai multe ori, cum a distrus cateva fabrici. A furat fierul si l-a dus la Vladutu. A luat pamantul fabricilor si le-a falimentat. Nicusor Dan este si mai vinovat. Totusi, cica Nicusor este capul rautatilor. Mafiotul asta, nu vedeti ce moaca are, goneste investitorii cu pistolu. Speram sa scapam de nenorocitii astia ca sa ne mearga bine, nu de alta. Liviu Dragnea iubeste mult teleormanenii si o sa lupte cu dusmanii astia pana la capat. Liviule nu ne lasa. 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Gogu de la spatii verzi pe 01 Noiembrie 2016, 10:44
#13
Lui Gigi de la tricotaje
Gigele nu stii de ce i-a intrat lui Ilie chilotii-n c*r? Hai ca te lamuresc eu. Lui Ilie i-a intrat chilotii-n c*r fiindca a prestat ma-ta la trombonul dintre picioare lui. Lamurit? Tu-ti p***da ma-tii de imbecil, dar Basescu cum se uita ma? Ti se pare ca are moaca de savant? Ai auzit ultima stire boule? Ai aflat ca PSD si PMP au batut palma pentru sprijin reciproc? Ti se mai pare ciudat acum de ce penali ca Voiculescu, Nastase, si alti penali PSD au intrat la beci, iar penalul de Dragnea e bine merci? Cine i-a tinut spatele ani in sir? Ba prostu' p ...lii, tie ti se pare ca noi nu stim pe unde se pi..sa gaina sau ce?
E pe 30 Octombrie 2016, 17:45
#12
Numarul 8
Reciproca e valabila!
Gigi de la tricotaje pe 30 Octombrie 2016, 13:39
#11
Ilie,iar te bagi ca chilotii-nc*r
Cine mortii vostrii va dau voie sa jigniti sa puneti etichete?Va-muma-n c*r de deontologi!Asa se clasificau profesorii la scoala,pe vremea ta,dupa uitatura?Uite ce frumos s-au uitat Iliescu,Nastase,Dragnea,Mazare sau Opriasn,si au lasat romanii in c*rul gol.Nu stiu cum sa clasific postarea ta,sa-i spunem totusi,GARANTAT VANGHELIE,PARDON,ILIE!
. pe 30 Octombrie 2016, 10:45
#10
.
Draga nr 2,

Cred ca domnul Nicusor Dan nu are capacitateaintelectuala, experienta politica si capacitatea de a coagula in jurul sau o echipa puternica, pe deplin responsabila si competemta. Cred ca este un balon de spuma care va disparea la prima boare de vânt.

Indubitabil, oamenii trebuie judecati dupa cum gândesc, vorbesc si actioneaza, nu dupa cum arata.

Asa iti place, domnule VOTANT VIU ?

Futu-ti mortii matii de basist !
Ilie de la scularie pe 29 Octombrie 2016, 21:01
#9
@Votantului viu
Amice, de gustibus et de coloribus non disputandum perpetuum. Dar sa mai stii ca poti cunoaste omul si dupa uitatura.... si asta chiar are fata de idiot congenital. Cine a spus ca # 1 ar vota PSD? De unde ai dedus asta? Mi se pare mie sau tu aplici dictonul - cine nu e cu noi e impotriva noastra? Cam comunistoid amice. Sezi bland si cugeta adanc. Nu tot ce-ti place tie place si altora. Asta inseamna democratie.
Aoleu, mama pe 29 Octombrie 2016, 18:09
#8
Fara cuvinte!
Nr.unu si nr.cinci luati-va de mana si aruncati-va în Dunăre,poate vor ramane doi prosti mai puțin!
Ovidel pe 29 Octombrie 2016, 17:56
#7
Eu zic sa continuam cu PSD
Sa continuam cu minciuna,cu saracia,cu mizeria si lipsa la un viitor mai bun.Sa continuam sa promovam prostia,mediocritatea,lipsa de educatie si hotia.Sa ne urmam,,stapanii,,din PSD la continuarea dezastrului facut Romaniei.
DAN POP pe 29 Octombrie 2016, 17:26
#6
NICUSOR
Acest indvid ca si d,na Clotite sunt bursierii luisoros nu aveti incredere in ei vor vinde ce mai este de vandut in ROMANIA

E pe 29 Octombrie 2016, 14:41
#5
Nu USR!
O alternativa ar fi Alianta Noastra Romania, pentru că promovează şi susţine valorile naţionale, democratice, creştine şi sociale, acţionând în slujba intereselor fundamentale ale României.

Este un partid naţionalist, de patrioţi. În primul rând susţine familia normală formată din bărbat şi femeie.

USR - ul merge pe aceleaşi principii cu Iohanis si Ciolos,(executanţii ordinelor date de Bruxelles), susţinând căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, ceea ce pentru un creştin-ortodox este inacceptabil.

USR -ul cu certitudine nu este o variantă viabilă!
Daniela pe 29 Octombrie 2016, 13:43
#4
Asa e cand se confunda marfa cu ambalajul
Oare,Iliescu,Nastase,Hrebenciuc,Mitrea,Ponta,Mazare,Oprisan,Duicu și alti PSD-sti,ce fel de fata or avea,de hoti sau de talhari?
franchestain pe 29 Octombrie 2016, 11:59
#3
scumpa doamna #1
nu judeca cartea dupa coperta ca continutu poa sa depaseasca capacitatea duneata de ntelegere.Amin!
Un votant viu pe 29 Octombrie 2016, 11:22
#2
# 2 pentru # 1
Dobitocul,neînțelegând o fină ironie,s-a apucat să comenteze ca proasa-ntârg.Observ calitatea electoratului care votează numai după fața candidatului,iar sărăcia și umilința pe care o suportă cetățenii,e foarte normală?!Minciuna și promisiunile neonorate de foarte mulți ani,sunt armele electorale perfecte ale PSD.Proști și săraci în TR.
. pe 29 Octombrie 2016, 09:26
#1
.
Doamne, ce fata de handicapat. Cum se poate vota asa ceva?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.