Stop manipulării! 7 imagini care arată că în Teleorman cărțile sunt extrem de populare .

26 Octombrie 2016, 16:31 | 1.058 | 6
Stop manipulării! 7 imagini care arată că în Teleorman cărțile sunt extrem de populare .

Curios să afle dacă Teleormanul este atât de înapoiat pe cât se spune și nu are nici măcar o librărie, nea Costel, reportul special TNR, a vizitat județul lui Dragnea și a realizat fotogaleria de mai jos. Imaginile demonstrează fără tăgadă că acuzele la adresa Teleormanului sunt false, cărțile fiind din plin prezente în viața de zi cu zi a teleormăneanului de rând.

Mai mult, aici >>timesnewroman.ro

6 comentarii Comentează

 • #6
  . pe 30 Octombrie 2016, 10:52
  .
  Recunosc personajul- GEORGICAAAAAAAAAAAAA PAUNESCUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • #5
  franchestain pe 27 Octombrie 2016, 14:53
  astai teza mea de doctorat frate doar petru cultura mea generala satît
  Disc*rsu mut - de la retorica la expresivitatea fotografica

  Aci disc*rsu sia modificat sensu dat de retorica antica si se detaseaza de exprimarea literara pîntro abordare pragmatica imortalizata întro imagine alegorica în care antiteza cognitiv-ignoranta se îmbina prin juxtapunerea operelor literar-stiintifice (rezultatu inteligentei umane) si porcului (omnivoru nestiutor) petru care sensu vieti ia o turnura contradictorie reflectata pîntrun paradox halucinant - omu renuntînd la cunoastere si la valoare, si animalu incult,prizonier civilizat al valorilor umane, accceptîndule întro resemnare demna si refuzînd categoric sa iasa din celula ignorantei,toate reflectate întrun cadru simbolic impactant sugerat de o inversare a rolurilor în care ignorantu devine omu si înteleptu devine porcu,inversare cauzata de deflagratia politicului asupra operei maiastre,templu divin,recte creeru uman,esenta gnozei si generatorul eternului vis apoteotic,redus momentan doar la împlinirea biologica.Amin!
 • #4
  Ilie de la scularie pe 26 Octombrie 2016, 22:45
  @Franchestain
  Pentru ca jigneste. De aia. Laba trista care a scris porcăria asta nu a citit nici 10% din cat am citit eu. Daca vrea sa fie porc e treaba lui. Eu nu stau in cocina ca el.
 • #3
  franchestain pe 26 Octombrie 2016, 19:30
  binenteles ca le citeste doar el
  finca nus librarii sa le vînza sorcum votantu PSDist îi bîta frate.Amin!
 • #2
  franchestain pe 26 Octombrie 2016, 19:25
  de ce sai fie rusine dom Ilie?
  pozai elocventa la blana : porcu de la carcera a scris toate cartile alea frate si uite asasi mai cîstiga zile de viata.Amin!
 • #1
  Ilie de la scularie pe 26 Octombrie 2016, 18:14
  @Adminstratorul acestui site
  Sa-ți fie rușine! Atât!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.