Comentariu SNI - Mafia PSD simte ca se ,,strange latul". ACESTA ESTE INCEPUTUL SFARSITULUI.

09 Martie 2016, 22:55 | 3930 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Mafia PSD simte ca se ,,strange latul". sursa: totalimpact.ro

Evenimentele din ultima vreme ,,agita apele" in ,,Mafia PSD" .

Toti sunt nervosi, disperati - au impresia ca toata lumea este impotriva lor. Audierile din Dosarul lui Dragnea, problemele lui Simionescu, audierile din alte dosare ale mafiotilor.
Angajatul de la finante, protagonist al circului oferit in strada, in Mun.Alexandria, retinut de politie (stire difuzata de Antena 3), este si el ,,UN MIC mafiot" fiu al Marelui Mafiot COSTEL MOCANU .- Complicele lui Dragnea in dosarul Referendumului, in prezent ,,omul lui Tariceanu".

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
KM 597 pe 10 Martie 2016, 10:58
#2
ȚINEȚI MINTE CLIPELE DE LA REVOLUȚIE?!
Hoții și mici sau marii mafioți sunt ascunși în PSD.Vedeți bine cum sunt apărați de parlament și stigă că sunt nevinovați iar ei sunt prinși cu sute de mii și chiar milioane de euro.Tot ce e în jurul lui Dragnea pute a corupție si miciună.Sunt putrezi de bogați din banul public sau lucrează la stat.Voi,ăștia care nu aveți bani să vă trimiteți copiii la școală,să vă achitați datoriile sau să vă luați medicamente,unde lucrați?Așteptați să vă ajute cineva,cine?În primul rand,voi,deschizand bine ochii și votand altceva decat CIUMA ROSIE.
doctoru pe 10 Martie 2016, 07:00
#1
Mocanu Costel golan de mahala
Un golan acest Costel Mocanu tatal marelui angajat de la finante. Analfabet de mare clasa Costel Cocanu omul de casa a deputatului Ica Calota se ocupa cu tot felul de influiente prin Alexandria.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.