Comentariul zilei - ITM Teleorman, condus de mafioţi.

31 August 2015, 10:58 | 5987 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
ITM Teleorman.

Atat timp cat ITM-ul sete condus de un traseisti politici, ma refer de Emil Ciobanu, Viorel Dinca, Popescu Gogu la ce sa te astepti? 

Inspectorii in loc de controle indruma angajatorii controlati la firmele inspectorilor care se ocupa de protectia muncii.

Am avut control de la ITM iar inspectorii care au venit mi-au recomandat cateva firme care sa se ocupe de securitatea si sanatatea angajatilor.

Au spus ca sotia inspectorul sef adjunct, ca sotia unui inspector si fratele altui inspector au firme autorizate si imi "recomanda" sa-mi aleg una din aceste firme.
In felul acesta imi "garanteaza" ca nu voi avea probleme.

Citeste si: Prefecta l-a muştruluit pe şeful ITM în loc să-l dea afară. Emil Ciobanu este omul de casă al lui Ioan Niculae. Deocamdată, casa lui Ioan Niculae este la mititica.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Costica pe 11 Septembrie 2019, 16:40
#10
Faceti controale mai multe la firme.
La Tr Maguele la magazinele chinezesti sambata si duminica se lucreaza la negru.Acolo e cea mai mate evaziune.
Confidential pe 11 Octombrie 2018, 08:39
#9
Suc BBG Turnu Magurele escroci
Facețiva treaba Domniilor Inspectori Itm
Confidential pe 11 Octombrie 2018, 08:23
#8
Sc BBG Turnu Magurele escroci
Domnilor itm nu își fac treaba cum trebuie cîte o oră peste program neplătite a fost acum o lună itm la fabrica si nu a luat nici o măsură sefele de luni + șefa la toate lunile sint asmutite de patroni si nici nu ai voie sa te îmbolnăvești ce sa mai zic de concediu nici o vorbă nu ai voie la concediu decit cînd vor ei luați măsuri odată în ce țară trăim?
Gemanu ionel pe 06 Septembrie 2018, 06:09
#7
Bbg srl Turnu magurele
As dori ca itm să meargă la BBG SRl Tricotaje pt ca își bat joc de munitore ore peste program neplatibile norma cit de multă niste italieni Broscari a ajuns sa ne conducă



lica pe 05 Aprilie 2016, 22:14
#6
Cata parsivenie e la ITM Teleorman
Domnule Popescu Gheorghe cata parsivenie aveti. Sotia dumneavoastra a inchis firma care se ocupa de protectia muncii si fiul dumneavoastra a deschis un SRL care a preluat contractele mamei sale.

Baietii care trebuie vegheaza !!!!!!!
tractoristu pe 06 Noiembrie 2015, 10:52
#5
Mafia de la ITM
Sotia si fiul luiPOPESCU GHEORGHE, inspector sef adjunct la ITM Teleorman,au firma de prestari servicii in domeniul protectiei muncii.Unde este incompatibilitatea,fiul fiind ruda de gragul I cu domnul functionar public Popescu Gheorghe????????????
AJF pe 17 Septembrie 2015, 12:44
#4
Mafia PDL PNL PSD
La ITM si la CASA DE PENSII acționează o grup infracțional organizat csre conduce cele doua instituții. Grup dprijinit de toate partidele. Vezi cine sunt persoanele care detin functiile de conducere incepind de la sef birou la director. SOTI SOTII AMANTE.
Poroschianu pe 01 Septembrie 2015, 17:34
#3
Mai rau ca pe timpul lui Basescu
Ce sa-i facem? Asta este situatia in care ne complacem.

Atat timp cat nu se ia atitudine urmata de masuri asupra directorului general al ITM-lui Ciobanu Emil lucrurile nu se vor schimba.

Iitm-ul a devenit mosia lui Ciobanu,masina institutiei este parcata la sofer acasa(sunt vecin cu el in Poroschia)
agricol-prosper pe 31 August 2015, 23:03
#2
,,pacea" e mai buna ca toate
Da este un comentariu adevarat. Eu am o firma cu profil agricol iar la un control in aceasta primavara am patit cea ce se spune in comentariul.

Dar a fost bine -deficientele au fos trecute cu,,vederea" si sunt lasat in,,pace''iar facutura o platesc o data pe luna suma fiind de 400 lei
Verificatul pe 31 August 2015, 12:45
#1
Instituții mafiote
Atîta timp cit numirile la virful acestor instituții le face dragnea sau alți bogătași corupți,la ce va așteptați ? Politicul murdar și corupt a distrus întreaga societate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.