Liceul Unirea Turnu Magurele - nu e important numele, ci realitatea

17 Noiembrie 2023, 14:00 | 2384 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Unirea
Comentariul zilei
Nu e important numele, ci realitatea 
LIPSA DE EDUCATIE SI IMPLICARE
Ce imagine jalnica si la iesirea din Liceul Unirea, unde elevii inunda str. Pompierilor. Cu nimic diferit fata de cea de la Marin Preda.
Elevii stau galagiosi in dreptul portii, pe langa blocuri sau ocupa strada, fumand, vorbind tare, injurand si spunand cuvinte obscene. Tinuta lor ne spune mai degraba ca au iesit de la un eveniment privat, nu dintr-un lacas de invatamant.
Asta e renumitul liceu unde se face educatie si de unde trebuie sa vina lumina din partea profesorului ce a condus niste ani liceul, catre cel mai inalt scaun din primarie. Dragi locuitori ai zonei, daca va place, votati-i pe toti acesti conducatori ai PSD. Iar daca asta e viitorul nostru, ne-am lamurit demult.
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Tina pe 24 Noiembrie 2023, 07:37
#4
Necesar:
Ptr cele enumerate corect în postare, e nevoie urgentă de prezența unui jandarm în zonă.
Bibica pe 18 Noiembrie 2023, 13:13
#3
Liceu
Nu va mai vaitati pe aici, copiii aia sunt rodul educatiei parintilor! Ii vede cineva camd pleaca de acasa, ii vede cineva ce video pun pe tic-toc? Vad copii pe tic-toc, mai ales fete, (din Turnu Magurele) cu parinti care fac parte dintr-o ierarhie sociala de top, facand gesturi lascive, boturi tuguiate...pe manele...Voi stiti ce fac copiii vostri?
? pe 18 Noiembrie 2023, 12:34
#2
?
Care ar fi problema? Chiar daca fumeaza, sunt adolescenti.. Sunt tineri..La marin preda sunt clase 0-12... La unirea doar 9-12.. E normal ca la Unirea, sa se fumeze.. E un lucru tineresc. Noi nu il intelegem, oamenii mari.. Nu avem cum sa intelegem acest lucru. Dar este ceva firesc acestei perioade de liceu..Intr-adevar sunt unii copii care exagereaza, dar nu toti sunt asa.. Cei care exagereaza sunt mici exceptii! Articolul dvs. nu are niciun fel de sens!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.