Comentariul zilei - Turnu Magurele - Autogara fantoma din apropierea garii strigoi

4 Iunie 2023, 14:44 | 2.628 | 5
Car Universal
Fantoma

Autogară la gară?!

Am văzut microbuze care opresc sau pleacă de la "ciupercă". Nu știu unde se duc, presupun că la Roșiorii de Vede, în loc de tren...

Nu mi se pare normal să ai transport public din locuri nemarcate și neamenajate corespunzător. Măcar o copertină și un indicator cu orarul ar trebui să existe!

Oare vom mai avea vreodată tren și la noi în comună?!

5 comentarii Comentează

 • #5
  Robin Hood pe 10 Iunie 2023, 12:54
  Săgeții
  Băi surcică, pungă cu zahar, ulei și făină au dat și alde Crăcea. Bașca mici și bere. Eu unul voi anula votul. Blam pentru toți. Când v-or încăleca HAUR, atunci să vă văz!
 • #4
  Săgeata pe 6 Iunie 2023, 12:38
  Sudului
  După viitoarele alegeri, dacă știți ce să votați, se va relua traficul feroviar spre și dinspre Roșiori. Să nu mai puneți botul la sticla cu ulei și kilu de zahar.
 • #3
  Ypse pe 5 Iunie 2023, 16:00
  Lui Manuel
  Băi pleampa dracului, ce are Primăria cu Gara? Gara este în altă parohie băi prostul satului ce ești, și o păstorește Ministrul Transportului. N-are nici în clin nici în mânecă cu Primăria. Din păcate retardații ca tine votează, și votează fix cu cine le dă mită electorală (mici, bere și ajutoare sociale). Habar nu ai cum stă treaba dar te bagi în seama precum muta-n plantația de pwlă. Dacă vrei tren la Turnu Măgurele cască ochii cu cine votezi la parlamentare! Idiotule!
 • #2
  . pe 5 Iunie 2023, 13:48
  .
  Rudarul da șpagă peste tot și este inaintasul lui Prodana,socrul lu Dracnea...
 • #1
  Manuel pe 4 Iunie 2023, 15:24
  Cine sa pună
  Avem o conducere la primărie care este ostilă orașului,de ce sa zbată pentru călătoria cu trenul sau combinat,mai bine ea șpagă dala cel cu autobuzele.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.