Au scazut vizualizarile la ciorbele lui Dragnea. Poate sa incerce sa faca striptease

9 Aprilie 2023 | 960 vizualizări | 2 comentarii
Vizualizari
Vizualizari

Comentariul zilei - Gata! Românii s-au săturat de ciorba de dude a lui Dragnia. 

Vizualizările canalului scad vertiginos. Poate dacă face striptease sau l.ba pe net vor mai creşte. Altfel, zic să se ducă la munkă!

2 comentarii Comentează

 • #2
  Petru si Pavel pe 10 Aprilie 2023, 09:51
  Ce repede a uitat ce a facut cu Romania
  Taranoiului de Gratia trebuie sa i se confiste absolut tot ce a furat atat timp cat a stat in politica si a fost bugetar,dupa care sa vedem daca-i mai arde sa iasa in public si sa-si faca reclama la tot felul de "talente"pe care le etaleaza pe retelele sociale.Chiar crede ca mai poate pacali ca atunci cand spunea despre marea majoritate a electoratului,cand afirma ca sunt spalti pe creieri?Asta a facut prin minciuna si dezinformarea pe care a facut-o peste 20 de ani.Daca mai adaugam si dimensiunea furtului si a averii pe care a acumulat-o,atat el cat si familia si interpusii lui,imaginea de hot este completa.
 • #1
  Petrache pe 9 Aprilie 2023, 21:40
  Giuvarasti
  Sa vina la solar.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.