Asa o fi?! Ce se vorbeste prin Izbiceni: Primarul ar fi primit spaga un apartament in Bucuresti de la o firma abonata la contracte

6 Aprilie 2023, 05:37 | 1.565 | 2
Car Universal
Gulie Marian

COMENTARIUL ZILEI -

JAR ESTE FIRMA CU CARE SUNT EFECTUATE MAJORITATEA CONTRACTELOR (ROG SESIZATI CURTEA DE CONTURI SA VERIFICE) CANALIZARE NEFUNCTIONALA, APA POTABILA NEFUNCTIONALA.

IN SCHIMB FIRMA JAR ARE CONTRACT CU PRIMARUL GULIE CARUIA I ACORDA UN COMISION DE 30% PENTRU TOATE CONTRACTELE 

JAR FIRMA CARE GOLESTE BUGETUL LOCAL PENTRU EI SI PRIMARUL GULIE (SPAGA  APARTAMENT IN BUCURESTI)

CAZUL STADIONULUI IZBICENI CARE A COSTAT 12 MILIARDE, S A FACUT O LUCRARE DE MANTUIALA UNDE NU S AU INVESTIT NICI 2 MILIARDE IAR ACEST STADION ACU ESTE INTR O MIZERIE SI HAOS. NU EXISTA ECHIPA DE FOTBAL, SERVESTE DREPT ORGANIZARE DE SANTIER PENTRU FIRMA JAR.

2 comentarii Comentează

 • #2
  Ion pe 4 Iulie 2023, 23:50
  Mă !!!!
  Mă voi ori îi faceți reclamă domnului primar???
  Izbiceniul e o comună foarte mare cu un potențial de dezvoltare imens datorită barajului de pe răul Olt ,care asigură necesarul de apă in panza freatica. Acest aspect a facilitat mărirea bazinului legumicol la sute de hectare,fiind unul dintre cele mai mari din țară. . Dar asta nu tot. Spiritul competitiv coroborat cu prostie si invidie a facut să fie 100 % valabilă vorba românească ,,pe afară i vopsit gardul,înăuntru leopardul..
  Numai oameni dificili si ai dracu.
 • #1
  Y pe 6 Aprilie 2023, 23:10
  Creator SITE.
  Câte apartamente și case aveți VOI creatorii scestui site?
  Câte case de la țară aveți și luați chirie???(șpagă).
  Foști PDL,PNL,PSD=USR
  TURNU MĂGURELE

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.