Comentariul zilei - Primaria Turnu Magurele - hoti si pensionari

02 Februarie 2023, 11:18 | 2342 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Ion Preda de la Local Urban, un provenit prin Turnu, il ține Cone iñ bratè să fure cu el ! Este si magazioner si sef de echipă !

Multi pensionari, "spuma" PSD", care sunt tinuti in functii de conducere! Oare primarul Cuclea atât de corupt poate fi? Cum tii acesti pucioși care nu au facut toata viața nimic decât au dat in primire prieteni si cunoscuți? De ce nu angajati tineri? Este vorba de Turcu Marian, Cazangiu Stefan, Petculescu Anisoara etc! Dacă mai stiti pensionari care căpușeaza banul public va rog să ii menționați !

La Cone si Apa Serv, jumatate sunt pensionari, unii trecuti bine de 70 ani. La Salubritate, destui.Si in primarie, pe ochi frumosi, in frunte cu preacumintele vice. La spital, Cuclea stie doar ce s a angajat, nu este interesat de restul personalului.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Dorin pe 03 Februarie 2023, 15:53
#9
Furt pe față
Vă spun unde se află lemnele din parc,din toaletari și din perioada furtunei ...? La familia Cocoșila,la electricianul măgurean Rikă și 1% la anevoiași,Cone le știe pe toate.
Goguleț pe 03 Februarie 2023, 12:35
#8
Fără rușine
Mai este Dan Otomega,pensionar la Local Urban !
Mihai pe 03 Februarie 2023, 09:54
#7
Ce fac institutiile statului?
Politia,Parchetul,Primaria,s-au sesizat in urma postarii lui Gigi sau se fac ca ploua?In loc sa fie in slujba cetateanului,ei sunt in slujba hotilor.Cucleo,spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti!
Sandu pe 03 Februarie 2023, 09:53
#6
Cumetrie
Ăștia sunt fini cu nasi , fură tot ce prind ! Fierul vechi de la unitatea militară si tribuna de la stadion, vănd pomi care îi taie , băncile din parc, sunt stăpânii orașului ! Plecati acasă, lăsati si pe altii in locul vostru, sunteti penibili ! Ciubucari si bețivi !
Gogu pe 03 Februarie 2023, 08:17
#5
Regrete eterne
Ion Preda va fi inmormântat in c*rtea IJTL,cu statuie la poarta
Gigi pe 03 Februarie 2023, 08:06
#4
Echipa de hoți
Preda Ion și Cone l-au bagat in echipa și pe Mihalcea.vreți sa vedeți bancile din parc,? Mergeți la Izbiceni la casa lui Mihalce
Gogu pe 03 Februarie 2023, 07:36
#3
Grup organizat
Pensionarul Ion Preda și Cone Curnel sunt in echipa din tinerețe,au furat împreuna,și continua,
Titișor pe 02 Februarie 2023, 18:33
#2
Bani publici
Cazangiu,un tăran de la Islaz,nu face nimic in piată ! El e pensionar,revolutionar, are cam 7000 lei pe lună ! Un profitor ! De ce nu pleacă ? Că este roșu, si la propriu si la figurat ! Si sunt mulți, păduchi, care muncesc altii in locul lor !
Insideversion pe 02 Februarie 2023, 13:28
#1
Adaugare
Ai uitata sa omiți sau poate nu știi, dar câțiva din acești hodorogi mai sunt și mari revoluționari, vezi țăranul borat de Cazangiu...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.