D'ale primarului din Turnu Magurele - comentariul zilei

21 Noiembrie 2022, 21:13 | 3133 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Cascati

Lipsa de idei si prostie

A fost reabilitat Parcul Municipal, a fost reabilitat cinematograful Flacara, a fost reabilitata Casa Armatei (pe timpul lui Mohanu, corect) si tu vii cu aceleasi proiecte!

Casa Armatei aducea un profit urias Primariei (erau evenimente care inchiriau sala cu cel putin un an inainte! si tu primar vii si opresti activitatea pe motiv ca ploua in pod! Sau ne iei de prosti, Victor cu Hotelul te-au inspirat sa iei aceasta decizie!

Parcul ai reusit cu mare succes sa il distrugi, ca atit te duce mintea. Cum asiguri intretinerea
curenta si de personal cind tu nu esti in stare sa asiguri caldura in scoli si la spital si la tine in primarie. La piata ai mai fost si tu sa vezi ce frumos curge inauntru cind ploua, nu si idei?

Rusine cu un asemenea primar.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
adita fita pe 24 Noiembrie 2022, 21:00
#8
revenire
daca ipotetic ar fi asa cu primaras musat pol isi aduce pe sosia lui ca secretara si maninca piinea lu ionela si ea e numita pe viata .
Pt colonel pe 24 Noiembrie 2022, 09:09
#7
Eram doar sarcastic
Stiu ca este un basinos. Iti imartasesc parerea
Colonel in rezerva pe 23 Noiembrie 2022, 08:40
#6
Gogule,mirosi a Musat
Dupa ce ca orasul arata ca unul din Ukraina,mai aveti si chef de glume.Numai daca vom vedea acest nume pe vreo lista la alegerile viitoare,se va declansa o revolta locala.Ne-am saturat de ingineri siderurgisti veniti de pe la UVCP si CIC,profesori de sport intrati in politica,acum sa vedem si militieni la conducerea orasului?Vedem bine ca ne indreptam catre un faliment bine organizat,dar sa vrem distrugerea orasului cu orice pret,asta e prea mult.Care este viziunea acestui militian despre cum trebuie sa arate un oras prosper si civilizat,si ce il recomanda pentru a face politica la nivel local?Astora le tremurau chilotii cand intra un intunecat in politie,iar azi fac pe vitejii,uitand ca pregatirea lor ramane cea de vechi militian.
adita fita pe 23 Noiembrie 2022, 06:41
#5
completare
criticile in general sint benefice dar sa jicnim in halul asta ca primarul e un hot e deja prea mult . daca ne miscam pe picioare si mai si vedem/ rezultate sint . mai bine sa mergem la primar cu propuneri si daca nu da c*rs il criticam .ar trebui ca el sa ne dea mai multa atentie pe teren,
Gogu pe 22 Noiembrie 2022, 21:26
#4
Om competent :D
Vine Musat primar si va scapa de probleme!
Stroe pe 22 Noiembrie 2022, 08:51
#3
Hoții ne conduc și ne fura sub diferite forme
Câte dovezi va mai trebuie ca să va dați seama că ați dat votul atâția ani unor incapabili și hoți? Având mirosul escrocului patentat, toți cei care au fost menționați în articol nu au avut decât interese personale și de partid. După mai bine de 25 de ani, care sunt realizările acestor personaje de trista amintire?
Feliz Natal pe 21 Noiembrie 2022, 21:20
#2
Informație
Consultantul piticului este simionescu Adrian,colegul de camera de la facultate al lui Dragnea (așa spune carmen Dan și Gidea de la CJ. Telorman),fost PD-L,psd,și acum PNL,a omorât om cu mașina si l-a scăpat Dragnea,Popescu,fiscuci,dar Dumnezeu nu-l va ierta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.