Panouri solare pentru acoperisul Scolii Generale Nr. 4 Turnu Magurele

19 Iulie 2022, 10:45 | 984 | 3
Acoperis
Car Universal

Comentariul zilei

Vă vedem incompetența zilnic pe 19 Iulie 2022, 09:51

Aceleași metode primitive

Doamne ferește să vedem o altă furtună ce se va lăsa și cu victime omenești, mai ales în jurul unei unități de învățământ. Veți înfunda pușcăria mulți dintre cei ce ați propus și aprobat asemenea modele de construcții.

Ați văzut reabilitarea cu fonduri europene ale multor blocuri și clădiri administrative din multele orașe ale țării? Nu numai că sunt eliminate riscuri, imaginea și arhitectura arată altfel, dar se pot instala, tot cu fonduri europene, multe panouri solare pentru suplimentarea cu energie verde.

Pentru asta îți trebuie și puțină pregătire, studiu, viziune și mai puțină spre deloc dorință de a fura. În rest, se pot face multe lucruri bune atunci când există onestitate și profesionalism.

3 comentarii Comentează

 • #3
  Corectu’ pe 20 Iulie 2022, 01:31
  Panouru
  Alea ale eternului perdant erau mai bune?
 • #2
  Viceprimarul pe 19 Iulie 2022, 22:31
  Le pun eu
  Le pune MaryRox, și punem și flori ca avem florărie ,punem în tot orașul fori și termopane
 • #1
  marin pe 19 Iulie 2022, 15:42
  a
  le pune cracea ba ?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.