Gheorghe - Pt. cei din conducerea Primăriei Tr. Magurele

01 Mai 2022, 17:08 | 3515 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Piata

Comentariul zilei

De ce sâmbăta când este ziua de piața NU se oprește circulația din spatele pietei unde sunt cetățenii cu răsaduri și cumpărători.! Poliția are cel puțin o mașină în intersecția de la colțul Liceului Industrial spre piața.(sunt de la circulație puși să blocheze circulația și vizibilitatea pe strada Praporgescu). Unde sunt organele Județene???(cele locale nu știu unde e piața).aviz Prefectura județului Teleorman.

Pt. politicieni

Are mare dreptate Gheorghe.șefilor din Piata Turnu Măgurele pe unde sunteți (luați taxele de piata și de organizare se ocupă matracari mână dreaptă a voastră.. Primăria Orașului Turnu Măgurele așteaptă șpagă,)

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Un binevoitor. pe 02 Mai 2022, 21:50
#2
Cu și despre circulație.
Primăria chiar reglementează circulația într-un oraș.Primaria hotărăște daca o stradă sa fie închisă,sa aibă sens unic,sau sa interzică oprirea sau staționarea.Indicatoarele sunt ale primăriei,ei le cumpără,ei le monteaza,

treaba politiei este că ele sa fie montate regulamentar,iar conducătorii auto sa le respecte semnificația iar nerespectarea acestora atrage sancționarea contravențională.

Cat despre străduță din spatele pietii poate fi închisă în zilele de sâmbătă și duminică de către primărie în vederea defluirii traficului în bune conditii pe sectorul respectiv.
Z pe 02 Mai 2022, 06:22
#1
Chiar ești .... Gheorghe!
Ce treabă are Primăria cu circulația? Ai pomenit de Prefectură. Păi de la ce partid a fost numit prefectul, nu de la PNL? Cine are majoritatea în CJ? Nu PNL? Are Primăria vreo atribuție în reglementarea circulației?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.