Pentru ca Turnu e condus de un cacacios - Taranii, care vand produse la Central, isi fac nevoile la coltul blocurilor si la tomberoane

22 Aprilie 2022, 12:31 | 2.225 | 3
Tarani
Car Universal

Comentariul zilei - Taranii care vand produse in zona Central, Turnu Magurele, nu au unde sa-si faca nevoile si se ascund la coltul blocurilor si pe la tomberoane. Danut Cuclea si ceilalti smecheri din primarie au tot ce le trebuie din banii nostri. Asta e PSD, nu ce se lauda ei. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Go pe 25 Aprilie 2022, 00:59
  Pt.2($)
  Numai comenta dacă ai fugit și stai cu mainele in pământul altei țări .stai acolo și nu mai vorbi.
 • #2
  Plecat la timp dintr-o zonă numită oraș pe 22 Aprilie 2022, 23:45
  Și asta se-ntâmplă de 32 de ani
  Ce e mai grav,e că Gașca PSD și-a făcut nevoile pe acel oraș.Cel pomenit nu e numai un căcăcios,ci și hoț și un mincinos.Un oraș de care s-a ales praful,dar e dat cu sclipici de către o mână de hoți.Nu uitați,băieți,pe lumea asta totul se plătește!
 • #1
  Alex pe 22 Aprilie 2022, 12:41
  Si bișnițarii,in parculetul de la Policlinică!
  Si bișnițarii,in parculetul de la Policlinică!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.