Cum se toaca banii turnenilor - o intrebare pentru primar primeste raspuns de la un cititor

15 Aprilie 2022, 05:07 | 1659 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Comentarii si dialog intre cititori

Aurelius - Prostia-i la putere

Domnule Cezar, e vremea ospătarilor, șefi pe la conducerea județului cât și pe la alte instituții. Dacă acest băiat nu era rudă prin alianță cu infractorul Dragnea, căra cu brațul plin o grămadă de halbe prin oricare restaurant ori terasă. Câți dintre angajații Primăriei și ai altor instituții de stat au un CV corect, cu studii și diplome luate pe merit?Nicio diferență între comuniști și conducătorii actuali, cu toții înconjurați numai de lingăi, sifonari și slugi atârnătoare la banul public.

Cezar -

Domnule Primar, zi de zi, ora de ora, ma lovesc de un salariat de la Dumnevoastră, Director la Azilul de bătrâni, ori prin centru pe la pariuri sportive, ori prin piata pe la coana Ica, care-i umple grăbită sacoșele, sau dacă nu, pe Vlad Țepeș, probabil se duce sau vine de acasă! Acest individ submediocru, Turcu, pe care cu onor îl țineți mare Director, este cu serviciu la fără frecvență, el nu are un program de respectat, ca toți ceilalți salariați? Ma întreb, și va rog sa va întrebați și dumneavoastră, dacă tot este zilnic navetist prin oraș, înseamnă că nu este necesar și util la locul de muncă și atunci ar trebui să-l trimiteți dumneavoastră acasă și să aduceți în loc pe cineva responsabil si cu dorința de munca!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Lili de la salcia pe 15 Aprilie 2022, 20:55
#3
Continuitatea
Mădălin tractoristul 1 a început sa. Apună dar a apărut madAlin tractoristul 2 numit gabriel Tianu care ne înc*rca la ferma salcia, nu știe nimic este incapabil și analfabet și o sabotează pe directoarea economică Elena,deorece a fost promovată in locul mătușei lui Iulica păun.
Titi pe 15 Aprilie 2022, 12:57
#2
Alt raspuns cu o usoara completare
Da,este unchiul sotiei tractoristului Madalin.Va dati seama cine face combinatiile si comanda inca in Turnu Magurele?Voi mergeti la munca,daca aveti unde,smecheriile le fac taranusii de pe la Saelele.Doamne,ce va meritati soarta!
Răspuns pe 15 Aprilie 2022, 09:45
#1
Aveți grija ce votati
Turcu asta e unchiul, soției lui madalin, marele șofer de saelele. Ce va mirați. Asta spune totul. Caracatiță psd
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.