Soferul de la cursa de 15:30 Rosiorii de Vede - Turnu Magurele, un tanar brunet, scrie mesaje in timpul mersului si ameninta calatorii.

27 Martie 2022, 21:14 | 5505 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Lavcom

Comentariul zilei - Calătorie de la Rosiori la Tr Magurele!

Ieri 25.03.2022 m am deplasat de la Rosiori de Vede la Tr Magurele cu mașina de la ora 15 și 30 de minute. După o bucata de drum șoferul un tânăr brunet, a scos telefonul mobil și a început sa scrie mesaje, politicos i am atras atenția asupra faptului că este periculos și acest lucru ne poate costa viața.

Nu va pot relata ce cuvinte jignitoare mi au fost atribuite, a oprit mașina sa ma coboare, amenințând mă nu ma voi mai urca în cursa asta niciodată in viața mea, a pus manele la volumul maxim, râzând cu gura pana la urechi și întorcându-se se către mine cu expresii de nereprodus. Credeti ma că am o vârstă și nu pot crede cum un tânăr poate sa se comporte in așa hal, cu o femeie care putea sa-i fie bunică.

Îmi doresc ca cineva sa citească aceste rânduri scrise cu tristețe și sa ia masuri cu acest tânăr rebel pa care nu mi doresc sa l mai vad în viata mea.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Adrian pe 08 Aprilie 2022, 18:00
#13
Pt toti
Jegoși, jigodii și patronu și soferii
Adrian pe 06 Aprilie 2022, 16:26
#12
Pt toti
Cine ar putea sa fie ori bobe Adrian ori EMI isuf (Marinel) ei au boala cu muzica și telefonul
Pentru # 10 Ioan pe 28 Martie 2022, 20:31
#11
Alta e problema
Problema este că am ajuns în halul ăsta. Manele, înjurături, neatenție la volan, înghesuială. Țară din Europa secolului XIX. Pasagerii sunt tratați ca niște saci cu cartofi, sunt la cheremul unor șoferi nervoși . nesimțiți, care au toate drepturile asupra lor. Oare de ce ? Nu vă pierdeți în discuții gen " băiat bun, dar bea apa dimineața" sau altele, că a zis, cine a zis, problema de fond rămâne, adică mizeria în care am ajuns, pe care o suportăm.
Ioan pe 28 Martie 2022, 17:30
#10
Doar o lămurire
Nu mai înțeleg nimic! Ori e laie ori bălaie. Șoferul e băiat bun sau lepră? Hotărâți-vă!
Raul pe 28 Martie 2022, 12:51
#9
Numai lume rea
Numai lume rea aici, băiatul asta este mult peste toți șoferi de la lav, se vede pe el ca este băiat ieșit din (comuna România) băiat umblat pe afara, băiat cu bun simt și modest stare fizica, vestimentație, gândire modesta cu un comportament educat, nu sunt călător doar ocazional, și am avut câteva trasee cu domul.
Anonim pe 28 Martie 2022, 08:42
#8
Pot spune ca ești norocoasa
Pot spune ca ești norocoasa, dacă ii vorbeai asa d lui Sorin erai și bătută și data jos, băiatul a fost cu mult bun simt si nu a luat în considerare amenințările dumneavoastră și nici jignirile va rugat politicos dacă aveți ceva probleme sa părăsiți c*rsa. Fără sa va jignească
CETĂȚEAN, MEMBRU PSD pe 28 Martie 2022, 06:15
#7
PETIȚIE
CATRE PRIM-MINISTRUL GENERAL NICOLAE CIUCĂ ȘI CĂTRE MINISTRUL TRANSPORTURILOR DL. SORIN GRINDEANU. ÎI RUGAM SĂ VINĂ SĂ VADĂ BATJOCURA LA CARE SUNT SUPUȘI OAMENII DIN ACEST ORAȘ.
TUDORICĂ CEFERISTUL pe 28 Martie 2022, 01:32
#6
TURNU MĂGURELE-ORAȘ ANORMAL, CONDUS DE ANORMALI
REFACEREA DE URGENȚĂ A LEGĂTURII FEROVIARE A ORAȘULUI TURNU MĂGURELE CU RESTUL ȚĂRII. LEGĂTURA FEROVIARĂ A ORAȘULUI TURNU MĂGURELE CU RESTUL ȚĂRII A FOST TĂIATĂ DE CONDUCĂTORII ORAȘULUI, PENTRU A FAVORIZA TRASEELE DE MICROBUZE PATRONATE DE MAFIOȚI CA DRAGNEA. ASTA ESTE SINGURA SOLUȚIE DE REVENIRE LA NORMALITATE A CIRCULAȚIEI OAMENILOR.
Calator de la ora 15 30 pe 27 Martie 2022, 23:50
#5
Atenție
Pentru cine zice ca are permis de 2 luni pentru a conduce un autobuz este nevoie de categoria D și atestat transport persoane, ceea ce se obține la 24 ani și dansul din ce știu are permis din 2013 și permis de profesionist
Călător de la ora 15 30 pe 27 Martie 2022, 23:48
#4
Nu este adevărat
Țin sa va contrazic, am fost pe c*rsa de 15 30 domnul șofer pierdea apa la. Autobuz, la plecare pusese apa vorbea cu patronul la telefon când sa îl ducă la reparat am stat în spatele dansului, sunt călător cu abonament, este un băiat foarte bine crescut și cu mult bun simt nici decum recalcitrant, ceea ce a ți scris aici sunt minciuni dansul a zis ca nu i problema. Dacă nu sunteți în siguranță va poate coboara jos și apoi o ați adresat înjuri și îl amenințați ca își va pierde locul de munca.
Nelu pe 27 Martie 2022, 21:50
#3
A invatat de la patron sa vorbeasca asa
Am calatorit si eu cu mijloacele de transport cu lav,este ceva de ne-descris incepand de la patron este un spurcat jigneste pe orcine
Călător de la ora 15 30 pe 27 Martie 2022, 21:34
#2
Nu este adevărat
Nu este adevărat, vorbea cu patronul la telefon, pierdea apa la autobuz, vorbea sa îl ducă la reparat când a plecat din gara ii completase apa, este un băiat de nota 20 cu foarte mult bun simt și respect țin sa va contrazic și nu nu va zis nimic absurd va rugat sa părăsiți c*rsa dacă asta doriți și dumneavoastră l ați amentit ca asta va fii ultima lui c*rsa sursa sunt om cu abonament pe ruta roșiori Turnu Măgurele și am fost la c*rsa de 15 30 dumneavoastră i ați adresat vorbe cu înjuri.
Toncu pe 27 Martie 2022, 21:16
#1
Atentie
Este George. A luat permisul de 2 luni. Este bolnav psihic și obsedat sexual. Rugam patronul sa ia masuri cu el, este predispus la orice..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.