Danut Cuclea a fost la schi in Poiana, Ionela se ocupa de echipa de fotbal si de oras. Turnu are secretara cu oua

21 Martie 2022, 16:31 | 2841 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primarul si secretara

Comentariile zilei

În acest weekend Primarul GARAJ a fost în Poiana Brașov la schi. A obosit după atâta administrație și trebuie să se relaxeze.

Piticuleeeee... mai ești pe aici? Ba.. tu mai trăiești în Turnu Magurele? Iesi pe strada sa te mai vedem și noi sau esti cu treaba la Mamaia Nord? Am auzit ca tocmai ti ai cumpărat 3 apartamente la Mamaia Nord. Ne spui și noua reteta succesului?

De ce nu ne lasă zd..nta ta de secretara sa ne antrenam copiii la fotbal cu cine vrem? Ea conduce orașul? Sfârșitul tău e aproape. O sa iasă din fi-so, ce a ieșit din fie-ta . O dro..a, be..va și aplecata.

Primare ai distrus orașul, am acceptat. Ne ai distrus pe noi, induram. Dar încerci sa ne distrugi și viitorul nostru, copiii! Potolește ți țiitoarea. Spune i ca poate sa l aducă și pe Mesi sa i antreneze progenitura, o sa iasă din fi-so ce a văzut în... casa, ca familie nu are.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
TUDORICĂ FĂRĂ FRICĂ pe 22 Martie 2022, 22:16
#3
Profi =butic de noapte
Domn' primar cum ai aprobat bre,ca magazinele PROFI să se transforme în butic*ri de noapte !???....da!...da...toate magazinele PROFI se transforma in chioșc*ri de noapte,unde să vezi țipete, urlete,betivaneala...păi cum bre te gândești dumneata la toate mai puțin la liniștea locuitorilor !?....să vezi gălăgie pe lângă magazinele astea de-or să tremure geamurile locatarilor !
Luca și Matei pe 22 Martie 2022, 09:28
#2
Și care-i diferența dintre primar și secretară?
Dă-i prostului putere și-ai să-i vezi limitele.Mda,secretara are ouă,destul tupeu și aroganță dar,gândirea,experiența și educația nu sunt printre prietenii ei.Când doar vrei să prezinți moda și să-ți arăți superioritatea față de alții,fără a te și baza pe ceva concret,se vede cel mai bine cine ești defapt.
Dana Mircea pe 21 Martie 2022, 20:11
#1
Ești prost tare ăsta care scrii articolul!
Ești prost tare!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.