Politia Turnu Magurele matura strazile in urma masinilor cu nisip - comentariul zilei.

17 Februarie 2022, 02:07 | 3.695 | 2
Car Universal
Ovedenie.

Comentariul zilei - Intersectia de la stadion era plina astazi (16.02) de nisip cazut dintr-un camion. Cei de la "siguranta si incredere" au chemat masina Primariei care vantura praful prin oras si au strans o parte din nisip, mare parte a ramas in acel loc fiind un pericol pentru participantii la trafic.

Intrebare: de ce nu se verifica camerele de luat vederi si se da o amenda? De ce?! Pentru ca Politia, cu siguranta, e de incredere pentru cei care au camioane. Ar putea sa-si faca datoria cei de la ISCTR, dar sunt mult mai corupti decat Politia.

Fotografia e din arhiva. Sa tratam Politia si ISCTR cu un camion plin cu m..e pentru ca asa procedeaza si ei cu noi. Daca se supara inseamna ca au citit, deci au luat m..a. 

2 comentarii Comentează

 • #2
  Iry pe 4 Martie 2022, 11:39
  .....
  Aşa este. Tu unde te îmbeţi ca porcul ?!?
 • #1
  Yuri pe 17 Februarie 2022, 06:46
  hi
  Dacă e pitrocu, cum sa-i dea amendă, nu la el se fac toate bețiile?nu-i asa băieți?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.