Doctorita Buga Georgiana refuza sa elibereze voucherele de la vaccinare, sotul, preot, nu te inmormanteaza crestineste daca nu ai contributia la zi

01 Noiembrie 2021, 11:07 | 6157 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Bonuri vaccin

Comentariile zilei

Doctora Buga Georgiana de la Slobozia Mândra nu vrea sa elibereze voucherile ce trebuia date oamenilor după vaccinarea cu johnson&johnson. Le opresc ele si mint cu nerusinare ca nu le are. Sa va convingeti sunați la Direcția Sanitară si întrebati de ce acesta doctora nu vrea sa le elibereze .Mergeti dupa ele ca e obligată in 60 zile de la vaccinare sa la elibereze.

Un caz ff urat la Uda Clocociov. O familie care ar trebui respectată in comuna da dovada de o nesimțire fara margini.

El preot isi permite sa ia de la cetățeni f multi bani la înmormântări fara sa taie chitanțe si un caz mai aparte isi permite sa nu inmormanteze creștinește un cetățean din comuna refuzând sa l bage în biserica pe motiv ca nu a platit contribuția, desi acel om nu mai locuia in comuna, dar avea mormântul la Uda.

Fuga după avuție. Sotia medic la Slobozia Mândra mai ceva decat el.

A contractat cu Directia Sanitară sa faca vaccinuri si conf legii ar trebui să le dea oamenilor acele vouchere aprobate de stat in valoare de 100 lei pe care cu mult tupeu le spune ca nu le are. Rusine ptr asa oameni va bateti joc de acei oameni amarati cu pensie de tot rasul. Poate legea firii ptr voi este alta luati cu voi cand plecati aceasta avuție de fugiti după ea. In loc sa ajutati acei oameni amarati le luati si pielea de pe ei.

Citeste si: GENIILE DIN TELEORMAN – CATEGORIA „SAREA ȘI PIPERUL” – PIPER-SAVU, PROFESOR DE EDUCAȚIE FIZICĂ, ÎL CRITICĂ PE IOHANNIS, PROFESOR DE FIZICĂ

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Sileanu pe 30 Ianuarie 2022, 10:26
#16
Premiul Oscar pentru necinstiți
Dle Preot dr. în Teologie și Sfinția ta dnă Preoteasă... capul sus! Un alt doctor... Sorin Oprescu, pe când era primar general al capitalei, înainte de a fi arestat pentru corupție, a spus într-o emisiune la TV : "Haideți doamnă că nu suntem toți un neam de hoți, și corupți". A fost încătușat ulterior, și nu a primit --nici dumneavoastră nu veți primi-- decorații la Cotroceni, dar veți deveni celebri, --și în țară, căci în Teleorman sunteți deja. Sunteți nominalizați pentru premiul _Cel mai mic... smile) (titulatura exactă e în c*rs de dezbatere publică, e echivalentă cu "zmeura de aur", cea legată de premiul Oscar). Deci, capul sus, vouchere, sicrie, rugăciuni și ce mai pică.
° pe 03 Decembrie 2021, 12:35
#15
O doctoriță și un preot...din Teleorman
Andra Ligia Roncea, medic la Roșiorii de Vede.

George Berceanu, preot în comuna Conțești.

Au fost invitați și DECORAȚI la Palatul Cotroceni de Ziua Națională a Țării.

_Detalii, la rubrica Știri locale.

{ doctorița între cei 27 din domeniul sanitar... preotul între 20... pe întreaga țară -41 județe}.



Tu, TELEORMANULE fii "mândru că ești județ Românesc"!!!
În memoria celor căzuți pentru Țară! pe 02 Decembrie 2021, 05:37
#14
Acum de Ziua Marii Uniri a românilor
Bunicul tău în luptă în 1918, bunicul meu în prizonierat în 1916.Ambii neîmpărtășiți : unul pe pământ creștin, altul la păgâni în Turcia.

Dar ei, și toți cei căzuți pentru țară sunt "acolo" (Dumnezeu îi găzduiește). Mai bine neîmpărtășiți decât de colegii-înaintași ai lui Teodosie bossul de Tomis și întreg litoralul Mării, popa Boga de pe aci, popa Pomohaci sau episcopul de Huși.Ăștia vor fi găzduiți "dincolo" lângă cel pe care-l slujesc "Cornițe și sutane negre" (Gogu #2 a zis, știe mai bine).

O întrebare grea : la înhumarea celor căzuți, popii au dat chitanțe pt serviciul divin,lumânări, sicrie, cotizația la biserică la zi au verificat-o, și celelalte furtișaguri?

_Regina Maria, supranumită 'MAMA RĂNIȚILOR ' a fost tot timpul prezentă în spitalele pline cu răniți de pe front.

Deci, o altă întrebare grea : o doctoriță de Teleorman, rușinea națională a breslei sale, pe deasupra și preoteasă, a fost văzută pe acolo, șterpelind VOUCHERELE pt injecții ?
Nepotul unui erou de la MARASESTI. pe 01 Decembrie 2021, 14:56
#13
SLAVA TIE, SCUMPA TARA!
DE CE L-A ALES GLONTUL PE EROUL ANONIM RAPUS IN TRIUNGHIUL MARASESTI-MARASTI-OITUZ, CARE,CU UN CIOT DE CREION SCRISESE POEZIA GASITA IN RANITA LUI?:

=NU PLANGE, MAICA ROMANIE,

CA AM SA MOR NE'MPARTASIT,

UN GLONT PORNIT SPRE PIEPTUL TAU,

CU PIEPTUL MEU EU L-AM OPRIT=
Sătean vaccinat din Uda pe 30 Noiembrie 2021, 20:16
#12
În drum spre DSP pentru dreptate
(Că poate mă duc și la jupânu cu plângere de corupție în pandemie).

Draga noastră preoteasă și de familie medică... vă rog eu că sunt cel mai sărac, și cinstit și vaccinat enoriaș a lu Soțul dv.tră acum de ziua asta Mare cu Unirea cu Nato UE și Transilvania. Dațimi voucheru ăla de vaccin. Că cu 100 RONI îmi omenesc și eu masa de Moș Decembrie și de Crăciun Nicolae. Că niciodată nu am apucat de ziua țării fasole cu cârnați si sarmale turcești cu țuic ă de Pitești și am umblat pîn toată țara, teleormănean flămând că am făcut județde râs și pomină.Doar la Sfânta Paraskieva nu am vrut să stau la masă cu ea că a rămas doar moaște false din ea... e din plastic chinezesc toată șmecheria...

La masa papilor din toată țara se adună multe bunătăți și băutură de vin la toate evenimentele Culturale și spirituale cu Dumnezeu de la biserică. Vă rog eu dați-mi 2-3 porții de voucher că duc și la un alt sărac din sat. Dumnezeu să mă ajute? Aștept răspunse !

Sătean Uda pe 29 Noiembrie 2021, 23:21
#11
O hoție lângă primărie
Să-ți crească și să ți se înmulțească voucherele pentru vaccinare (si câștigul furat, din astea), doamna preoteasă. Se aude ca vaccinarea va fi obligatorie,și prin urmare o mare înghesuială la seringa lu' matale va fi. La fel vor spori și înmormântările, patronate de popa h/oțu'. (Jos chitanțele... Trăiască evaziunea financiară! ). Pregătiți multe sicrie, tămâie, și un proiect pentru vilă cu piscină. Dumnezeu vă va ajuta! Viitorul sună bine !!!... pentru popa și pentru tine.
Prostul satului pe 22 Noiembrie 2021, 02:10
#10
Articolul... chiar e fals!
Înteleptul satului are dreptate. Dovada si rationamentul ca Doctorita si Sfintia sa, sotul, nu a u sterpelit vouchere de vaccinare, nu au jegmanit pe nimeni in cele douå sate... iata-le : daca o faceau, dacă se dădeau la păcătuire, incepeau cu prostul satului (cu mine).
Inteleptul satului pe 06 Noiembrie 2021, 21:56
#9
Articol fals!
Articol fals!
Un bun creștin, sfătuiește pe pe 03 Noiembrie 2021, 22:05
#8
pe #4 cel Sfânt și preacu"rat
De ești prieten cu popa, "fă și tu ce face Popa" (forma corectă a zicalei), și vei ajunge braț la braț cu el, la saună în veșnicie. Care saună ?, stai pe televizor. (Latrina 3 TV și i rTV a'lu' Ghiță), că se va da un reportaj din/de "dincolo"... din cazanele cu smoală bine încinse. Atenție.! Să fii cu cotizația la biserică la zi și cu testul ăla cu minus + negativ. Altfel te refuză și te trimite vis-a-vis la Sfântul Petru.
¥ / Y pe 03 Noiembrie 2021, 14:28
#7
aici Vocea Răspântiei _(iadul sau raiul ?)
Vede tot românul că în toate domeniile, toate profesiile sunt vaste-păduri, deci, firesc, au și uscăturile lor, frunze căzute. _mama Natura e de vină!

Rușine acestora!, puțini e drept, care umbresc imaginea de eroi și sfinți în halate albe sau sutane, ale luptătorilor devotați în Bătăliile cu bolile trupului si ale sufletului.

Cum poți să-i închizi ușa-n nas, a Bisericii, sau poarta cimitirului "Ultima casă" dacă păcătosul nu se lasă bine vămuit(fraudă fiscală, desigur) ?

Cum poți să fabrici certificate verzi false, să-ți vinzi conștiința pentru comisioane, Ind Pharma vânzând ( ce ți se dă pe listă)sau să iei bisturiul în mână după ce buzunarul îți suflă : șefu, am ce ai cerut ?

Eternele Porți sunt întredeschise. Alegeți-vă din timp calea.

Atenție! Vocea iadului, muzica sa, e mai plăcută urechilor.

În Rai, plictiseală, ca la moaștele Sf. Parascheva înghesuială, loc*ri numai în picioare, bănuții pt supraetajare păpați de lăcomia popilor de pretutindeni
Aici vocea iadului ! Satan patronul... pe 03 Noiembrie 2021, 03:34
#6
...patronul Mafiei în sutane+halate albe
Cotizații la biserică ??

Popii, această breaslă-căpușă, sunt bugetari prea bine plătiți "de la stat"... adică din impozitele și taxele celor ce muncesc cinstit în această țară. Au lefuri și pensii mari, nu plătesc impozite către stat, au veșminte aurite, case și mașini peste medie a enoriașilor, sunt evazioniști alergici la chitanțe,negustori și samsari de suflete,lacomi, falși slujitori ai Domnului.

Negrele sutane, negre suflete ascund...dar și unele halate albe asemenea, sunt.

Nici de această pandemie / molimă, a popilor-mafie nu aveți scăpare... voi muritorilor !!!
Sile pe 02 Noiembrie 2021, 15:58
#5
Pentru popa prostu’
Mai mult decât atât,acest purtător de vesminte(preot nu se poate numii)obliga aparținătorii decedaților sa cumpere sicriu și transport de la el amenintandu-i ca nu le înmormântează decedatul
Sfintu și prea c*ratul pe 02 Noiembrie 2021, 11:10
#4
prieten cu popa
Puneți mina bă saraciilor și plătiți cotizația la biserica.
Soț și soție pe 02 Noiembrie 2021, 08:50
#3
Nu mai există reguli și corectitudine
Aceleași întâmplări cu voucerele pentru cei vaccinați se petrec și la centrul de vaccinare de la școala nr.4 din Turnu Măgurele.Sunt tare c*rios dacă verifică cineva aceste stări de fapt,și de ce se întâmplă aceste lucruri?Să spună toți cei care și-au făcut vaccinul și nu și-au primit voucerele.
Gogu pe 01 Noiembrie 2021, 13:20
#2
Hotii
Cine tine în brațe acești criminali in halate albe?Popii,satane cu sutana,învață oamenii să nu se vaccineze!
Cetățean al comunei Uda Clocociov pe 01 Noiembrie 2021, 11:18
#1
"Medic" Buga Georgiana
Reealy?? A fost focar de covid în primăvara anului 2021 în sat și distinsa doamna doctor nu a raportat la DSP nici-un caz. Pe bunica mea am tratat o eu de covid și am facut-o bine, în condițiile în care dr da rețete și consultații doar la telefon...și spune oamenilor ca nu exista covid și sunt doar răciți!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.