Elev prezent la cursuri, odata - A inceput scoala, cu prezenta fizica

13 Septembrie 2021, 11:17 | 2.074 | 3
Car Universal
Scoala.

Comentariul zilei - "Numai ca, elevii sunt tot pe strazi, prin parcuri, prin jurul blocurilor si pe la casele de pariuri si pacanele. Iar profesorii stau bine merci, la o tigara si o cafea, multumiti de cum a debutat prima zi de scoala. Obisnuiti cu scoala online, sunt deranjati de prezenta fizica la scoala, atat ei cat si elevii. Si ne mai miram ca prostia in societate a devenit o virtute. Asta este cand in invatamant sunt pusi sa administreze o scoala, profesorii numiți si sustinuti de politic." Citeste si ÎNCEPE ȘCOALA! URĂM SUCCES TUTUROR! VIITORUL ȚĂRII SE PREGĂTEȘTE ASTĂZI

3 comentarii Comentează

 • #3
  alt Eu pe 14 Septembrie 2021, 20:47
  Vina e comună, nu doar a directorilor numiţi politic
  Ba interesează şcoala în continuare pe câţiva dintre noi. Dar ce să mai comentăm? Părinţii sunt vinovaţi în primul rând că nu le inoculează copiilor dorinţa de a reuşi în viaţă prin educaţie. Iar în al doilea rând, profesorii au vina lor pentru că mai sunt foarte puţini profesori născuţi pentru această profesie. Majoritatea s-au făcut profesori doar pentru bani, nu îi interesează să-şi facă treaba, chiar se buc*ră când chiuleşte toată clasa că nu mai trebuie să-şi bată capul cu toţi nesimţiţii.
 • #2
  eu pe 14 Septembrie 2021, 16:36
  Ce tare
  Ce misto e profesoara! Cum o cheama? A facut videoceat? Are istoric pe centura in germania?
 • #1
  Relu pe 13 Septembrie 2021, 19:38
  Învățământul e la pământ
  Niciun comentariu. Încă o dovada ca școală nu interesează pe nimeni.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.