Turnu Magurele, blocurile Y din zona Pietei - Linistea publica a devenit un moft - comentariul zilei

26 Iulie 2021, 15:58 | 6575 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Liniste publica

Nepăsare, sfidare

Domn primar, tot respectul, ne-ai băgat bru..ți în bloc, pe fond de problemă socială, că de, nu au timp să facă bani muncind, trebuie doar să facă pui și să pretindă ajutoare. De ce, tată, nu trimiți poliția aia comunitară să mai restabilească liniștea, măcar după ora 22? Oamenii mai și muncesc, se trezesc cu noaptea în cap, alea, alea. Ne...cioșii bântuie ca strigoii, până pe la ora 3 noaptea. Dacă ai uitat locația, ți-amintesc eu: blocurile Y din zona pieții.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Vasilescu fost președinte de bloc pe 13 Martie 2022, 16:34
#19
presa numai ie "câinele de pază al urbei", nu!!!
de sfintele sarbători de Paște să deschideti iar ușili.. vin cu Părintele să vă sfimțim casele si pe voi (dapreședinte de bloc nu am mai fost ales).

Da bine, ai zis tu autorul e de stire cu "'vLINIȘTEA PUBLICA e MOFT"cașa e.

Nu mai indemnati Voila asasinate de caini... ca sînt ei trezi si vigileni toată noaptea. Âștia sunt paza orasului nocturn... cum a fost gîștili la stramoșii notri italieni de la Roma cind a venit vandali ele au gîîîgîit s ia deșteptat din somn pe legiunile cu soldați rroma ( că ruși nu era pe atunci... erau muscali) noaptea.

Cind PUTIN sau rușiii neor va ataca cine o să sune alarma air aeriană???

că primarul asta Habar n-uare de alarme de razboi (fie cu c*rent de 380V... fie cu arc ca ceasu) șau adposturi la subsol sau metrou ca la alți. Nimic nu a ficut pesedeul la31 de ani.

Eu propun să hranim organizat câinii săi inmulțim mai ales la întrărilii dîn oraș. Paza bună ne apară de invadatori!
Vasilescu...scris întreg bă poietu-le pe 11 Decembrie 2021, 18:48
#18
Am omis a scrii si asta adineauri cam vrut
De zilele Sfinte Creștine acum cu Naterea Domnului și cu Bobotează să deschideți ușile c@nd o sa sun. Ca vin iar cu Părintele. Mai îmi dă și mie o parte, ca pensia 15 milioane ș-am muncit 44 de ani dar acuma zice ca mai dă Ciolacul una, cum și Ceaușescu a dat al 13-lea salariu cand munceam eu la combinat
Vasilescu...scris întreg se scrie poietu-le pe 11 Decembrie 2021, 18:22
#17
Ăsta cu imnele chiear nu e de cuvânt
A promis ca face unu cu ceva vesel si tonificat despre 1989 1990 cu cand a scapat poporul de odiosul si sinistra de la Scornicenti si Găești, si a venit Iliescu. Dar ori a cazut prizonier la virusul asta ( si să lăsat de chestii rele), or nu e în stare, ori nu îl mai admite Redactorul Cu Aprobarea aici.Ori o respectă pe fata asta din poza, care -î face semn cu deget pe buze să tacă. De care zicea ca se îndragostit el cum a văzuto. Ma întrebat că Oare de ce nu m-ia plăcut "imnul infractorilor de pretutindeni" pus aici mai jos.... dar nu îi spun de ce.
"ăsta" cu IMNURILE pe 20 Septembrie 2021, 19:43
#16
Pt. Vasile escu
Scumpete... dragule Vasil escu (și mai cum?) am și alte 'imne' : vesele, tonifiante, mai nepiperate, cu haz de necaz... d-ălea care-ți plac. Îți promit că voi lucra la unul, pentru (cei ca...) tine.

UN non-ROȘU CIUMAT, ursita, vocația, biografia sa.

Nu ți-a plăcut *Imnul infractorilor de pretutindeni *? Oare de ce ?!
Vasile scu pe 16 August 2021, 15:48
#15
Ăsta cu imnele nu e de cuvânt
LA bagat pasta cu cu decinuți cu infractori nu ajungea la Chilia, ala cu la Chelia în port??? ca Noi am vrea ceva, p'åla din urmă ( ca zicea că a compus), cu când am votat noi Ș-iam scăpat de Ceaușescu ceva vesel îl rugăm.
` pe 08 August 2021, 22:27
#14
În slujba imnului, am aflat că...
Muzica -La Chilia'n port- este a lui Traian Spiru cunoscut ca Puiu Spiru.

Muzica, căci versurile originale au suportat multe modificări ale...altora. A murit în 2010 așa că nici Spiru, nici Porumbescu nici Anton Pann nu ne poate compune muzica pentru

*Imnul infractorilor de pretutindeni*.

Ce facem? Să încercăm cu melodia de la Radu mamii, Radule?
` pe 08 August 2021, 21:39
#13
În slujba imnului....
O SUGESTIE..... : încercați muzica melodiei Radu mamii, Radule.

Asta până când un compozitor priceput sau chiar cel care a scris muzica imnului Deșteaptă-te găgăuță... Anton Pann, sau Ciprian Porumbescu se vor îndura de "privilegiații" jucăriilor/pușcăriilor.
` pe 07 August 2021, 10:33
#12
*IMNUL INFRACTORILOR de pretutindeni*.
Muzica : a lui Barbu Lăutaru (sau alege tu o alta).

Păcătoșilor, infractori... vine sfârșitul lumii !!! Spovediți-vă, pocăiți-vă și lepădați-vă de dră'COV'enia aia învechită, cu : "Să faci ce zice popa, să nu faci ce face Sfinția sa'". E total greșit !, acum s-a dat dezlegare la :

__ Ce fac popii și tu să faci,

Iubit să-i fii lui Pomohaci;

Sau vrei să-ngenunchezi acuși ;

La PreaÎnaltul de la Huși.

__Cu porno-Huși și promo-Haci,

În iad sejurul o să-l faci ;

O să te apleci după săpun,

Ce o să simți nu pot să-ți spun.

__Spre Dumnezeu de mergi ca racu',

Ajungi în iad la Pomohacu;

Și vei răbda și o să stai,

122... acolo semnal nu ai.
` pe 07 August 2021, 10:05
#11
*Imnul infractorilor de pretutindeni*
__MultPreaSfântul de la Huși,

Te vrea în genunchi acuși;

Minunea lumii o s-o vezi,

O "spovedită" tareee, și 3 ouă verzi.

__Ai grijă ce faci, ce spui,

Că îți bați pe loc un cui ;

Pe omul rău, acum, în viață,

Boala îl place și-l înhață.

__Se adâncește și-l așteaptă,

La cimitir o neagră-groapă ;

Iar de păcate nu se spală,

Nici în cazanul plin cu smoală.

__Ai grijă ce spui, ce faci,

În iad te -așteaptă niște draci ;

Ai grijă ce faci, ce spui,

Rău nu mai face nimănui.

__ N.B. : prin spovedanie păcatul NU se iartă, acum în viață primești pedeapa toată... și vei vedea ce va urma "dincolo"!).

Păcătosule infractor... te-a pus dracu' să înșeli, să furi, să jefuiești ? știai, de mic copil, ce-o să pățești.
La Chilia-n Port, prea trist, prea sfâșietor... pe 07 August 2021, 09:10
#10
acum, *Imnul infractorilor de pretutindeni*.
Superbă fata din poză, care cere și impune "LINIȘTEEEE ...!" Însă prea egoist și posesiv fotograful, --nu ne-o arată, si nouă, întreagă-, și nu înțeleg ce semnifică gestul ei.

Oare vrea să admire, în ''liniște'', concertul nocturn al câinilor liberi de stăpâni, noua generație...cucleană?!

Oare e o mare melomană și-i vrăjită de manelele ce se aud acum, în miez de noapte, din depărtare ?!

Sau e foarte singurică având iubitul "detașat" pentru un timp pe la Poarta Albă, și își imaginează că îl aude cântând celebrul șlagăr-de-suflet al pușcăriașilor... La Chilia-n Port ?!

Nu am liniște până nu aflu și pornesc a-i scrie o serenadă. Sau să îi dedic un imn ?... *Imnul infractorilor de pretutindeni*. Curierul e pregătit deja.

La Chilia-n Port, prea trist, prea sfâșietor... pe 07 August 2021, 08:55
#9
acum, *Imnul infractorilor de pretutindeni*.
Superbă fata din poză, care cere și impune "LINIȘTEEEE ...!" Însă prea egoist și posesiv fotograful, --nu ne-o arată, si nouă, întreagă-, și nu înțeleg ce semnifică gestul ei.

Oare vrea să admire, în ''liniște'', concertul nocturn al câinilor liberi de stăpâni, noua generație...cucleană?!

Oare e o mare melomană și-i vrăjită de manelele ce se aud acum, în miez de noapte, din depărtare ?!

Sau e foarte singurică având iubitul "detașat" pentru un timp pe la Poarta Albă, și își imaginează că îl aude cântând celebrul șlagăr-de-suflet al pușcăriașilor... La Chilia-n Port ?!

Nu am liniște până nu aflu și pornesc a-i scrie o serenadă. Sau să îi dedic un imn ?... *Imnul infractorilor de pretutindeni*.

Președinte de Asociație pe 01 August 2021, 23:49
#8
Nu primim așa, în școli dăle
Și nus aprobate de OMS care vrea se educe bine tineretul că Babele din bloc Dacă pui asta pe tavan nu le vede să citesc la lumină slabă. Și după ora 10 noaptea toată lumea sforăie
Ptiuu, cu un "t" la urmă, pe 01 August 2021, 14:05
#7
n-ai fi scris greșit (pt #5)
Însă, poza cu ÷Degetul pe buze, șșșșt.!!!÷ foarte inspirată, felicitări autorului.!

O propunere : să fie mărită, multiplicată, înrămată și vândută asociațiilor de proprietari. Ar avea un efect educativ, în masă... plasată pe tavan, la intrare în bloc, cu textul :

~LINIȘTEEE, FIȚI CIVILIZAȚI.!

(după ora 22:00 faceți numai sex oral).
Ioan pe 27 Iulie 2021, 17:29
#6
Seriozitate
Eu nu am dat-o cotită pe ramura politică, cum o dă de-alde Rahan (ptiu, era să scriu cu "t" la urmă). Sunt probleme care nu sunt luate în seamă de cei care conduc orașul. Mi se rupe pl că e de la un partid sau altul, eu vreau civilizație, decență, respect, nu infecție generalizată. Pentru "Gigel de lângă hotel": respect pentru realismul opiniei.
Gigel de lângă hotel pe 27 Iulie 2021, 09:08
#5
Lui Rahat,ruda lui Tarzan
Nu,prostia crește exponențial cu dragostea față de conducerea PSD Turnu Măgurele,Teleorman.Nu mai putem reclama ceva de atâția deștepți.Poliția și Jandarmeria din Tr.Măgurele trebuie să-și facă datoria pentru care își încasează soldele grase,indiferent de cine este șef politic la un momentdat.Dar,bineânțeles că nu se putea comenta ceva,orice,fără a pomeni și numele Crăcea.Oare chiar din cauza acestui personaj nu își fac instituțiile statului datoria?Nimic în schimb despre cel ce a generat și întreținut toată această situație,și care stă în fruntea orașului de atâția ani și ”lucrează” la distrugerea și depop**area lui.Bravo băieți,nu ați înțeles nimic din viața asta,dar vă dați inteligenți și atotștiutori,dar lingeți și vă apărați călăii!Și ca să vorbim la subiect,nu este singura zonă unde unii își fac de cap la orice oră din zi și din noapte.
Rahan văru' lu' Tarzan pe 27 Iulie 2021, 06:11
#4
Postacului
La turnucuștiri prostia crește precum ceapa în parcul industrial de la UVCP, cu care ne aiurea Claudiu Crăcea. Postacule, la Turnu Măgurele NU EXISTĂ Poliție Comunitară! Da' prost fără să claxoneze ca să atragă atenția este un nonsens. Este ca meciul Steaua-Dinamo fără bătaie între galerii. Băi, sunteți penibili! Luați o pauză, duceți-vă în concediu, odihniți-vă neuronii distanțați social, și reveniți-vă! Poliția este în subordinea Prefectului, care este reprezentantul Guvernului în teritoriu. La ăla să vă duceți cu jalba-n proțap! A, e de la PNL, deci este de frupt?
Lili și Ionel de la Slobozia Mindra pe 26 Iulie 2021, 22:50
#3
Viața frumoasa de la turnu
S-a întors livache totul se va rezolva va scoate PSD-ul din buzunarele SRI,instituție unde l-a dus el in anul 2015 cind a devenit președinte PSD cu ajutorul lui Coldea,pe care l-a trădat l-a fel cum.

A trdat și pad -ul .SPunetii și lui Codrin Ștefănescu ci ne i-a dat lui Dragnea PSD-ul.
Ioan pe 26 Iulie 2021, 20:42
#2
Nepăsare
E jaleeee! E sfidare! Le vom lăsa orașul și vom pleca unde vedem cu ochii, ce dracu să facem! Urât a decăzut civilizația în orășelul ăsta. Un bloc ANL neterminat care se ruinează, două cămine infecte, care adăpostesc doar șobolanii care călăresc gunoaiele neridicate la timp, o piață murdară și aglomerată, beton sau asfalt turnate pe spațiul verde...gălăgie, poluare. Ne mai mirăm că ne pleacă tineretul?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.