O plimbare stricată de nesimțirea unora - Mesaj pt.milițienii de la rutieră - comentariul zilei

24 Mai 2021, 07:09 | 7355 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Politia.

-Măi,băieți,voi în afară de gel în păr și lac pe unghii,mai aveți și alte preocupări?Și nu mă refer la timpul vostru liber,ci la timpul cât sunteți în serviciu.Sâmbătă seara,la intrarea în oraș,voi treceați cu mașina din dotare,iar motociclete extrem de zgomotoase și mașini cu fete ieșite pe geamul mașinilor,rupeau șoseaua în viteză.Voi insistați cu plimbatul,vă admirați frizurile și,nepăsători și liniștiți,consumați combustibilul fără vreo reacție față de acei participanți la trafic.Prin alte orașe mai civilizate se iau permise,taloane și nr.de înmatriculare,iar pe la noi interesul este doar pentru propria imagine,trecerea timpului și încasarea banilor.Meserie și obligații de serviciu,ioc.În c*rând vom atașa și niște foto,așa să vedeți și voi că nu exagerăm cu nimic.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Ion pe 22 Decembrie 2021, 07:45
#8
.....
Barbugii, drogalaii şi bețivanii sunt"spuma"Poliției ?!? Vai de noi !

Stie tottttt pe 21 Decembrie 2021, 12:22
#7
Politia rutiera si MARY ROX
Bai politisti de rahat lasati bautura la dunarea si facetiva treaba nu stati la barbut si droguri la termopane politia judeteana verificati ce fac oamenii legii acolo este spuma politiei
Ariel pe 18 Iunie 2021, 19:50
#6
Pentru #2
Iuli #2 (dacă ești polițist ești unul fără minte sau fără habar ce înseamnă munca de poliție. Probabil ești unul dintre cei cu unghiile lăcuite și sprâncene pensate. Rușine poliției din Turnu Măgurele
Lambe pe 26 Mai 2021, 15:47
#5
Nedumerire
Păi onor domnul prefect ce aia mă-sii face? Că este reprezentantul Guvernului în teritoriu! Deci are atribuții de control și reglementare asupra tuturor deconcentratelor din județ, inclusiv Poliția. Ce face? Nimic! E de la PNL? Scuze atunci! dacă era de la PSD, era de porc!
Colegii pe 26 Mai 2021, 10:59
#4
....
Pintoiule de ce nu ieși la pensie ?
Robert pe 25 Mai 2021, 13:28
#3
Prostul dacă nu-i fudul,parcă nu e prost destul
Iuli,atunci când v-au dat mașini și combustili,trebuia să vă dea obligatoriu și ceva minte.
Iuli pe 25 Mai 2021, 06:45
#2
.
Pai dacă avem mașini și combustibil la discreție, trebuie consumat cumva.
P.R. pe 24 Mai 2021, 11:13
#1
Mai multă acțiune și legalitate
Tinerii polițiști sunt niște mucoși încrezuți și fără pic de c*raj.Întradevăr,multe motociclete,atv-uri și auto puternice poluează fonic orașul seară de seară zona de intrare în oraș,dar și pe străzile principale.Multe dintre limitatoarele de viteză sunt puse acolo unde nu e necesar sau lipsesc acolo unde trebuiesc puse.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.