Fantoma de la CIC - Aceeași Mărie cu altă pălărie - comentariul zilei

8 Mai 2021, 15:10 | 2.921 | 2
Donau Chem.
Car Universal

Hai,mă,că la încă o păcăleală împreună cu o țeapă,e loc la turneni oricând.Doar s-au obișnuit să lucreze moca,să aștepte și să viseze la salariile restante.Aici e ca la prădătoarele din junglă,cum au șimțit miros de sânge,repectiv de fraieri,pac,i-au păpat cu tot cu salopete.Să vedeți cum o să rupă porțile și o să sară gardurile pentru angajare.Au rătutiții ăștia o dragoste pentru călăi,ceva de neimaginat(Sindromul Stockholm se manifestă chiar aici).

2 comentarii Comentează

 • #2
  NH4 NO3 pe 9 Mai 2021, 08:29
  Cât e aerul e și fraierul
  După ultimele alegeri am constatat că la Turnu Măgurele e izvor nesecat de prostie și hoție.Aveți doar puțintică răbdare și vă veți convinge.E deajuns doar un mic semnal din partea cui trebuie și se inundă zona de....doritori de prosteală.Ia,liniște,că poate sună sirena ca să adune...muncitorii!
 • #1
  Simion pe 8 Mai 2021, 21:28
  Niste tarani prosti
  Nu cred ca se vor mai gasi multi fraieride data asta. Vor fi din ce in cemai putini. Pensionari care nu au ce face acasa

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.