Fantoma de la CIC - Aceeași Mărie cu altă pălărie - comentariul zilei

08 Mai 2021, 15:10 | 3353 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Hai,mă,că la încă o păcăleală împreună cu o țeapă,e loc la turneni oricând.Doar s-au obișnuit să lucreze moca,să aștepte și să viseze la salariile restante.Aici e ca la prădătoarele din junglă,cum au șimțit miros de sânge,repectiv de fraieri,pac,i-au păpat cu tot cu salopete.Să vedeți cum o să rupă porțile și o să sară gardurile pentru angajare.Au rătutiții ăștia o dragoste pentru călăi,ceva de neimaginat(Sindromul Stockholm se manifestă chiar aici).

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
NH4 NO3 pe 09 Mai 2021, 08:29
#2
Cât e aerul e și fraierul
După ultimele alegeri am constatat că la Turnu Măgurele e izvor nesecat de prostie și hoție.Aveți doar puțintică răbdare și vă veți convinge.E deajuns doar un mic semnal din partea cui trebuie și se inundă zona de....doritori de prosteală.Ia,liniște,că poate sună sirena ca să adune...muncitorii!
Simion pe 08 Mai 2021, 21:28
#1
Niste tarani prosti
Nu cred ca se vor mai gasi multi fraieride data asta. Vor fi din ce in cemai putini. Pensionari care nu au ce face acasa
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.