Niște buni platnici: Mai trăim într-o țară normală?! - comentariul zilei

7 Aprilie 2021, 19:50 | 2.400 | 7
Apa
Car Universal

Există cineva capabil să ne spună și nouă, contribuabililor corecți, în ce bază s-a scumpit metru cub de apa menajeră, și până când vom suporta măsurile abuzive și total nejustificate ale firmei APASERV? Ce reprezintă acel coeficient de neînchidere din moment ce avem apometre în casă, iar la intrarea în bloc sunt apometrele voastre?Cine vreți să gestioneze și să controleze eventualele furturi? Ce fel de calcule ați făcut și de unde vine apa asta, din munți? De ce vă bateți joc de banul nostru și așa strâns cu greu, și de ce nu verificați și sancționați pe toți cei ce consumă foarte mult, dar plătesc foarte puțin (pe la case de exemplu).

7 comentarii Comentează

 • #7
  Bomby și tommby pe 9 Aprilie 2021, 22:39
  Cuclea sisimionescu din amintirile anului 2012
  in anului 2012 la Banciu șefu(Dragnea ) a venit cu Ponta,pe care l-a trădat Și apoi ponta l-a tradat Și el, silivache a ajuns la Rahova ,unde Maninca și suge bomboane de la potis,puty -bilețel,dragne Ilie și fiulsau stefanel Care l-a prostit și l-a distrus .
 • #6
  Gica pe 9 Aprilie 2021, 20:51
  Pt fisu lui Dracnea
  Cetățenii orașului plătesc și apă consumată de fisu lui Dracnea, la vila de la Banciu,acolo este trasă conductă de apă și nu este contorizarea,vetificati informatia.
 • #5
  Paul pe 9 Aprilie 2021, 08:23
  Asa e cand lumea doarme
  Hotia e la loc de cinste pentru PSD-isti.S-au inmultit in TRM si sunt din ce in ce mai lacomi si mai hoti.
 • #4
  Alin pe 8 Aprilie 2021, 16:43
  Apaserv
  La blocul Y5 din decembrie canalizarea nu mai colectează apa consumata și subsolurile sunt pline de apa.
  În facturi bineînțeles ca ne taxează hoții cu colectarea apei în canal, de ce?
  Reparați în mama voastră și colectați apa, apoi taxați oamenii!!!!!!!
  La pușcărie hoților, la pușcărie!!!!!!
 • #3
  NM pe 8 Aprilie 2021, 11:28
  Vot la turma...
  Nu e bine,banii sunt in buzunarele copiilor lor,votati mereu primar pi...u.
 • #2
  marian pe 8 Aprilie 2021, 11:08
  prima de paste
  eu consum 8 m cubi de apa pe apometru la plata vin 11m si supliment 11 lei pentru nustiu ce diferenta bransament in luna noiembrie 2m in plus pentru prima de craciun
 • #1
  Syle pe 7 Aprilie 2021, 20:24
  Cic
  În factura de energie electrica de la APASERV se plătește și energia electrica consumata de DONAUCHEN a mustului de niciolaie, drept urmare.......

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.