Ciuperceni, satul fara caini - umbla hotii la fel ca ursii pe Valea Prahovei - comentariul zilei

23 Martie 2021, 22:54 | 6892 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Hoti

Locuitorii comunei Ciuperceni sunt inspaimantati de furturile care au avut loc in ultima perioada pe raza acestei localitati. Umbla hotii pe timpul noptii, prin curtile oamenilor, ca ursii pe Valea Prahovei. Politia Ciuperceni este neputincioasa, autoritatile locale sunt preocupate mai mult de propriile afaceri, locuitorii sunt inspaimantati. Nu stiu ce pregatire de specialitate are seful politiei Turnu Magurele (daca are), dar  sa nu iei nici o masura dupa numarul mare de infractiuni din aceasta perioada denota incompetenta si nepasare.

screciuCiteste si: MARIUS SCRECIU, PRIMARUL DIN SEVERIN, SE CALIFICĂ LA CATEGORIA „OLTEANUL LĂUDĂROS VA CULEGE CE A SEMĂNAT”

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Maria pe 26 Martie 2021, 19:22
#14
Pentru kasandra
Ai dreptate soro:inclusiv parchetul este in c*rtea fermei,despre ce vorbim ?!...
..kasandra pe 26 Martie 2021, 04:34
#13
fără titlu
atita timp cit piticu joaca la pitici s a autocolant pana la următoarele alegeri în fruntea politiei turnu se afla un impostor un slugoi politic fără creier șpăgar ordinar si cu slugi precum ki deru care are creier cit o maimuta obosita nu va așteptați la mai bine.in acest oraș nimic nu este întâmplător.fara acordul lui tați de la fermă nu misca nimic.vezi aici mișcările din instituțiile statului politie parchet spital etc.toti se inchina si pupa inelul lui tați.nimeni nu misca în front.
Mihai pe 25 Martie 2021, 21:58
#12
Pt Antonescu
Da, e o chestie : legea zice ca APARĂ si nu PĂZEȘTE proprietatea publica si privată, cum a zis milițica. E o mica mare diferența. Sau cum zicea cineva, miliția veghează dar nu garantează !

Sau si mai clar, ești ca și singur. Vai mama noastră.
Antonescu pe 25 Martie 2021, 21:00
#11
Ce spune legea ?
Atribuțiile Poliției Române

Articolul 26

1. apără viața, integritatea corporală și libertatea persoanelor, proprietatea privată și publică, celelalte drepturi și interese legitime ale cetățenilor și ale comunității

Mihai pe 25 Martie 2021, 20:08
#10
Pt milițianul de la # 9
Mai milițica, nu exista paznici comunali in lumea asta. Dacă miliția nu păzește, atunci voi ce faceți mă ? Plimbare cu mașinile noi,naveta cu ele la serviciu(luați banii si pe navetă)si dupa foarte mult timp veniți la 112 sa constatați ca suntem jefuiți. Pentru ce va luați banii ? Faceți mitinguri si proteste pentru mărirea salariilor nesimțite? O sa luați la gingie mă nesimțitule. Fiecare avem bunici bătrâni si bolnavi la tara, care locuiesc singuri,zona rurală este îmbătrânita, cum pot ei sa se apere?
Pt. pe 25 Martie 2021, 15:40
#9
Rtv
Baiatule, poliția nu este paznic comunal,fiecare cetățean are obligația să își păzească proprietatea,asa ca nu mai mânca ce nu trebuie,și da este nevoie de paznici comunali.Politia nu păzește să înțeleagă toată lumea.
Rtv pe 24 Martie 2021, 20:19
#8
.
Am înțeles ca ar trebui sa punem cetățenii sa patruleze, atunci de ce sa mai existe post de poliție în comuna !? Dl kinder sau cum te-ai nu-mi tu, este cazul sa chemam televiziunile în comună,ce ai de gând ?
Bos pe 24 Martie 2021, 14:19
#7
Rusine
Trebuie bagata paza in sat asa scapam de ei .

Pt. pe 24 Martie 2021, 12:47
#6
Kinder
Ai c*raj să faci public,cum și ajuns sef la sectie?
iote pe 24 Martie 2021, 07:55
#5
hotii
kinderul nu e baiat prost ..o sa vedeti ... ce se intimpla in Ciuperceni e si in Magurele,,,asta inseamna ca sunt pre multi colorati care nu concep viata decit in acest mod, sa ia ce este muncit de altul...Acum multi ani existau patrule cetatenesti alcatuite din barbati in putere care se invirteau intreaga noapte prin sat . Simpla lor prezenta mai speriau din ciorditori . Pe linga politistii locali, intarite patrulele cu cetateni cinstiti, chiardaca mai trecuti ... Poate asa ar trebui lucrat KINDERUL + PRIMARUL ..DACA AVETI OCHI SI VEDETI ASA SA FACETI .
Bos pe 24 Martie 2021, 06:40
#4
Rusine
Haideti fratilor sa facem o razie daca politia nu poate primaru sa baga paza vad cal doaren p..

.a.si pa asta sa vazut in scaun.
Kata pe 23 Martie 2021, 23:34
#3
Rușine
Șeful politiei, e ocupat la ferma vedetelor. Cu fetite și bautură. Mai nou cu retardul ovi să-l facă șef peste polițiști. Făcătură rușinoasă.
G pe 23 Martie 2021, 23:17
#2
G
Ofițerul Oancea Cristian zis Kinder este șeful secției,șeful zonei,lui trebuie să-i mulțumiți si are pregătire la fel ka si komandantul...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.