Sătui de nepăsarea autorităților - comentariul zilei

31 Ianuarie 2021, 20:10 | 2155 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Propunere pentru Consiliul Local al Mun.Tr.Măgurele Dar și în atenția Primarului Mun.Turnu Măgurele și Autorității Sanitar-Veterinare Locale și Județene Teleorman.

oradeaCiteste si: OLGUȚA VASILESCU S-A FĂCUT DE CACAO. PRIMĂRIA ORADEA – VACCINUL „OMUL SFINȚEȘTE LOCUL” FACE MINUNI PRINTRE ANGAJAȚI

-Ați auzit de LEGEA 227/2002, ACTUALIZATĂ, APĂRUTĂ ÎN MONITORUL OFICIAL ȘI INTRATĂ ÎN VIGOARE DIN DATA DE 29 APRILIE 2002??? Puneți mâna și cițiț-o bine, că e o lege făcută tocmai de fostul vostru șef de partid, Năstase. Sau dacă el nu mai este în PSD, legea nu mai are valoare și nu mai trebuie respectată???Respectați legea, că nu mai putem ieși seara din case, iar la containerele de gunoi e focar de infecții. Este doar o constatare care se poate proba oricând prin foto, și care se va transforma în revolte, plângeri și chemări în instanță. Trebuie să se pună odată stop nepăsării și nerespectării legilor țării.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
... pe 02 Februarie 2021, 13:10
#3
Ajutor
Acum nu il mai ajuta familia pe pitic, il ajuta dl.Mircea Filip.Il pupa-n c*r toata ziua.
Gina pe 01 Februarie 2021, 10:53
#2
LEGEA ESTE INCALCATA CONSTANT IN TOATE DOMENIILE
Bine,bine,Gogule,dar cand nu respecti legile,cum se numeste asta?Iar cand exista si fratie intre PSD si PNL,la cele rele,ce mai e de facut?Nu e normal si firesc sa informam si institutiile centrale,si sa apelam la instantele de judecata?Nu putem sta nepasatori la nesimtirea conducerii primariei.Ma gandesc ca pentru nerespectarea legilor sunt niste consecinte.
Gogu pe 31 Ianuarie 2021, 21:46
#1
Oraș fără stapin
Cuclea e paralel cu tot ce se întâmplă în oraș! Nu are o echipa care să îl ajute,Ba din contră îl înfundă mai rău! Familia din primărie are alte priorități! Consiliul local,sunt toți roșii chiar daca 8 sunt de la PNL.La Turnu PNL =PSD! Fratie și unitate!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.