Cei care dau cu pocnitori au Covid si vor fi vaccinati

28 Decembrie 2020, 22:28 | 2324 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Vaccin

Comentariul zilei

Domnule Primar, ati auzit ca de vazut nu vedeti ca stati la birlog cu Ionela, ce se intimpla seara pe centru? Un grup de copii si tineri ne bombardeaza cu petarde ! Nu exista politie si nici primarie in acest oras! Oare asa este blestemat sa nu avem unde sa ne plimbam? Am un catel si noaptea viseaza numai pocnituri ca este foarte speriat! Luati masuri ca anul asta era sa fiti invins! Lumea nu va mai suporta!

pinguinCiteste si: CADRELE MEDICALE DIN CRAIOVA TREC DE LA HORĂ LA DANSUL PINGUINULUI

Cand credeam ca am scapat de placerile unor cretini ale caror indeletniciri de ani buni sunt doar exploziile petardelor,anul asta zgomotele intrec orice masura,fonica.Oare politia ce face?Mai este la treaba sau angajatii militieni sunt cu totii prin vacante?Doamne,pe an ce trece,traim parca intr-un scenariu din ce in ce mai prost si mai rupt de realitatea presupusa normala,si de o apropiere de respectare a legilor.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Covidel pe 29 Decembrie 2020, 17:02
#6
,
Ce politia turnu? Voi nu vedeți ca nu exista?Exista comandantul voinea și adjunctul manica, doua nulități care, la fel ca și subordonații lor nu știu pe ce își iau banii. Voi considerați ca e altfel? Ca un amanunt:se da cu pocnitori,petarde,chiar lângă sediul lor(eu locuiesc în blocul din apropiere),chiar nu aud și ei?

Mai vreți sa intervină în centru sau pe magurele/catanga?

Vreau comentarii pertinente,fără atac la persoana,hai sa expunem cazuri concrete în legătură cu cei cărora le plătim salariile ...
Valerus pe 29 Decembrie 2020, 16:38
#5
cautati un G2
Firma lu Tene din G2 vinde pocnitori la minori! Cine il sustine pe acest individ? Nu cumva Cuclea?
ZORRO pe 29 Decembrie 2020, 14:44
#4
PETARDE
Cautatii la S.C MARYROX pe Centura de la Dunarea!!!!!!
Roxana pe 29 Decembrie 2020, 10:38
#3
Raliu de mașini
Masinile care fac zgomot la ciuperca,nu sa luat nici o masura,este un bmw cu prelata pe plafon negru.
Zorro pe 29 Decembrie 2020, 09:46
#2
nu e treaba mea
Domnu Cuclea, tu nu auzi nimic? Aaa, am uitat, asta nu e treaba ta! Dar tu primarule ce atributii ai? Nu stii, nu auzi! Ai distrus orasul! Ce salariu iei? Cumva 15000 lei?
COVID pe 29 Decembrie 2020, 00:10
#1
RUȘINE
Păi cine să-i prindă , polițiștii care fumează "iarbă" cot la cot cu beizadelele angajaților din Primăria Turnu-Măgurele, niște afumați cu capetele ceaonace de "mirodenii"!....ALOOOOO DL.COMANDANT, îi mai verificăm și noi pe "domnii" polițiști cu "fumuri" la mansardă!??...sau îi lăsăm să-și facă de cap?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.