Putoiu, nume de sluga la MAI. Sa nu se faca confuzie - Puti e nume de sluga la Primarie - comentariul zilei

04 Decembrie 2020, 12:05 | 4864 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Politia.

Dialog intre cititori:

Putoiu este un politist dedicat si corect. Pacat de ce s-a întâmplat! Nu este acuzat de nici o fapta de coruptie. Nu a luat mita bani sau alte valori. Pur si simplu a interpretat o filmare radar cu Ioan Nicolae de la InterAgro. Si cum DNA îl urmărea pe NICOLAE IOAN, acum il acuza pe Putoiu ca i-a lăsat permisul de conducere. Nu mai scrieti prosti daca nu stiti adevarul!!!

Olga accidentCiteste si: OLGUȚA VASILESCU A PRODUS UN ACCIDENT ELECTORAL-RUTIER

Bai, prostovanule, nu cumva esti și tu vreo ruda de-a lui? Polițist dedicat și corect, ba esti prost? A interpretat, auzi tu la el. Bai, nenorocitilor de polițiști spagari. Daca i-a dat înapoi permisul lui Nicolae, înseamnă că a meritat și riscul la care se supune. Cine stie cat a luat de la Nicolae. Sa nu trecem cu vederea că permisul lui Nicolae a fost luat de un alt polițist, dar Putoiu fiind sef si-a permis sa il dea înapoi. Cat tupeu pe unii, doamne în ce tara trăim???? Organ al legii.....sa primească pedeapsă maxima.

De ce eu cu un salariu aproape cat al lui Putoiu nu pot sa schimb macar masina pe care o am de ani buni si el in cativa ani si-a facut vila si are gip si alte masini, concedii facute prin tari straine e.t.c, de ce oare?

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Pt pinti pe 18 Decembrie 2020, 15:19
#11
Pt pinti
Sefule, daca vei ajunge la inchisoare, sa le zici noilor colegi, ca tu ai fost de partea lor mai tot timpul, dar au venit niste... unii de la Buc*resti de la DNA structura centrala, fara sa dea semnale sau flash-uri si au intrat in coliziune cu tine de ti-au dat dauna totala.
Mymi pe 12 Decembrie 2020, 23:37
#10
pt #8 Gracea
# 8 ai afirmat ca "Ciorile sunt o specie ocrotită de lege". Menționează care lege!

Și ai grijă RASISTULE,.... să nu zici și tu ca antrenorul acela : " aia neagră, dă-i cartonaș galben". Sa spui "pasărea aia ne-albă", zboar-o de pe stadion".

Dar mai bine TOLEREAZĂ - le orice ar face. Să vorbească COLORAT în public, scuipe semințe pe jos, să maneleze la maxim zi/noapte, să urineze pe gazon, să caute clienți pentru prostituatele lui, etc.

Eu cred că toleranța celorlalte specii de păsări (nu poliția) le ajută pe "negricioase" din "rasa zburătoarelor" să se înmulțesca.

SOLUȚIA națională este: investire masivă în crescătorii de CUCI și CUCE ... aceștia bine dresați, eliberați în natură își vor depune ouăle numai în cuiburile ciorilor. Prin inginerie genetică pot fi programați cucii să le spargă.. stocul de ouă.
odaianu pe 12 Decembrie 2020, 11:26
#9
ptr pintoiu
bine ca la luat, un ingimfat nesimtit,o lipitoare
garcea pe 05 Decembrie 2020, 09:07
#8
militeni
legea este doar petru cetateni care muncesc si platesc taxe..ciorile sunt o specie ocrotita prin lege..pe cale de inmultire..asa ca militeni cand ai vad pe strada ei intorc capul..se prefac ca nui vad.sa nu i deranjeze nici cu privirea...solutia ar fi desfintarea...



Lulatre pe 04 Decembrie 2020, 19:15
#7
Comandanții vinatori de buzunar
CIT va fi dumitrscu comandant tot asa va fi .are apucături și excese ca întîmplă cind avea protecție de carmen Dan,putineanu și Dragnea participând la vinatoare la Țarcul zorilor alături de Petre pitis și Dragnea .
Fifi pe 04 Decembrie 2020, 18:56
#6
Ochelarii
Când pleci la DNA sa nu-ți uiți ochelarii de soare ca te prinde sudura.Prost și fudul.
Opreanu,Andronake si Kinderu pe 04 Decembrie 2020, 17:53
#5
Pentru Pinti
Sefule, pusesi botu ca fitofagu si te inhatara astia. Aoleu mamico ...
1 pe 04 Decembrie 2020, 14:33
#4
Pt militie
Toți analfabeții de la Moldoveni, de la Dăbuleni și toți care au luat bac-ul la "bătrânețe", oare din ce motiv, sunt la înaintare?. Oare, de ce? Să-și scoată șpaga data - vedeți scrisul și exprimarea din procesele verbale-ANALFABEȚI.!!!!!!!!



S.S.de departe pe 04 Decembrie 2020, 13:46
#3
Corupția începe cu și la vârfurile societății
Din păcate,din ce în ce mai mulți polițiști au comportamentul și năravurile unor milițieni,dar și statutul de slugă la ordinul oricărui ratat politic.Numai că,în trecutul comunist,o mare parte dintre milițieni își făcea foarte bine treaba,și fără să fi prosperat în atât de sc*rt timp,și atât de mult.În rest,corupție la toate nivelurile și din toate pozițiile.
Gigi pe 04 Decembrie 2020, 13:03
#2
Urmeaza Rădoi
O alta sluga e Rădoi bagat la înaintare sa execute ordine
Gogu pe 04 Decembrie 2020, 12:31
#1
slugoii
Puti de la piata este sluga perfecta! Un neica nimeni care se ocupa cu minciuni si dezinformari PSD! Un ciubucar la piata fiind om de baza al partidului!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.