DNA a pus in miscare actiunea penala impotriva lui Pintoiu Victor - comentariul zilei.

30 Noiembrie 2020, 14:53 | 6053 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Politia.

Luni, 16.11.2020 DNA central a pus în mișcare ACTIUNEA PENALA ( !!! ) împotriva comisarului de poliție Pintoiu Victor, șeful Biroului Rutier Poliția Turnu Măgurele, pentru comiterea mai multor infracțiuni de corupție.

FritzCiteste si: OLGUȚA VASILESCU RÂDE DE PRIMARUL TIMIȘOAREI: CITY-MANAGER ESTE POSTUL CELOR CU DIPLOMĂ DE CEL PUȚIN CUMNAT

Este pus la dispoziția IPJ Teleorman si in curînd va ieși la pensie cu o mare tinichea de coadă. La conducerea circulistilor turneni nu se află nimeni si nu stim de ce IPJ Teleorman ascunde această informație, de ce nu da un comunicat de presă ?! Chiar nu este interesant pentru contribuabili ?

irigaCiteste si: PSD OLT – REPORNIM IRIGAȚIILE! IARNA?! PARCĂ VARA SE IRIGĂ

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Turnean pe 16 Decembrie 2020, 14:44
#15
,
Da, la multi ani cu executare dl Victor Pintoiu ! Ti-ai făcut-o cu mîna ta si ce si face omul cu mîna lui se numeste ...
Pt un coleg pe 16 Decembrie 2020, 10:06
#14
Raspuns
Pt. ca ti-ai facut meseria cu cinste si demnitate ca multi ceilalti, pt. ca nu ti-ai folosit o parte din subalterni pe post de sageti pt a obtine vile, masini, concedii in cele mai frumoase loc*ri etc. Din pacate unii sunt nascuti infractori. Aceasta sc*rsura a politiei a crezut ca legitimatia de serviciu ii da super-puteri. Din cauza unor indivizi ca asta, imaginea politiei si a politistilor este asa cum este... La multi ani cu executare dom' sef, si poate iei cu tine si pe trepadusii aia ai tai.
Un coleg pe 04 Decembrie 2020, 09:22
#13
el poate,eu nu pot
De ce eu cu un salariu aproape cat al lui Pinti nu pot sa schimb macar masina pe care o am de ani buni si el in cativa ani si-a facut vila si are gip si alte masini,concedii facute prin tari straine e.t.c,de ce oare?
Pt. pe 03 Decembrie 2020, 11:32
#12
Com.#3
Bai prostovanule,nu cumva esti și tu vreo ruda de-a lui?Polițist dedicat și corect,ba esti prost?A interpretat,auzi tu la el.Bai nenorocitilor de polițiști spagari.Daca i-a dat înapoi permisul lui Nicolae, înseamnă că a meritat și riscul la care se supune.Cine stie cat a luat de la Nicolae.Sa nu trecem cu vederea că permisul lui Nicolae a fost luat de un alt polițist,dar Pintoiu fiind sef si-a permis sa il dea înapoi.Cat tupeu pe unii,doamne în ce tara trăim????Organ al legii.....sa primească pedeapsă maxima.
Odaian pe 02 Decembrie 2020, 17:12
#11
Putoiu
Putoiule te pricepi la șters de casete de pe radar,masina Jiu ala scump l-ai dat de unde l-ai luat.Stai sa vezi ce vine din urma,sa nu uiți sa plătești materialele de la casa, sti tu unde, ca am și eu nevoie,vin sarbatorile.
Neațu pe 01 Decembrie 2020, 21:53
#10
Pro tv
De ce nu se mediatizeaza chestii asata? Cine ii protejeaza?
,, pe 01 Decembrie 2020, 19:54
#9
,,
Toate funcțiile de conducere ale IPJ Teleorman sunt ocupate de apropiații mafiei PSD,luati și verificați gradele de rudenie dintre sefi,nași,fini,moșoi și exemplele pot continua.Din această cauză nu funcționează nimic.Asa se vrea, să nu meargă nimic.Dar fiecarei dispare pe limba lui.Daca va fi găsit vinovat ar trebui să răspundă cu închisoarea.Asa va da exemplu celorlalți milițieni.Uitati la polițistul Andronache,posteaza numai in c*rte la frații Codrea,la grare,o fi bine?
garcea pe 01 Decembrie 2020, 11:02
#8
mafia de cacat...
alo dna..dar pe interlopii care la pus sef la rutiera nu i vedeti..
Ionuț pe 01 Decembrie 2020, 10:25
#7
Pentru info corecta
Dar de ce sa pus în mișcare actiunea penală de către DNA si nu de către parchetele obișnuite ? Doar asta sa fie, cu Nicolae ?
Jaga pe 01 Decembrie 2020, 10:16
#6
Intrebare simpla
Mă info corecta, eu am avut permisul luat de turnu, pentru o chestie minora, interpretabila, la limita, în buze cum sar zice. Politistul respectiv si șeful lui, Pintoiu mi-au zis sa merg la instanța. Am mers si au anulat procesul verbal. E, de ce nu au procedat in acest fel si cu Nicolae ? E, vezi, d-aia nu are ursul coadă.

Si a doua chestie corectule : nu mai prosti lumea că, coruptia înseamnă numai luarea de bani si produse, sunt si infracțiuni asimilate acestora, ca d-aia e dl funcționar Pintoiu la DNA. Consideri ca daca nu a luat bani, pericolul social este mai mic ?
Participant la trafic pe 01 Decembrie 2020, 09:30
#5
JUDECAȚI CU ACEEAȘI UNITATE DE MĂSURĂ PE TOȚI
Ce mă amuză atunci când văd că li se ia apărarea unor milițieni.Acum înțeleg de ce nu apare și un comunicat oficial din partea instituției.O instituție unde putregaiul și complicitatea cu infractorii este încă prezentă.Am să-mi retrag o parte din afirmație numai atunci când vor fi verificați corect toți participanții la trafic,și rezolvarea unor dosare va fi deasemenea lafel de corectă.Până atunci,încrederea în acea instituție tinde către minim.
Petre pe 01 Decembrie 2020, 09:01
#4
Miliția lui Dumitrașcu (comandant)
Comandant vinator manip**at de carmen Dan la ordinul lui Dragnea și cu biletele de la fostul Stapin prin ‘puty’
Info corecta pe 01 Decembrie 2020, 00:20
#3
Despre polițistul Pintoiu
Este un politist dedicat si corect. Pacat de ce s-a întâmplat! Nu este acuzat de nici o fapta de coruptie. Nu a luat mita bani sau alte valori. Pur si simplu a interpretat o filmare radar cu Ioan Nicolae de la Interagro. Si cum DNA îl urmărea pe NICOLAE IOAN, acum il acuza pe Pintoiu ca i-a lăsat permisul de conducere. Nu mai scrieti prosti daca nu stiti adevarul!!!
Macavei pe 01 Decembrie 2020, 00:06
#2
Si eu
Ne poate spune cineva ce a făcut ?
Nicole Cheri pe 30 Noiembrie 2020, 19:22
#1
.
Rusine IPJ Teleorman pentru ascunderea gunoiului sub preș !!!!!!!!!!!!!!

Miliția tot miliție rămîne.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.