Turnenii sunt deranjati de intrecerile de masini - comentariul zilei

27 Noiembrie 2020, 00:42 | 3424 vizualizări | 12 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Crăcănel pe 02 Decembrie 2020, 08:18
#12
Lui Pampon
Și cine p ... mă-sii e ministru de interne? Cine e la putere, nu PNL?
Dan pe 30 Noiembrie 2020, 15:25
#11
coclit
bai piticule ia traficu greu de pe magurele ca nea crapat casele si cand te oi prinde te calc pe cap..
Baudolino pe 28 Noiembrie 2020, 21:28
#10
Poliția este poliție
Atit timp CIT Dumitrașcu a fost la vinatoare cu pitis și Dragnea la Țarcul zorilor la poliție este chermeza mare .
anonimul49 pe 28 Noiembrie 2020, 10:42
#9
drift
stati sa vedeti cand se vor lasa restrictiile mare eveniment de drift in oras
Yess pe 28 Noiembrie 2020, 01:07
#8
Despre frustrati
Eu zic sa va vedeti de treaba voastra, la ciuperca ne strangem, alt loc nu avem, noroc cu pandemia ca altfel ocupati toate bancile de pe centru si mesele de la central, eu nu am vazut intreceri prin oras niciodata si sunt seara de seara afara, asa ca ciocu mic si joc de glezne
Pampon pe 27 Noiembrie 2020, 19:45
#7
Pentru Mița Baston
Serios,Bastoane,primăria nu are nicio vină?Dar de ce ascultă toți milițienii de politic?Ai uitat cine face numirile și controlează Ministerul de Interne?Întradevăr,la ciupercă nu se fac liniuțe,ci e doar o zonă pentru racolarea de minore și comenzi pentru ridicarea de fetițe în vederea practicării prostituției.Dar milițienii stau la pândă să vadă cine depășește viteza cu 1-2 Km/h,nu are centură sau nu aprinde luminile de zi.În rest,multe permise sunt ale unor analfabeți,ITP sunt la zi,iar asigurările deasemenea,sunt toate în regulă,făcute de Tavocu.De săptămâna viitoare,și cauciuc*rile sunt tot de vară.Așa ca-n Spania,Italia.Băi,milițienilor,când aveți de gând să vă apucați de treaba pentru care sunteți plătiți de către cetățeni?Voi pe cine de cine apărați?
Baudolino pe 27 Noiembrie 2020, 15:07
#6
Burleanu cel trădat
Dragnea își continua operațiunea de tradare prin .Anca alexandrescu,acum iltradeaza pe Burleanu de la federația de fotbal care i-a protejat echipa de fotbal turis,voința Saele sau fotbal club Coldea .va urma o victima opersoana din primăria turnu magurele.acst lucru se va întîmplă. Ca sa-și apere fiul . Deci Dragnea i-a trădat pe Dîncu,Burleanu,Coldea ca re l-au ajutat cu echipa de fotbal .acum au șters urmele de la primăria turnu magurele și au. Mutat-o la Saele.
Catalin pe 27 Noiembrie 2020, 14:41
#5
Evacuare
sick sick

Eu nu sunt deranjat de evacuari sport, chiar imi plac =))))Dar baietii care stau la Fantana, sunt cumintii.
Participant la liniute pe 27 Noiembrie 2020, 14:32
#4
Vand seminte pentru spectatori
Noi ne purtam normal in general dar avem 1/2 de litru de sânge stricat si cand ajunge la cerebel ne apucăm de intreceri ! De obicei la ora fixa dam drumul la treaba (22:45) ! Eu ma ocup sa vand semințele pentru spectatori ! Vede-ti-va dreacu de treaba ca nu se întrece nimeni ! Cum dracu sa te i treci cand la 5 minute trece poliția! Te plictisești rau .....asta de ai scris articolul asta !
Roxana pe 27 Noiembrie 2020, 14:13
#3
Raliu de masini
De ce sa apelam 112,acolo sunt proble mult mai importante de rezolvat,ce urmresc burtosii de politisti cind se rotesc cu masinile,pina cind scot fum din cauciuc*ri, baculantele circula prin centrul orasului,tirurile la fel,unde e respectul fata de batrini care nu se pot odihni nici noaptea
Baston pe 27 Noiembrie 2020, 07:52
#2
.
Ma proștilor, voi nu a-ti auzit de 112 ? Numai asa poți vedea un polițist. Si apropo, Primăria si primarul nu au nicio atributiune in acest sens, nu lor trebuie sa va adresați.
Marian pe 27 Noiembrie 2020, 01:09
#1
Despre ciuperca
De câte ori am trecut pe acolo. Tinerii de acolo nu fac nici o întrecere,nici un tam tam. Sau sunete de evacuări sport. Doar stau de vorba din ce am văzut eu. Trecând cu mașina,câteodată și pe jos pe acolo.

Nu mai vorbiți aiurea sa aibă baietii nevinovați probleme cu poliția.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.