De rasul curcilor! Conducerea combinatului ameninta chimistii cu judecata - comentariul zilei

2 Noiembrie 2020, 21:48 | 2.336 | 2
Donau Chem - Kellogg
Car Universal
Se vorbește prin tirg, că Nicolae va imputa gazul pierdut din prostia lui, muncitorilor care și-au cerut drepturile. Plecați fraților de acolo. Sa intre in faliment, sa vina altcineva să-l cumpere.
 
COMBINATUL CHIMIC
Salariați refuză să mai lucreze la combinat datorită minciunilor despre salarii.
Păi cum draci sa mai lucreze aia ca prostii fara bani??? Isi bate joc de ei cu 38% din salariu si apoi dupa o luna diferenta ...si salarii restante...este inadmisibil statul român nu ia nici o masura împotriva acestor oameni care usi BAT joc de oameni
 
Acuz muncitorii de la Kellogg că mi-au distrus afacerea. Eu plătesc cînd vreau eu. Opresc și pornesc, la fel cînd vreau eu. Poate că veți sări dracu' in aer odată. Vă dau salariile numai din subvențiile de la guvern și numai procentul pe care vreau și cînd vreau. Toți banii de pe uree sunt ai mei, voi stați și cerșiți salariile, milogilor. Vă bag in faliment și mă mut la Piatra Neamț,să-i distrug și p'aia.

2 comentarii Comentează

 • #2
  Sile pe 3 Noiembrie 2020, 16:59
  Sclavie în anul 2020
  E totuși un pas înainte.La ce dracu le mai trebuie bani dacă au servici.La câtă prostie există și se arată în acel orășel,este foarte posibil ca Nicolaie să câștige orice fel de proces împotriva angajaților lui,și să-i facă datornici pe viață pe acei nătărăi.
 • #1
  Werty pe 3 Noiembrie 2020, 10:51
  Twe
  Rau pt oras

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.