De ce nu s-a dezvoltat Turnu Magurele - comentariul zilei.

04 Octombrie 2020, 11:17 | 2726 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

1) Infrastructura o putea face Guvernul PSD cu ajutorul lui L Dragnea, de ce nu a facut-o? De ce ați votat iar și iar Psd-ul ? 2) Primăria putea să ia fonduri europene pentru infrastructură ! 3 ) Calea ferată distrusă către cel mai important NOD feroviar din zona de sud ROȘIORI DE VEDE . 4 ) Acum se așteaptă să intre Combinatul Chimic în patrimoniul statului, știai ?, Nu ! 5 ) Investitori puternici evită zona NU din cauza infrastructurii ( pt că au alternativă Dunărea ) ei au evitat din cauza lui Dragnea și a acoliților săi dar voi încontinuare îi păstrați amintirea . 6) Primarul poate lua fonduri europene pentru orice idee cu un proiect făcut că la carte, dar la Turnu lipsesc oamenii care au idei, voință, carte, acolo au rămas doar nostalgicii și asta se vede zi de zi . 7 ) In zona aia merg bine AFACERI de toate tipurile, dar voi l-ați văzut pe Dragnea ca pe Dumnezeu, un Dumnezeu al infractorilor din păcate .

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Madalin Scarlat. pe 12 Octombrie 2020, 18:20
#2
Autorule...
De asemenea manele rasuflate ne-am saturat! Si eu pot sa intreb: daca aveti idei despre lucrari fezabile, de ce nu ati facut voi proiectele? Unde scrie ca numai Primarul are dreptul sa acceseze fonduri europene? IN TURNU MAGURELE SUNT DESTUI OAMENI CU CARTE CAPABILI SA ELABOREZE, DACA NU PROIECTE, MACAR TEME DE PROICTE FEZABILE. DE CE NU AU FACUT-O, MINTEA TA NU ESTE CAPABILA SA DEA O EXPLICATIE!
Rty pe 04 Octombrie 2020, 20:40
#1
Dovada
Turnu nu s-a dezvoltat deoarece nu a dorit familia Dragnea . A folosit bani la Belina și pentru schizitii obsc*re gen mașinii de lux pentru stefanel (asa li spunea Cristina),cum ar fi bvn,Mercedes,,Tuareg.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.