Pentru Danut Cuclea, primarul reconfirmat - comentariul zilei

01 Octombrie 2020, 23:33 | 3394 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Dănuț Cuclea, primar ?, bun, te-au ales iar ai tăi supuși pardon votanți ACUM ( reține ) având în spate EXPERIENȚA ACUMULATĂ din MANDATUL PRECEDENT, oamenii CARE încă mai vor să LUCREZE în Mun. Turnu Măgurele au nevoie URGENTĂ ( din relatăriile dumnealor) de LOCURI DE MUNCĂ ! Citește și învață CODUL ADMINISTRATIV, cu precădere art . 155 . Dacă NU fără scuze sau promisiuni fără EFECT citește și APLICĂ art . 161 din același cod administrativ, așa faci un bine și dumitale cât și dumnealor . Deci CHEIA, EFECTELE Șİ DECIZILE ÎȚI APARȚIN ÎN TOTALITATE . Mult succes și spor la treabă cu ( reține ) decizii JUSTE și RAPIDE pentru cetățeni.

Art. 155  Atributiile primarului - Tot articolul este aici

d) elaborează, în urma consultărilor publice, proiectele de strategii privind starea economică, socială și de mediu a unității administrativ-teritoriale, le publică pe site-ul unității administrativ- teritoriale și le supune aprobării consiliului local.

Art. 161 

Primarul poate demisiona, anunţând în scris consiliul local şi prefectul. La prima şedinţă a consiliului, demisia se consemnează în procesul-verbal şi devin aplicabile dispoziţiile art.160 alin.(2), (7) şi (8).

 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Eu foamete mare pe 09 Octombrie 2020, 18:28
#11
Un pitic care nu face nimic
Din interiorul primariei de la persoane inteligente.cu ochii doar dupa femei
L pe 03 Octombrie 2020, 15:06
#10
Pentru " Fanache "
1) Infrastructura o putea face Guvernul PSD cu ajutorul lui L Dragnea, dece nu a facut-o ? Dece ați votat iar și iar Psd-ul ? 2 ) Primăria putea să ia fonduri europene pentru infrastructură ! 3 ) Calea ferată distrusă către cel mai important NOD feroviar din zona de sud ROȘIORI DE VEDE . 4 ) Acum se așteaptă să intre Combinatul Chimic în patrimoniul statului, știai ?, Nu ! 5 ) Investitori puternici evită zona NU din cauza infrastructurii ( pt că au alternativă Dunărea ) ei au evitat din cauza lui Dragnea și acoliții săi dar voi încontinuare îi păstrați amintirea . 6) Primarul poate lua fonduri europene pentru orice idee cu un proiect făcut că la carte, dar la Turnu lipsesc oamenii care au idei,voință, carte, acolo au rămas doar nostalgicii și asta se vede zi de zi . 7 ) In zona aia merg bine AFACERI de toate tipurile, dar voi l-ați văzut pe Dragnea ca pe Dumnezeu, un Dumnezeu al infractorilor din păcate .
Încă 4 ani de NIMIC pe 03 Octombrie 2020, 09:17
#9
Reconfirmarea prostiei și hoției
Băi,comentatorilor filozofi și atotștiutori,să vă intre bine-n cap un singur lucru:FĂRĂ INVESTIȚII SERIOASE ȘI DURABILE,ADUCĂTOARE DE LOCURI DE MUNCĂ ȘI PROFIT,IMPOZITE ȘI TAXE CĂTRE COMUNITĂȚILE LOCALE,NU VEȚI AVEA NIMIC.NICI PROSPERITATE,NICI CURĂȚENIE ȘI NICI PARTE DE CIVILIZAȚIE ȘI DE UN TRAI DECENT.Restul sunt vorbe,povești și lozinci propagandiste aruncate ca să dea bine către îngrămădiții care nu au înțeles de ce sunt atât de săraci și de batjocoriți.
Fanache pe 03 Octombrie 2020, 08:14
#8
Lui L
L(ache), cum să-l ajute Guvernul PNL? Lasă că nici Dragnea nu avea interesul să se dezvolte zona orașului, așa că ... Pe urmă, onor PNL n-a fost parte din USL? A uitat că a stat la masă cu Dragnea & co? Băi bipedule, dacă n-ai infrastructură n-ai investitori, boule! Cum vrei să ai, dar să nu contribui cu nimic?
Constantin pe 02 Octombrie 2020, 20:41
#7
O societate bolnavă și coruptă
Reconfirmarea primarului care nu a facut nimic,doar a incarcat organigrama primariei cu tot felul de habarnisti care au lins bine PSD si gasca conducatoare,si de turma imensa de asistati social si vesnicii pomanagi minoritari.Asta este reprezentantul confirmat al acestor categorii sociale.De urgenta un audit la primaria Turnu Magurele.Sa vada toata suflarea unde si pe ce s-au dus bugetele locale,taxele si impozitele cetatenilor timp de doua mandate ale lui Cuclea.
X pe 02 Octombrie 2020, 13:57
#6
Z
Atîta timp cît contracandidații lui Cuclea, nu vor lua în serios problema combinatului chimic și a masei importante de personal muncitor de acolo, normal că bugetarii din primărie vor avea cistig de cauză pina la adînci bătrâneți. Apropo de personalul muncitor din combinat. Degeaba muncitorii de la Kellogg au făcut grevă și au plecat acasă, refuzind sa muncească la reparații fara a primi salariul pe august, daca cei de la ambalare ii încarcă patronului șlepurile ptr export ptr milioanele de euro ce-i intra in cont. Adică aia de se zbat ptr salariile tuturor sunt proști. Vă mulțumim pentru ajutorul acordat, șefilor să-și umfle conturile, noi sa răbdăm, că așa va place
L pe 02 Octombrie 2020, 10:14
#5
Pentru " Gogu de la Aprozar "
Exact aia am spus, sau pentru dvs a citi și înțelege un TEXT cu LITERĂ DE LEGE este dificil ? Art 151 enumerat are ALINEATE . Primarul NU a venit cu absolut nici o CERINȚĂ în FAȚA GUVERNULUI PNL, deci NU că nu-l ajută nimeni LA EL ESTE ALTĂ PROBLEMĂ ȘI ANUME NU VREA SĂ FACĂ sau MAI GRAV NU ȘTIE ORI NU POATE . Până că PNL să intre LA GUVERNARE NU vă mai lamentații de CUM MERG TRENURILE, ACUM BRUSC ASTA-I O PROBLEMĂ ARZĂTOARE . CÂT TUPEU DIN PARTEA VOASTRĂ . Apropo, ADMINISTRATOR ȘI RESPONSABIL ESTE CFR și MINISTRUL TRANSPORTURILOR , iar PSD a tot avut, ăia dece nu au făcut ?
”Strategii” făcute de lichele și hoți?! pe 02 Octombrie 2020, 09:58
#4
Nu toți gândim ca la ”APROZAR”
Având în vedere că în mod cert majoritatea parlamentară va fi alcătuită din PNL,USR-PLUS si PMP,și tot cu certitudine se vor agăța și veșnicele lipitori UDMR-iste,în zonele unde PSD a câștigat,vor obține și fondurile pe care le-au primit și cei care au condus din alte partide decât PSD.Ați condus întreaga țară,și la Teleorman și Turnu Măgurele nu s-a realizat NIMIC.Parcă au trecut pe rând uragane,hunii și tătarii,iar acum visați fonduri și mulți bani de la un viitor guvern care nu v-a fost niciodată pe plac?Pentru PSD și găștile lor de hoți și termite distrugătoare și incapabile,problemele deabia deacum încep.Așa,să vadă și lumea de ce sunt capabili atunci când conduci numai cu proști.Din tot sufletul îmi doresc să nu fie așa,dar,din păcate nu merită ca PSD să se mai înfrupte din banul public,NICIODATĂ.”Atribuțiile lui ESTE...”,vai de noi cu asemenea strategi!Dar să-ți rupi mașina pe străzile din oraș,e posibil,cu firmă de asfaltări din TR(TelDrum)???
Pt pe 02 Octombrie 2020, 09:38
#3
Gogu
Ha,ha ha,ați avut 30 ani guvernul vostru, efect 0,deci fiti corecți, doar împrăștiate zvonuri.si.minciuni să vă acoperiti
Bozgoru pe 02 Octombrie 2020, 08:04
#2
Scoala
Mergeți la meditatie în localitatea Ciucud.

Gogu de la APROZAR pe 02 Octombrie 2020, 07:32
#1
Postacului
Postacule, tu spui doar un sfert de adevăr! Într-adevăr, Primarul are obligația de a elabora o strategie de dezvoltare economică a localității, dar NU ESTE un angajator! Atribuțiile lui este de a elabora o strategie de atragere a investitorilor prin facilități fiscale, concesionări de terenuri fie gratuit, fie la prețuri modice, reabilitarea infrastructurii locale, etc, nu și crearea loc*rilor de muncă la nivel ridicat. Primarul poate oferi deasemenea celor interesați exploatarea turismului local, care ar genera loc*ri de muncă. Astea sunt doar o mică parte din lucrurile pe care le poate face Primarul. Dar dacă Primarul nu este sprijinit de Guvern pentru infrastructura mare, aia necesară unor investitori mari atunci vorbim discuții! Avem Guvern liberal de un an. Probabil vom mai avea Guvern liberal după alegerile generale. Să facă ceva pentru localitate și pentru județ! Nu e posibil să faci două ore cu trenul până la Roșiori!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.