Bomba campaniei electorale! Cuclea si Cone sunt vecini la Busteni - comentariul zilei.

21 Septembrie 2020, 22:44 | 2.368 | 3
Primaria Turnu Magurele.
Car Universal

Comentariu - "Nu inteleg de ce dl Cuclea nu oficiază relatia lui cu Ionela, de ce atata secret?
La fel si vila pe care o detine la Busteni, vecin de vila si piscina cu dl Cone ?
Intrebarea pe care mi o pun este, de ce atata secretomanie!??"

E al patrulea comentariu pe aceasta tema. In alt comentariu se scrie ca pensiunile sunt in zona Brasov. Referitor la acest subiect, o familie, oameni de incredere din Primarie, s-a mutat la Brasov. Incep sa se lege lucrurile. Pensiunile nu apar in declaratiile de avere. Familia administreaza cele doua pensiuni. Incet, incet, ies toate la lumina. Sunt mult mai multe tunuri. 

Totul e facut ca la carte, cu ajutorul interpusilor. Tunurile lui Dragnea, clinica lui Mohanu (asta a fost scoasa la lumina, sacii cu bani sunt in alta parte) si averea ascunsa a celor doi, acestea sunt adevaratele realizari pentru turneni. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Gimi pe 24 Septembrie 2020, 08:30
  Orasean
  Vrem poze,altfel ramai tot la mure !
 • #2
  Pt. pe 22 Septembrie 2020, 11:45
  Primarul Cracea
  Sper sa elucidati aceste informații,cetățenii orașului trebuie să știe dacă au fost mințiți atâta amar de vreme.
 • #1
  Turnean pe 22 Septembrie 2020, 10:43
  Astea sunt învățămintele de la Dragnea
  Mult mai târziu vom afla cum și cât s-a furat din banul public prin hoții care au condus Primăria Turnu Măgurele.Poliția Proc*ratura și DNA ar trebui să se sesizeze în această privință și să purceadă degrabă la cercetări,și dacă informațiile sunt reale,la confiscări și pedepsirea infractorilor.O să fie foarte distractiv după alegeriel parlamentare,atunci când PSD se va stinge rapid și sigur,iar șobolanii roșii vor fugi care încotro.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.