Un alegător prezent la urne: Campanie de râs, dacă nu ar fi de plâns - comentariul zilei

19 August 2020, 15:10 | 3558 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Gadea

Pe unul din benerele afișate cu atâta mândrie de către una din taberele participante la alegerile din această toamnă, citesc cu uimre, greață și teamă în același timp, următoarea lozincă: ”GARANȚIA UNUI VIITOR MAI BUN”. BĂi băieți, voi vă simțiți bine, sigur nu sunteți în sevraj?!

Ați uitat să spuneți și despre al cărui viitor este vorba. Ați depășit orice limită a bunului simț, tupeul este la cote maxime, iar prosteala a parcurs toate etapele de spălat creierii cetățenilor din ce în ce mai săraci și furați. Despre care garanție vorbiți atunci când vedem un personaj care apare în dosare de corupție pe la DNA (Gîdea) și un primărel (Cuclea) care moștenește obiceiurile și priceperile distrugătorilor Dragnea și Mohanu?

Au avut timp 25 de ani să arate motivele pentru care au venit la fiecare 4 ani în fața alegătorilor, și nu am văzut decât minciuni, promisiuni și prosperitate, dar numai pentru ei. Treziți-vă până nu e prea târziu!

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Nyk pe 11 Septembrie 2020, 17:40
#17
Pentru turneni
Pai pe milogii ăstia sa_i votăm ce fețe de luat pumni au, Gadea senior 0 realizări, gadea junior 0 realizări pentru ce să vă votăm mă fete palide ce sunteți.
Z pe 22 August 2020, 13:41
#16
Lui # 14
Pe lângă faptul că bați câmpii, ești și la ani lumină de subiect. Te-ai apucat să înjuri. Bun, înjurătura este benefică pumnului, dar tu char ești extra-subiect. Acel Gogu ți-a oferit niște argumente. Replica ta? Înjurături. Ce deducem din asta? Simplu! Ăla are niște argumente la care tu ai răspuns cu injurii. Ce înseamnă asta? Că n-ai argumente și te comporți ca un pitecantrop forios, probă că tu ești croit după chipul și asemănarea lui Crăcea, ceea ce explică aversa de onomatopee pe care tu le consideri vorbe de duh. Amice, ești praf! Și pulbere! Du-te! Lasă-ne! ești inoportun și neavenit.
Gogu de la aprozar pe 22 August 2020, 11:35
#15
Mihaita la muitza
Ce bine ar fi fost ca ma-ta ar fi spus betivului de tac-tu nu! Darnu a avut c*raj, asa ca ai aparut tu bai bipedule cu creier cat nuca. Nu stiu cine e Ilie, dar daca a ajuns la concuzia mea, e de bine. Inseamna ca amandoi credem motivat ca esti retardat. Ar fi bine sa fi stapanit si tu o limba straina in afara de onomatopeele tip bashina pe care le partai pe partea gresita a tubului digestiv.
Tot Mihai pe 22 August 2020, 08:41
#14
Gogule,ești mare,prost dar perseverent
Cap de cretă e tac-tu,că te-a desenat atât de prost și de insistent.Cât despre ceea ce vrei să ne transmiți,e în nota prostiei și ticăloșiei vomitată de sculerul Ilie,fost și actual Gogu.

PS Prostălăule,nu-ți mai place germana,ai dat-o pe spaniolă?Vai de logica și informațiile pe care le scuipi pe site.Tu dăi înainte,câțiva trepanați mai găsești pe aici care să pună botul la flatulațiile tale.
Gogu de la APROZAR pe 21 August 2020, 18:50
#13
Mihăiță minte sc*rtă
Mă cap de cretă, fă și tu niște asocieri de evenimente, și vezi peunde se pishă găina. Primo: situl aparține lui Crăcea, și e trecut pe numele fie-sii. Secundo: faptul că Sergiu Iordan este mediat aici, asta deși este liderul local al unui partid conc*rent nu-ți spune nimic? Atunci ești retardat. Tertio: faptul că USR nu are candidat la Primărie, dar PNL are, USR are candidat la CJ dar PNL local nu-l sprijină pe al său, Crăcea apărând singur pe banner, la fel ca și Pârvulescu, asta nu-ți spune nimic? Atunci chiar ești retardat. Băi prostul nației, Crăcea a crezut că lucrează pe toți, dar a fost el lucrat, pe lista de consilieri nu figurează, astfel încât tipul merge pe gheață subțire: ori câștigă, și ia potul, ori pierde (ceea ce se va întâmpla) și-i iau scalpul cei de la Alexandria. Dar, din câte văd eu, mintea ta puțină nu poate procesa chestiile astea și te rezumi la ce poți: lătratul de lozinci. Ia-ți o pauză, du-te și te pishă, că ești palid.
Mihai pe 21 August 2020, 15:38
#12
Prostului din aprozar
Băi cap sec, terminați odată cu dezinformările de tip secu-PSD.Si dacă așa se vorbește în familia ta,nu convingi pe nimeni,ești doar un prost obedient și needucat.In rest,pune mâna pe carte și fi atent la vot.
Florin pe 20 August 2020, 23:20
#11
Pentru Gogu de la aprozar
La cât esti de inteligent sigur ai fost milițian. Asa este Tudorele?!
Gogu de la APROZAR pe 20 August 2020, 21:42
#10
Mihăiță minte sc*rtă
Nea Caisă, știi ceva despre niște legături oculte Crăcea/Dragnea jr? Nu știi? Atunci taci în plm și fă ciocul mic, pentru că numai prostii spui.
Mihai pe 20 August 2020, 12:33
#9
Nu face pe prostul,că rămâi așa
Începând cu infractorii ăia din foto și terminând cu gașca ăia din primărie.Si bineînțeles, toată turma care votează cu ochii închiși,de ani de zile, neisprăviții din PSD.Mai clar de atât nu pot sa spun,sunt cam netalentat la desen.
BARBULESCU pe 20 August 2020, 09:33
#8
Pentru Mihai
Fără PSD-iști, fie! Dar despre care PSD-iști vorbești? Despre cei rămași la PSD sau despre cei migrați la PNL? Că ești cam incoerent. Apropo, PSD-iștii ăia migtați la PNL or fi fost liberali asimptomatici? Băi ăsta, tu cui vinzi gogoșile astea?
Mihai pe 20 August 2020, 09:11
#7
Pt.Alex Victor și alții
Vă rog să nu vă mai văietați și nici să dați verdicte.Pentru o viață în mod cert mai bună,și o schimbare pe care să o simțim cu toții,rețeta este extrem de simplă,FĂRĂ PERSONAJE DIN PSD ȘI ANTURAJUL LOR.Și ca să înțelegem cu toții mai bine,NU VĂ MAI LĂSAȚI PĂCĂLIȚI DE CEI CE VIN CU TOT FELUL DE PROMISIUNI FĂRĂ ACOPERIRE,CU MINCIUNI ȘI ALTE POVEȘTI RPIN CARE SĂ VĂ PĂCĂLESCĂ INCĂ 4 ANI.ȘI CARE AU STAT ATÂȚIA ANI ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ ȘI NU AU FĂCUT NIMIC.AȘADAR,FĂRĂ PSD,ALDE ȘI ALȚI APROPIAȚI AI PSD.DACĂ VI SE PARE GREU,STAȚI ACASĂ ȘI NU VĂ MAI DEPLASAȚI PÂNĂ LA UNRNA DE VOT.
Nebunu' din coceni pe 20 August 2020, 07:11
#6
Delirium tremens
Băi băieți, voi când postați aiurelile astea aveți creierul la voi? Că tot pomenirăți de Simionescu, ia ziceți băi moraliștilor lui pește fiert, cu cine stă cioc în cioc ipochimenul? Nu cumva cu eternul și fascinantul looser care este Claudiu Crăcea? Și dacă da, nu cumva Simionescu este intermediarul lui Dragnea jr pe lângă același looser? Dar relațiile oculte ale aceluiași Crăcea cu frații Codrea ce ziceți băi băieți? Și voi arătați cu deștiu' către alții, de parcă voi sunteți fete mari. Degeaba criticați aiurea PSD atât timp cât nu aveți alternativa viabilă la PSD. Pentru că dacă mergeți în continuare cu ratați notorii precum Crăcea, atunci voi sunteți autorii morali ai dezastrului.
Alex pe 20 August 2020, 00:07
#5
Pacat
Din pacate da, Psd-ul nu are contracandidat. Cine il poate bate pe Cuclea?! Candidatul de meserie Cracea?! Care daca te uiti pe lista de consilieri vezi un milițian si 7 economiști care au făcut facultatea la 50 de ani.Asta ne este soarta. Poate peste 4 ani o sa fie o altă perspectivă.
Victor pe 19 August 2020, 20:33
#4
Evoluție, involuție...
Cu regret vă anunț că tot Piticul va ieși primar. De ce? Nu merită, tocmai d-aia! Masa de vot psd este mai mare decât pnl... Crăcea defilează cu intelectuali, degeaba! Toți rromi sunt de partea lui Dănuț. Deci, dacă la vot vin 10 rromi și 9 intelectuali, iese Danuț primar! Așa-i la alegerile dintr-un singur tur. Multă sănătate, cărțile sunt deja făcute... Îmi pare rău!
Lupul de la campie pe 19 August 2020, 20:31
#3
Mortii cu mortii si vii cu vii
Pai daca e vorba de Simionescu,el parca era in barca lui Dragnea,cu aceleasi probleme pe la DNA,ca si Gadea.Cum puteti aminti de un astfel de personaj insalubru,cu un comportament delirant si avid dupa putere si furat?Dati o sansa tinerilor onesti si persoanelor fara probleme penale.Si mai terminati odata cu toti militienii astia intrati in politica doar pentru asi gadila orgoliile si a mai pune un ban deoparte.
Fane polititstul pe 19 August 2020, 18:14
#2
Președinte cj
Simionescu și echipa de campanie electorală (cea mai buna din sudul tari)îl vor face președinte dar poate. Peste 4ani..dacă i se va da mina liberă lui simionescu îl piate face președinte cj.
Rosu pe 19 August 2020, 17:04
#1
de pe Magurele
Toti infoatorii si sifonarii sustin acest parrid nociv PSD! Au distrus judetul si orasul! Strazi fara utilitati, pline de gropi. Piata insalubra si plina de speculanti! Apa neconsumata platita pentru a tine clientela si amantele in posturi! Angajarile se fac pe carnet de partid si turnatorie! Incompetenti care sfideaza tot roiesc prin functii de conducere! Angajari fara conc*rs! Mizerie peste tot, ghene de gunoi sufocate de resturi menajere! Nesiguranta cetateanului pe strada! Tot asta vreti? Treziti- va in ultimul ceas!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.