Cimitirul din cartierul Magurele, locul unde caii si porcii mananca florile de la mormimte - comentariul zilei.

15 August 2020 | 3689 vizualizări | 12 comentarii
Cimitir Magurele
Cimitir Magurele

Primaria nu isi face datoria si isi bate joc de un loc sacru.  Cam asa umbla caii prin cimitirul din Turnu Măgurele (Măgurele). Au distrus tot, iar nimeni nu face nimic. Nu mai putem pune o floare, ca se fura sau sunt mâncate de cai și porci.

Comentarii (12) Adaugă comentariu
EU pe 25 August 2020, 16:31
#12
STIATI ?
TOTI TIGANII DIN ORAS SUNT TRECUTI LA SOCIAL
Tot Cuclea pe 19 August 2020, 20:52
#11
Tot pentru Cracea
Donu Cracea

Cum merge treaba cu Adrian Simionescu? Am inteles ca este mare liberal acum
Cuclea pe 19 August 2020, 20:51
#10
Pt Cracea
Sa mai fac Cracea o poarta
George P pe 17 August 2020, 11:18
#9
Fals
Cimitirul este administrat de PAROHIA MĂGURELE, Preoții de acolo nu își fac treaba, poza este veche, sunt aceleași povești ca acum 4 ani !
Dai poze și cu Dunăre pe 16 August 2020, 22:21
#8
Foarte grele și exagerate exagerările lor...
În poză Nu se vede nicio capră, De ce lașilor săriți Voicu 100 capre 100 alte alea?. dae adevărat că e mai mult de 2 cai pentru că ăla alb ie o iapă și e însărcinată gestantă face trei mânji ș anul ăsta Da cu seceta e bună iarba și florile din cimitir. Dan filme când vedeți vacile și automobilele Libere pân orașe mari și în toate capitalele din India din India și maimuțele că sunt Spiritele strămoșilor adică ne tragem de acolo și uităm tradiția? Că și primul președinte deștept după Ceaușescu a fost de al nostru etnie. 12 anii a pus țara harta peste toate țările lumii și cu revoluția lui nea văzut planeta și cu Soața lui rusoaica da e evreică Nina nu ne au atacat rusii atunci. acuma o pățim cu Deveselu și cu Neamțu ăsta că că Gorbaciov nuL ia în seamă. La sfârșit vă zic că doar Domnul # 7:00 a scris corect că mai e și în Turnul cu ce să ne mândrim de oameni
Adevarat pe 16 August 2020, 21:14
#7
Exagerari grele
Cand se face o lucrare buna nimeni nu face o poza pe care sa o laude!Cum prindeti 2 cai in cimitir gata sariti cu clanta! Voua sa va fie rusine pentru ceea ce spuneti si de cat de falsi sunteti! Nu aveti c*rajul sa spuneti adevarul de partea cui sunteti si cat de invidiosi sunteti.
Vanghelie pe 16 August 2020, 12:28
#6
Păsărica neagră. Din cuib
Peruca P si nicoleta au introdus eronat i valiza documente cu probleme,pe lingă cele legale și i—adustrus planul generalului de a-i spală păcatele lui LND .

Din aceasta cauza LN.D nu a ajuns președintele României.ajutat de fiul sau.
Gil pe 16 August 2020, 09:52
#5
Ati dormit 30 de ani,ajunge!
O concluzie simpla atunci cand te bagi in tarate cu PSD,te mananca porcii si caii minoritarilor.Atentie la alegeri,sa nu va intre in c*rti si case.
Codrea pe 15 August 2020, 21:35
#4
Site-ul meu,probleme mari nu mai am bsni
Site care consuma bomboane și i-Atașat pe cei din turnu magurele
Magurean pe 15 August 2020, 21:13
#3
ATENTIE.....PENTRU CUNE NU STIE
Cimitirul din cartier Magurele nu este administrat de către Primărie....Toate lucrările din acest cimitir biserica se ocupa biserica ia banii pentru tot ce se lucrează acolo...
Rosu pe 15 August 2020, 19:27
#2
Mortii nostri
In acest cimitir caii si porcii sunt la ei acasa! Cel care se ocupa de cimitir, Gelu Pirliteanu,este un betiv notoriu si un jepcar.Pe el nu il intereseaza sa faca ceva, stind tot timpul cu alcolul in fata! Cine il tine pe acest individ in brate?
Zorro pe 15 August 2020, 19:07
#1
Vai de noi
De ce primarul îi lasă pe țigănci caii și caprele in incinta localități, SAlvator ti**nul are 100 de capre și 100 de oi 10 cai îi lasă liber incartier pe strada iar cu oile in cutie apoi in c*rte,daca era un român îl amenda pina acum, dar primarul lăsa oameni să fie călcați în picioare numai sa câștige voturi, vai de capul vostru cu primăriei primar cu tot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.