Donau Chem - Uree 2 fabrica mortii. Cei care trec pe langa combinat se conving de mirosul puternic - comentariul zilei.

26 Iunie 2020, 06:28 | 2.980 | 4
Donau Chem.
Car Universal
Gaze...
Uree2-fabrica mortii(produce moarte instantanee sau in timp). O instalatie mult depasita din punct de vedere tehnic si al sigurantei in exploatare, si cu o parte a personalului "uzata" fizic. Salariatii de acolo se expun voluntar(altfel nu ar fi acceptat asemenea posturi) la o gazare permanenta in timpul functionarii instalatiei!

4 comentarii Comentează

 • #4
  Obs. pe 26 Iunie 2020, 18:02
  Autor
  Astept drepturile de autor excaim
 • #3
  ion pe 26 Iunie 2020, 15:19
  pentru pensionari idin combinat
  pensionarii din combinat au pensii mai mari decit salariile unora care muncesc.sunt lacomi si nu au invatat pe nimeni ca sa nu le ocupe loc*rile bine platite.sa munceasca pina..............Sa vedem de trait cind traiesc.
 • #2
  Ion pe 26 Iunie 2020, 14:56
  X
  Cum a obținut autorizație de la protecția mediului la mormnu de fiare vechi
 • #1
  Steride pe 26 Iunie 2020, 08:31
  Nevoia te - împinge
  In orice este pericol da unde sa te duci la O varsta înaintată, si suntem condamnați la sărăcie de psd si votanți lor darar gazul peste ei

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.