A belit Dragnea Teleormanul cum nu a mai făcut-o nimeni în istoria lui - comentariul zilei.

30 Mai 2020, 10:44 | 3389 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Un porumbel - HA,HA,HA,încă nu ați aflat nimic!!!

A belit Dragnea Teleormanul cum nu a mai făcut-o nimeni în istoria lui. A încercat și cu țara, și uite unde e acum. Pe unde mergi și întrebi de proveniența vreunui spațiu comercial, teren agricol sau intravilan, imobil naționalizat sau părăsit, ți se va răspunde invariabil, cu ceeași hotărâre și siguranță, ”a lu Dragnea”. Cât poate părea de ciudat sau necredibil, toți cei care au viermuit în jurul pușcăriașului, rude, interpuși și lingăi, au reușit să-și depășească condiția de slugoi neșcoliți și găinari needucați, iar ceilalți cetățeni au rămas să se zbată în sărăcia, mizeria și minciuna specifică și propagată de către PSD. Și să nu uităm niciodată, PSD care a condus în ultimii aproape 30 de ani. Eu spun că timpul și documentele ne vor arăta și ne vor șoca și mai mult, cu noi și noi descoperiri despre cât s-a furat și a furat PSDragnea. De aflat s-au aflat destule, și se știu bine de către cine trebuie, e doar o chestiune de timp.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Gogu de la APROZAR pe 16 Iunie 2020, 17:20
#14
Lui #7
Coane, Parchetul European are un departament de urmărire a fraudelor prin conturi bancare tip suveică din paradisuri fiscale. Și s-au cam mișcat, sunt deja conturi cu parolă blocate, bănuite a fi ale lui Dragnea. Repet, la ăia se mișscă treaba, chiar dacă nu așa de rapid cum ne-am dori noi, dar ... se mișcă! Asta e important.
Gogule, Eu sunt #7 pe 15 Iunie 2020, 23:26
#13
Și mulțamu-ți de răspuns
Recunosc, nu cunoșteam sechestrele, dar sunt sceptic privind recuperările pe care le-am 'jelit' eu și orice... văzător al jafului din țară în 3 decenii ~ (până la cele două miliarde de euro estimate de Ilie de la scularie)....... .OLAF, după acronimul său ar fi cam ca maimuța aceea, Leneșul. Când se va mișca??? ( când fondurile acelea și făptașul se vor evapora.?!) Nu ai zis nimic despre niște conturi uriașe prin paradisuri fiscale sau lingouri de aur bine adăpostite prin cavouri. Te ascult!
Gogu de la APROZAR pe 13 Iunie 2020, 06:39
#12
Lui #7
Coane, matale poate nu știi, dar cam ce avea Dragnea pe la Teldrum sunt sub sechestru, inclusiv acareturile din Brazilia. Nu că ar fi cerut DNA, ci OLAF și Parchetul European. Pe ăia chiar n u-i poate refuza brazilienii. Celelalte cheltuieli vor fi decontate din executările silite care vor veni. Căci vor veni. Sigur.
Ce a recuperat țara până acum??? pe 07 Iunie 2020, 21:24
#11
Mihai și #5, m-ă "aprobați pozitiv? "
"BENEFICIU societății nu ar aduce moartea sa", căci nu s-a RECUPERAT tot ce a FURAT : proprietăți în ȚARĂ, în străinătate, conturi în paradisuri fiscale, averi pe numele familiei și a complicilor săi, decontarea costului distracției, al luxului și al concediilor făcute în stațiuni exotice, cheltuielile făcute înainte de încarcerare din bani publici, inclusiv veniturile în funcțiile de președinte Consiliul Județean și pe la guvernare( + elicopterul de Belina), darurile făcute sexului 'opus', ( la cum arată el... cuceritor?)...... În final :întâi RECUPERARE INTEGRALĂ. Dacă vrei să spui că "moartea lui beneficiu", și te referi la cei 2.500 RON lunar + cheltuieli cu cele șapte plimbări pe la Marea c*rte de Justiție, ai dreptate. ILIE de la SCULARIE, într-o postare a spus la ce valoare se ridică averea lui Dragnea.( ar fi mult deasupra acelui jucător de fotbal MILIARDAR ).
Buiop pe 30 Mai 2020, 18:56
#10
Bani in buzunarul rominilor
In campania electorală PSD -ul și Dragnea promitea multi bani in buzunarul rominilor ,iar acum la ferma salcia,fiul sau da mai putini bani in buzunarul romanilor 1500ron .fiul lui dragnaea a înțeles acest lucru și le-Ardeuș banii și-a adoptat alt slogan,,mai multe bwn in garajele romanilor’’,căci Asa are el .
Nu are importanță pe 30 Mai 2020, 15:35
#9
Sănătate pentru sentințele viitoare
Domnule Mihai,cu certitudine nu este o soluție,dar niște ani grei de temniță,însoțiți de niște afectiuni ceva mai grave,chiar sunt bine venite.Și nu singur,ci înconjurat de toți prietenii și colaboratorii de care a râs și pe care i-a sfidat și i-a umilit tot timpul.De buc*rat cine să se mai buc*re,că în c*rând vom rămâne atâția cât să intre pe stadionul constuit pentru fiul lui.Sunt convins că nici anii de pușcărie și cei de penitență,dacă știe ce este aia,nu-l vor detașa de de caracterul execrabil și plin de narcisism și lăcomie,pe care l-a arătat întregii țări.Bine,mai sunt destule capete pătrate și seci care l-au lins la propriu și la figurat.Oameni mici,caractere mici.
Radu pe 30 Mai 2020, 15:24
#8
slugoii
Acest dragnea a nenorocit tara nu numai judetul! Totul este al lui in Teleorman! A pus slugi pe care i-a manip**at cum a vrut! Uitati- va la Cuclea, exemplul cel mai elocvent!
Mihai pe 30 Mai 2020, 12:00
#7
Moartea acestui mustăcios va aduce un beneficiu societății
Poate o să vi se pară cam dur dar moartea acestui marțafoi cârciumar care vindea alcool la bodega sa din sat și care a ajuns șef la Ciuma Roșie PSD, va aduce o buc*rie enormă și un beneficiu societății !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.