Roata se-nvarte si istoria se repeta - comentariul zilei.

29 Mai 2020, 11:19 | 3427 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Roata se-nvarte si istoria se repeta.

Nu mai trece mult timp si cineva va incepe sa ciripeasca, daca nu a facut-o deja. Oamenii se schimba mereu, iar curveala, oportunismul si tradarea sunt specifice poporului roman. E, deabea de-atunci va incepe adevaratul spectacol. Pentru libertate si grija si teama banilor furati, se vor gasi destui sa spuna ce si cum a fost, cum s-a procedat, cine a dat tonul hotiei si cine e adevaratul beneficiar. Bine, nu ca noi nu am stii, dar sa vedem si toata schema, cuibul banilor din Teldrum si pe unde au mai fost risipiti.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Porumbel continuă-educativ căci cei cu drept pe 07 Iunie 2020, 23:43
#2
de vot nu au aflat (pun PsD, Pontu, Alde)
Și te rog, răspunde la întrebarea pusă în comentariul zilei... *a belit Dragnea TR*....# 7, "ce a recuperat țara până acum" de la jefuitorii și vânzătorii subsolului și solului, a pădurilor, flotei, domeniul Gojdu din Buda pesta, creanțele unor țări africane și ne-africane (exp. Ucraina) în care Ceaușescu a construit, și multe alte avuții / resurse naționale, pentru....
Un porumbel pe 30 Mai 2020, 09:20
#1
HA,HA,HA,încă nu ați aflat nimic!!!
A belit Dragnea Teleormanul cum nu a mai făcut-o nimeni în istoria lui.A încercat și cu țara,și uite unde e acum.Pe unde mergi și întrebi de proveniența vreunui spațiu comercial,teren agricol sau intravilan,imobil naționalizat sau părăsit,ți se va răspunde invariabil,cu ceeași hotărâre și siguranță,”a lu Dragnea”.Cât poate părea de ciudat sau necredibil,toți cei care au viermuit în jurul pușcăriașului,rude,interpuși și lingăi,au reușit să-și depășească condiția de slugoi neșcoliți și găinari needucați,iar ceilalți cetățeni au rămas să se zbată în sărăcia,mizeria și minciuna specifică și propagată de către PSD.Și să nu uităm niciodată,PSD care a condus în ultimii aproape 30 de ani.Eu spun că timpul și documentele ne vor arăta și ne vor șoca și mai mult,cu noi și noi descoperiri despre cât s-a furat și a furat PSDragnea.De aflat s-au aflat destule,și se știu bine de către cine trebuie,e doar o chestiune de timp.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.