ALO POLITIA, JANDARMERIA! Multi batrani se plimba, cu mainile la spate, pe Centru. Sa nu se plimbe cu ele pe piept.

04 Aprilie 2020, 22:50 | 4664 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Politia.

Comentariul zilei - VEDEM DIN BL.D 11-12-13-14

IN CONTINUARE, MULTE PERSOANE TRECUTE DE 65 DE ANI,SI APROPIATE DE ACEASTA VARSTA,CIRCULA NESTINGHERITE PE STRAZI,STAU PRIN COLTURI DE BLOC SI ALEI,LA ORICE ORA A ZILEI,NERESPECTAND LEGILE UNEI SITUATII DE URGENTA.NOI,ASTIA MAI FRAIERI,DE CE DRACU MAI STAM IN CASE?DIN INTERSECTIILE STRAZILOR 1 MAI CU CETATEA TURNU,ELENA CUZA VODA CU CAPITAN STANCULESCU SI 1907 CU CEA CARE DUCE LA SCOALA GEN.NR.1.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Mihai pe 05 Aprilie 2020, 13:00
#8
indienii au invadat orașul
A venit toată ELITA societății noastre: indieni/ciori, cerșetori, hoți, pești, kurve/prostituate etc

Ăștia ne-au făcut de râs în străinătate iar acum ni se întorc "valorile" .

Să-i închidă pe toți într-un loc și să înceapă Selecția Naturală, manca-i-ar CoronaVirusul pe toți de Graori kronkănitori .....
Insideversion pe 05 Aprilie 2020, 12:37
#7
Iei pe unul si dai in altul
Rămâneți o adunătură de idioți! Pe unul il aia grija ca de ce el sta in casa si hodorogii bântuie pe centru, altul nu mai poate de grija PNL-ului, fără să vadă ce face pedesereul de nu se mai stie cati ani...si asa mai departe, pana o sa va treziți cu armata pe străzi și cu o carantină mică, de cel putin o luna. De "militie" n-am zis nimic, ca e dar nu e si sa va vad cand o sa beleasca miau nu doar capra vecinului, iar concluzia...: FRAIERI ATI FOST, PROSTI SUNTETI SI CRETINI O SA MURITI, asta a făcut sleahta infractorului sef din voi, adunătură de trogloditi!
Cu mască și fără mască pe 05 Aprilie 2020, 12:01
#6
*EU*,ești genial,sunteți mulți?!
Bună ideie dar,cu un singur amendament.Pe actul de derogare a celor bătrâni,să fie o semnătură și a copiilor și a nepoților lor și,nu în ultimul rând,aprobarea finală să fie de la COVID 19.Mă,voi sunteți normali?!Întradevăr,se vede cât de rău vă face statul în case.După mintea unuia ca tine,nu exclud și câte o petrecere la Casa Armatei,așa,ca în vremurile ”bune”,în capul mesei cu Mohanu.Iar treaba cu țiganii este arhicunoscută în toată țara,dar au zic să-ți dea o soluție și cel din capul mesei.Și pe final,nu crezi că o măsură bună ar fi și igiena personală a bătrânilor?Așa,un spălat pe mâini,pe dinți,un schimbat de haine,măcar la o săptămână,și o infuzie cu procese verbale de amendă pentru încălcarea legilor statului.Hai să vedem cum vor mai fi protejați din septembrie,când nu vor mai exista bani de pensii și salarii la bugetari,cine le va mai da derogare pentru a putea trăi?!Mulți dintre voi veți muri așa cum ați trăit,ignoranți și needucați.
Eu pe 05 Aprilie 2020, 08:25
#5
Pentru bătrâni ar trebui să existe o derogare
Bătrânii au nevoie de mișcare. Dacă ii închizi în casă, sclerozeaza sau intra în depresie. Deci au șanse mult mai mari sa se îmbolnăvească stând în casă decât să ia Covidul plimbându-se pe centru. Problema este la țiganii veniți din străinătate, pentru că este nedrept să obligi toată lumea sa stea în casă, iar ei sa zburde nestingheriți.
Olu pe 05 Aprilie 2020, 00:20
#4
Batrani
Si pe vale la balci..... femeile nu asu treabă....sunt linistite afara pe drum...de vorba cu vicinile....
Ionutz. pe 04 Aprilie 2020, 23:39
#3
,,
Ce face PNL.......AU VENIT LA PUTERE ..AU ZIS CA O SA FIE PAZNICUL PSD....LA TURNI MAGURELE......CRACEA....BURGHIU, CODREA ION ..SI ETC........SAU VAZUT LA PUTERE SI ACUM RUMEGA BENEFICIILE SI LINGE CIOLANUL..............TOTI NISTE JIGODII !
la infectia de magazin de la d11 pe 04 Aprilie 2020, 23:29
#2
se serveste bere
se serveste incontinuu bere la sticla,se aduna mereu cate 5-6persoane si urineaza in spatele bodegii
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.