Scarlatina sau coronavirus la Turnu Magurele?! - comentariul zilei.

10 Martie 2020, 00:20 | 8019 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Profesorii și elevii de la liceul Unirea au fost plecați prin Italia.Nu trebuiau plasați în izolare??????

Vrem sa știm care este situația elevului din clasa a 8 a de la liceul Marin Preda....
Din câte știm noi are scarlatina, dar după părerea mea se ascunde faptul ca ar fi suspect de Corona virus având in vedere ca familia copilului a călătorit de c*rând prin mai multe tari inclusiv Italia, dascăli fiind.

Conducerea liceului Marin Preda este total depașită de situație având in vedere ca s-a depistat un caz de scarlatina la un elev de clasa a opta
Nu am auzit de controale la colegi, nu am auzit de dezinfecție a clasei, nu am auzit de prezenta medicului liceului, de Inspecția sanitara, de DSP, Sanepid....
Nu am auzit de prezenta directorului școlii....nu am auzit de nici o măsura luată nici măcar de către dirigintele clasei
Dar este scarlatina ? Sau altceva?
De ce ni se ascunde?
Trebuie sa mergem noi musai la Inspectoratul școlar județean, unde sant autoritățile ?

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Mlpou pe 11 Martie 2020, 20:47
#18
Psd
Dragnea a distrus și trădat PSD-ul pentru bunăstarea familiei sale



Dan pe 11 Martie 2020, 19:50
#17
Retarzi, din pacate
Apropo, Xman, lasă prostii sa și urmeze calea. Voi o aveți pe a voastră, bine definita, iar locul vostru este undeva sus mulțumită învățării și a cărților citite. Încă odată, eu, un bărbat la 46 de ani, îți mulțumesc pentru lecția frumoasa data proștilor ( sunt sigur ca nu au înțeles nimic și nici nu vor înțelege ceva).
Dan pe 11 Martie 2020, 19:45
#16
Retarzi, din pacate
Pentru Malacesia: în caz ca nu ai citit, xman este o minora, de origine din Turnu Măgurele, ce a fost plecata în străinătate sa reprezinte România și orașul, într un fel sau altul.

Pentru Xman: stimata domnișoară, nu știu de ce dar, în urma celor scrise de dumneavoastră, îmi place sa cred ca tara asta mai are o șansă. Tineri ca tine ne fac mândri și ne dau speranța că mai devreme sau mai târziu lucrurile se vor îndrepta. Nu pot decât sa ți mulțumesc pentru romana perfecta și pentru vorbele frumoase cu care ai răspuns. Deși locuiesc momentan în Buc*rești, sufletul îmi este permanent "acasă" în Turnu și vreau sa îți mulțumesc pentru "replica" de bun simt pe care ai avut o. Felicitări ție și părinților tai. O merita și ei pentru ca te au crescut frumos.
Ana pe 11 Martie 2020, 17:35
#15
Isterie
Cred ca exageram . Sa creat o isterie si cum noi suntem un popor mai credul ne am panicat si asta e ce a mai nasoala treaba . Vorba celor se sus apa.si sapun si un pic mai la distanta de alte persoane . Trebuie sa acordam mai mulra atentie igienei . Si sa nu ne mai panicam
Tot eu pe 11 Martie 2020, 16:34
#14
Ba yman
Ție nu îți bate u pe tastatura de scrii c*rajos, sau îți e rușine că prima parte suna prost, adică c*r? Si se scrie sunt, sant nu s-a scris niciodată, așa că nu mai da tu sfaturi.

Și cum plm ajung eu sa citesc din prostia asta de site?!?
Xman pe 11 Martie 2020, 16:22
#13
Pentru Malacesia
Cei 27 de elevi si cele 2 profesoare care au fost in Strasbourg au fost vazuti de medicii de familie, fie ca au prezentat simptome, fie ca nu. Dupa cum am precizat in primul comentariu, toti suntem sanatosi. Poate dumneavoastra ar trebui sa va faceti un control psihologic, pentru ca nu mi se pare in regula sa amenintati si sa jigniti niste elevi, atat pe mine, cat si pe colegii mei. Sa va dati dumneavoastra un cap in gura, ce pot sa zic...
Malacesia pe 11 Martie 2020, 14:04
#12
Xman da-ti un cap in gura!
Unde ne-ai reprezentat ma tu in Parlamentul European? Pe sub canale sau unde? La ce mai veniti in tara cand stiti ca le puteti face rau celor de-aici? Primul lucru pe care trebuia sa-l faceti e sa luati legatura cu ambasada sa va gaseasca un loc unde sa stati la Strasbourg in izolare. Sunteti inconstienti!!!

Pentru toti pestii, prostituatele, spalatorii de batrani si alte categorii mediocre de romani din afara tarii stati acolo. Nu aveti ce cauta in Romania!!! tara unde noi n-am fugit din calea razboiului, a saraciei si a bolilor. Sa nu va prind ca depasiti granita pe teritoriul Romaniei cu 1 cm ca jar mancati!

Trebuie sa declaram stare de necesitate si sa scoatem armata in strada ca salahorii astia parliti din afara vor sa ne infecteze copiii, neamurile si batranii nostrii.
Xman pe 11 Martie 2020, 11:00
#11
Pentru “Identitate ascunsa/yman”
Asa este, eu imi ascund identitatea, dar eu nu public stiri false. Eu sunt o eleva de la Colegiul National “Unirea”, minora, care a fost plecata in strainatate, reprezentand in Parlamentul European de la Strasbourg tara, orasul cu oameni care stiu doar sa dea din gura, precum dumneavoastra. Da, turnenii sunt norocosi ca ma au atat pe mine, cat si pe familia mea. Cum am spus si in comentariul anterior, nu am trecut prin zonele infectate in perioada respectiva. Pe langa acest aspect, invatati sa si scrieti corect, va rog frumos. “Xman”, nu “Ixmane”, “c*rajos”, nu “coorajos”, “omul”, nu “omol”. O zi buna! Informati-va cu totii mai intai!
Om,fiecare cum se simte pe 11 Martie 2020, 09:49
#10
Băi,FUDULIE,tu gândești cu oul sau pielea?
Tare îmi doresc să mai postezi câte ceva și peste vreo 3-4 săptămâni.Ție nu-ți trebuie o protecție specială,ci doar multă apă caldă,câteva zeci de săpunuri,o carantină de câțiva ani și fără internet.Iar punctului și punctelor,în mod sigur vă trebuie um medic,dar unul bun.Și un profesor de Limba Română.
Murex pe 10 Martie 2020, 21:49
#9
M.P
Murex sigur are ceva boala pe el mai rau decat virusul Corona.
coaie pe 10 Martie 2020, 19:09
#8
Coaiex2
Un site de 2 bani, în care dezinformarea și minciuna este la ordinea zilei.
identitate ascunsa pe 10 Martie 2020, 14:56
#7
yman
Ixmane tu nu îți ascunzi identitatea? Te admir in anonimat!! Doamne cat ești de coorajos!! Ce norocoși sunt turnenii că te au!! Mă faci și pe mine mândru și nu pot sa nu exclam: "Doamne câtă verticalitate la omol ăsta!"
... pe 10 Martie 2020, 14:27
#6
Sunteti depasiti mintal
Dupa parerea ta smile)) vai de capu nostru ce am ajuns . Se spun niste lucruri care nici nu sunt adevarate, mai ales ca sunt spuse de un nimeni si un nimic .,, dupa parerea ta " pai nu mai putem noi de parerea ta . Mai taceti odata din gura cu prostiile astea
Xman pe 10 Martie 2020, 13:49
#5
Mincinoși
Ar trebui să vă documentati înainte de a scrie ceva,chiar si pe acest site de doi lei.Copiii de la Colegiul Național "Unirea" nu au fost in Italia sau Spania. Ei au tranzitarea Ungaria, Cehia, Franța, Germania si Elvetia. La întoarcere, li s-au făcut controale medicale, toți copiii fiind perfect sănătoși. Vă rugăm, nu mai improscati cu noroi niste dascăli și niste copii care au reprezentat țara în Parlamentul European. Nimeni nu ascunde nimic, doar voi va ascundeti identitatea, ca niște lasi ce sunteti!
Dan Popescu pe 10 Martie 2020, 10:49
#4
Vera Mitran-Pticoor
Votati Vera Mitran-Piticoor, candidatul P.N.L., la primaria municipiului Alexandria.

Iata doamna Mitran-Piticoor, ce va transmite:

“Responsabilitate şi transparenţă fiscală. Primul lucru pe care-l voi face, în calitatea de primar, va fi transparentizarea banului public. Astfel, vom scăpa de firmele căpuşă care au pus stăpânire pe primăria Alexandria. Un al doilea aspect al programului meu este crearea de noi loc*ri de muncă, prin atragerea de antreprenori, investitori, firme mari cu potenţial financiar. O altă prioritate o reprezintă investiţia în copii, în şcoli, cu alte cuvinte în educaţie. În ultimii ani am lucrat cu Asociaţiile de părinţi şi ştiu foarte bine problemele cu care se confruntă atât copiii şi părinţii, cât şi dascălii. Din păcate, lipsa de investiţie în educaţie a făcut ca judeţul să se situeze pe ultimele loc*ri la Bacalaureat sau Evaluarea Naţională”, a mai spus Vera Mitran-Piticoor.
. pe 10 Martie 2020, 10:41
#3
.
De ce sunteți așa prosti?
turnean pe 10 Martie 2020, 07:51
#2
fara politica
Ar trebui sa fiti dati in judecata pentru fals in informatii. Cei de la Unirea NU au fost in Italia. La Preda nu este nici scarlatina,nici altceva. Idiotilor, nu mai mintiti.
. pe 10 Martie 2020, 07:13
#1
Stiri false ca de obicei
Stai liniștit cei de la Unirea nu au fost in Italia ci in:Germania Spania Ungaria si inca o țară sau 2 dar in niciun caz in Italia, asa
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.