Numai in Romania(n.r. Turnu Magurele) e posibil - comentariul zilei.

23 Februarie 2020 | 5649 vizualizări | 9 comentarii
Matizul cu pricina.
Matizul cu pricina.

Prostii liberi pazesc hotii
Din cand in cand,pe zi sau seara,merg la o familie prietena care locuieste in zona vile,trecand prin fata Hotelului Turris.In fata hotelului,pe trotuar,zace un Matiz alb,in care se afla un om,parca stand la panda.Oare ce pazeste,si pe cine?Daca-mi spuneti ca este un paznic care pazeste ceva sau pe cineva din zona hotelului,nu va dau crezare.Este peste puterea de intelegere a unui om normal,cum un cetatean liber,pazeste un hotel,hotia unui puscarias.Iniferent ce argumente ati aduce,Romania este demult o tara neguvernata,fara un stat de drept,batjocorita de un infractor aflat acolo unde-i e locul.Prada unui infractor pazita de niste retarzi,iar ceea ce fac este acceptat de catre niste militieni si proc*rori,acceptati la randul lor de o intreaga comunitate.Rusine,institutii ale statului,incapabile si complice cu niste infractori,si platite din munca presupusilor cetateni care vor sa le deranjeze linistea,infractionala.

Comentarii (9) Adaugă comentariu
Valeriu pe 28 Februarie 2020, 14:30
#9
greșit!
...Iar te-ai îmbătat!
Muie pe 28 Februarie 2020, 00:24
#8
Muie
Autor de căcat oamenii de căcat... tara de căcat
ee pe 25 Februarie 2020, 19:41
#7
pai
a venit Stefanitza pe 24.02.2020, cu bmw ul Valahia, si a cautat aeroterma, daca e bransata conform normativului anrpe, si cica da...paznicii au si airbag uri pe matiz, plus abs contra crengilor cazute de la vant, plus ca popov si dick sunt vechi in bransa, au avut de a face cu electric shoc de multa vreme, pai aia din combinat ce sa mai zica?
Eu pe 25 Februarie 2020, 04:24
#6
Va legati de in Matzo,dar !
Nu vedeti ca a credit metru cub la apa potabila din DUNARE,.ca ne baba 10-20 merit cubi in plus la Plata,
Dudu pe 24 Februarie 2020, 13:00
#5
Stați fără grija...
În loc să sesizați că orașul arată ca unul bombardat din Liban, voi vă luați de singurul loc de pază din oraș. Propun, daca citește cine trebuie, să luați Matizul și să aduceți un Mercedes sau un BMW... tunat, așa ca al lui Ștefăniță, cu duș, dormitor, sufragerie, să trăiască și paznicii ăia ca lumea, că sunt și ei oameni.
Da pe 24 Februarie 2020, 08:40
#4
Cam asa
Cam asa arata sclavagismul in zilele noastre...retardatii sa se abțină...
Aricol furat de la Bombonica pe 23 Februarie 2020, 21:45
#3
Sunt sigur că se poate și mult mai rău
Mă buc*r că de fiecare dată când se pomenește de niște lichele,care sunt cunoscute numai ca hoți și mincinoși,să apară invariabil și niște viermișori care să bage limba până în cele mai adânci găuri ale... celulei în care le zace mentorul călău.Distracția este și una destul de neplăcută atunci când trebuie să dai o replică unor astfel de epochimene,care nu se mulțumesc doar statutul de proști,mai și fac conc*rs între ei.Niciodată nu ne vom plictisi citind postările unor nătărăi sau ale unor prieteni de-ai lor care dețin mașină cu aerotermă la 220V în mașină,și al cărui cablu care pleacă din hotel,parcă amintinu-ne de legătura dintre construcția furată și pucăriaș.Atât s-a prostit lumea de rău,că ne putem aștepta în campania PSD,și de promisiuni de genul:vă vom face metrou,dacă nu,măcar telegondolă și câteva hidrocentrale pe Sâi.Doamne,ce-o să mai plătiți prostia asta în care zaceți de 30 de ani!
Unu pe 23 Februarie 2020, 17:49
#2
Ba da prost esti
Bai retardule, oamenii astia, muncesc acolo pentru familia lor.

Daca tu ii numesti cum vrei tu sa-i injosesti, mergi bai nenorocitule si spanzurate
Ion pe 23 Februarie 2020, 16:13
#1
Un om
Ce ai cu omul ala care muncește ptr o pâine cretinule, trebuie sa îl faci tu retard bai retardulee
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.