Liviu Dragnea se poate imbolnavi de coronavirus. Dosarul Teldrum e o simpla raceala.

14 Februarie 2020, 20:27 | 3.504 | 13
Liviu Dragnea.

Ofițer descoperit - Pentru cei ce se informează din HOROSCOP - comentariul zilei. 

Azi,din gurița domnului Ionuț Vulpescu,membru de bază al PSD,a ieșit un raport de o gravitate care concurează cu celebrul Coronavirus.S-a intrat adânc în documentele interne ale PSD,și s-a spus clar și apăsat,cu dovezi,cine a fost capul acelor ordine date din conducerea partidului,penrtu jefuirea banului public în România.Dacă cele spuse se adeveresc,pentru Livache,acuzațiile și probele care se aduc în acest raport,fac să pară că probele din dosarul Teldrum,să fie niște simple contravenții.Țărănoiul ăsta de Dragnea,și-a trecut țara pe persoană fizică,crezând că el e dștept și alții niște proști și simpli executanți.Ghinion,de azi,justiția va avea mult de lucru,cu numele de Dragnea scris pe coperta multor dosare.

13 comentarii Comentează

 • #13
  Mi-e sete de Apa din puțul-adâncime Cotroceni pe 29 Mai 2020, 22:56
  M-ă mai ții mult aici? Ciolacu lei.!!!
  Ne hidratat, Ne vinovat, mascat pe nas și mustăcioară, fără bombonici, dar cu polizoru'-flex în mână.? ; că eram gata să m-ă... auto-sinucidez-eu-însumi-cu-mâna-mea- proprie. Bagă urgent referendumul... alungă-l pe,, sibianu' Neamț". .. cheamă elicopterul lui Ceaușescu, dar nu pentru el, ci pentru un zbor al meu Rahova_Cotroceni via Videle, ca să o iau pe Vasilica la Guvern. .Țara, iată duce lipsă de... . bunul cel mai de preț : Programul de Guvernare, conceput în stațiunea Belina, pentru români, cu știuca-n undiță. Acum, că guvernul mi-a luat insula, știuca o mănâncă bulgarii, nu teleormănenii mei dragi. Jos "COV rig 19 & 2o-2o", Ttrăiască Libertatea!!!
 • #12
  Îmi e sete de apa din puțul-adâncime Cotroceni pe 29 Mai 2020, 22:53
  M-ă mai ții mult aici? Ciolacu lei.!!!
  Ne hidratat, Ne vinovat, mascat pe nas și mustăcioară, fără bombonici, dar cu polizoru'-flex în mână.? ; că eram gata să m-ă... auto-sinucidez-eu-însumi-cu-mâna-mea. Bagă-ți tu urgent referendumul... alungă-l pe,, sibianu' Neamț". .. cheamă elicopterul lui Ceaușescu, dar nu pentru el ci pentru un zbor al meu Rahova
  Cotroceni via Videle, ca să o iau pe Vasilica la Guvern. .Țara, iată duce lipsă de... . bunul cel mai de preț : Programul de Guvernare, conceput în stațiunea Belina, pentru români, cu știuca prinsă în undiță. Acum, că guvernul mi-a luat insula, știuca o mănâncă bulgarii, nu teleormănenii mei dragi. Jos "COV rig 19 & 2o-2o", Ttrăiască Libertatea!!!
 • #11
  eu JUPÂNU' vreau Referendum anti-Neamțu'... pe 20 Mai 2020, 02:41
  Teleormăneni, vreți și voi.?
  Mândru sunt de Ciolacu, dar și * Mândru că sunt Teleormănean*. ___Nu zic ^ Mândru că sunt român* ca să nu-l... plagiez pe Ponta cel gata-gata-Cotrocenit.___ Premiera Vi.Vi.de Videle ( Vasilica), cea dintâi premieră în istoria Patriei noastre și... T. Tudorică de Iași.... 'nește'-'neimeni'-neputincioși, la OUG 13, amnistii și grațieri... că ei m-au,,ajuns" aici la carantinare anti- îmbogățire,anti- fonduri europene, anti-DrumTEL, anti-știucă de Belina, anti-bombonici, etc, etc. ___ Moarte lu' COvid 2o-2o,!... și să vină referendumul.
 • #10
  Cine face ca mine, în Brazilia să ajungă pe 3 Mai 2020, 23:34
  Dar s-o întindă la timp.la +35°C.
  Am aflat și eu, {( aici în pat cu Celsius - 17°C )}, că Teleormăneanul * COV-rig * este văr primar cu *COV-vis 91*. Vreau să mărturisesc : cât am fost eu VĂTAF- jupân-primBARON peste țară nu am făcut covrigi pentru românii mei iubiți. Partidul meu și tovarășii Aliați au făcut doar GĂURILE (știute și neștiute). Noi nu am văzut România ca o _vacă de muls _ci ca pe un COVRIG uriaș..( Priviți harta României, nu e un fel de covrig) .i-am lăsat/făcut găurile doar.... în/prin/ unde... nu se vedea,, becul'', (beciul) de la Rahova. Pentru alte detalii subtile, întrebați-l pe P. C. CUCLEA (P. C. = prea cinstitul)... El le știe pe toate.
 • #9
  Cine face ca mine,în Brazilia să ajungă.+34°C. pe 3 Mai 2020, 22:52
  Nu celulat cu Celsius - 17°C.
  NU VREAU POZĂ, nici din față, nici pe la SPATE, /. . . . . . . . . . Lăsați-mă.. să-mi las mustață în libertate; /. . . . . . . . . Free, LIVIU..! scandați (acum în grup de 3) și voi, /. . . . . . Ca să revin, iară ( SUS) peste voi.
 • #8
  POZA lui JUPĂNU' pe 12 Aprilie 2020, 08:59
  REACTUALIZAȚI-o, căci e
  fără Mască anti-........., fără Vizieră, și "acolo" unde se reeducă domnia sa sunt obligatorii.
 • #7
  B pe 23 Februarie 2020, 20:36
  L. D
  Să mă piș în coliva mă-tii de comunist împuțit!
 • #6
  BRAZILIA +33°C pe 20 Februarie 2020, 15:08
  Vise și VISURI... 'celulare '.
  DRAGNEA visează că... deși în 3-4 ani ca,, prim-BARON & VĂTAF " l-a întrecut pe Ceaușescu ( 25 ani de,, EPOCĂ de AUR") cu, răul făcut ȚĂRII, ajunsă în coada țărilor europene în multe domenii și uciderea SPERANȚEI românilor " Rămași sau Diaspori-zați"...
  ; că deși Dumnezeu nu la,, ecranat " îndepărtând de el~ cătușele, presa cea rea, gratiile și Gratia de TR.~..... ;deși el, din Homo-sapiens-sapiens FALA Creatorului, s-a metamorfozat întru-un.. Mutant umanoid, Rebut genetical, Reziduu ceaușist..... Livache visează că totuși ...Dumnezeu îl iubește.!!!.!!!; că într-o noapte, cu o tornadă uriașă îl va lua de la Rahova îl va " înaripa" și după un zbor lung va poposi.... pe o plajă în America de Sud... Brazilionoasă.! . Frumos vis dar... vineee și vin... dosare penale...
 • #5
  Cu VOTURI.. . pe 17 Februarie 2020, 00:04
  ... nu prin efracție au jefuit CIUMAȚII ROȘII țara
  Și mă întreb, dacă România era în afara UE, precum câteva țări din Balcani ( expuse și mai rău corupției), fără MCV, Bruxelles sau Comisia de la Veneția... îl mai vedeam noi pe Livică la răcoare.? + cu un viitor tovarăș de celulă... Ion ILICI Iliescu
  care a zis:" nu voi ieși din politică decât cu picioarele înainte". ( oare se visează la Jilava?). . "Hamsterul" cel fără mustață a zis:" nu voi ieși din viață ca prostul.!". (iată-l intrat victorios la răcoare... e cineva care îl vede ieșit de acolo vreodată?) . . Închid ca să evit întrebările dvs.... ; dar de alți (mii.?) de nemernici care au distrus țara nu zici nimic.?
 • #4
  Omul cu traista pe 15 Februarie 2020, 10:32
  Alternativa,loc cu multă verdeață?!
  După cum remarc,încă mai există destule limbi pentru igena dorsală a infractorului.Încarceratul de Teleorman s-a crezut Mesia de România,dar rețin și momentul în care a fost întrebat de problemele din justiție ale lui Gabriel Oprea.Iar ce-a răspuns hoțul,e memorabil.”Păi,dacă s-a apropiat prea mult de soare!”Acum înțelegeți tupeul,nesimțirea și obrăznicia acestui animal cu pretenție de om?Și uite că celălalt hoț mai mic doar”s-a apropiat de soare”,dar,pe el l-a și ars.Și o să-l mai ardă,că toate trebuie plătite pe lumea asta.Și cred în continuare că încă nu am aflat nimic din grozăviile pe care le-a făcut atâta timp cât a viermuit prin politica de rahat a PSD.Atât el,cât și colaboratorii,apropiații și interpușii lui.Tot ce-i mai pot dori e sănătate și cald la spate.
 • #3
  Gygy pe 15 Februarie 2020, 09:56
  Ne amagim
  Să-l ia și pe împuțitul de niciolaie cu el. Doamne ajuta!
 • #2
  Nu conteaza pe 15 Februarie 2020, 08:01
  L. D
  Sa aveți parte de ce ii doriți lui
 • #1
  Anti-PSD Ciuma Roșie pe 14 Februarie 2020, 20:50
  LA MULȚI ANI cu Executare jupâne !
  https://www.aktual24.ro/dragnea-se-plange-ca-are-minus-15-grade-in-celula-cei-patru-asasini-devin-cinci/

  La cât a furat "țărăncoiul" ăsta ordinar, merită să putrezească în Pușcărie, să nu mai vadă lumina zilei pentru totdeuna, să iasă din închisoare, rece și cu picioarele înainte !

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.