Dumnezeu să vă dea după fapte, nenorociților, și să aveți sărbătorile pe care le meritați! - comentariul zilei.

12 Decembrie 2019, 22:21 | 5843 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Cetatean platitor de taxe si impozite. Orașul dispare încet și sigur

În curând,toți românii sănătoși la cap care fac parte din România reală și nu numai,vor vedea și constata,halul în care ne-a adus gașca PSD condusă de pușcăriașul Dragnea.Cei care încă vă mai amintiți de luna Decembrie a anilor de dinainte de 89,vă spun că nu a existat o perioadă mai mizerabilă,mai săracă și tristă în viața turnenilor,ca în perioada sărbătorilor din ziua de azi.Caracatița PSD nu are pic de rușine și nu conștientizează răul făcut în toți acești ani cât au jupuit,mințit și sărăcit,pe toți cetățenii acestui oraș și județ.Există cineva care să ne spună unde s-au dus banii noștri timp de 30 de ani?Există vreun politician PSD care să ne arate un singur obiectiv realizat în și pentru Turnu Măgurele?Dumnezeu să vă dea după fapte,nenorociților,și să aveți sărbătorile pe care le meritați!

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Pret umflat la factura emisa pe 18 Decembrie 2019, 15:52
#15
Imcompetenta
Iar au pus stimații domni de la Apaserv '"coeficient de repartiție la noile facturi.

Păi ba porcilor mai furați ma mult????!!!

Du-te ba acasa sclav al banului, Hagi Tudose, kkt bolnav, sec*rist notoriu de conduci Apaserv!!!!!
Realitatea Rosioreana pe 16 Decembrie 2019, 04:52
#14
Fabica de Pizza
Sunt Berchet, un footbalist dobitoc, am creeat Fabrica de Pitzza, am dat faliment, va rog sa ma lasa-ti sa fur si eu de la Prefectura, ca Pitulice Surinel, sunt fan nea Vali Carciumaru, zis si Vali Koorwaru-Magaru, dar chiar asa nesimtire, numai putem fura si noi nitel?
Dm pe 15 Decembrie 2019, 11:51
#13
Vp
Ăla micu (Valentin Dragnea) a distrus tot pe ce apus mina ferma salcia (insolventa),a lăsat oamenii in șomaj,pe drumuri și-aluat mașini de lux,in loc sa plătească social -democrați pentru care tipa tatăl sau (Liviu Dragnea),ca le mărește salariile și pensiile.
Realitatea Rosioreana pe 15 Decembrie 2019, 04:42
#12
Urgent
Dupa BERCHET,trebuie urgent re-activat, toate gunoaile liberale, Ilescu-par vopsit, Popescu Adrian-Craucoir, sau Nutu Ioana-sluga lui Glavan…. Berechet-subprefect? deci Costel Berechet este nevasata prefectului, de aceea sta sub el?????
SupeMan pe 15 Decembrie 2019, 04:34
#11
Berchet
Constantin Berechet subprefect, cea mai buna alegere, omul este dator vandut, trebuie ajutat cu un loc de munca, Costele, hai sa mai furam, esti semi imbecil, scoala, lulul, munca, lulul, pe unde o mai soogi?
Ty pe 14 Decembrie 2019, 17:18
#10
Vp
Liberali lui pirvulescu sunt distruși tot distruși sunt iar au luat teapa ,prefectul propus va fi controlat de carmen Dan și teldrum ,prefect dubios
mo pe 13 Decembrie 2019, 20:30
#9
xe
ica calota deputat din partea lui tariceanu si al lui cumatru lui liviu dragnea cel care a inchiriat cladirea unde se afla casa de asigurari de sanatate SAMUEL CALOTA , a stabilit prefectul, liberalii, lui pirvulescu sunt vax rahatii judetului .
vb pe 13 Decembrie 2019, 19:19
#8
op
mafie la centrul de permanenta la dobrotesti doctorii nu se prezinta la program si sunt platiti foarte bine dr sendrea cxe pacat dr camelia berchet

anti psd pe 13 Decembrie 2019, 12:16
#7
ciuma rosie
Au facut numai rau,au destramat familii siau distrus oorasul.
Liviu va asteapta pe toti pe 13 Decembrie 2019, 10:37
#6
Oameni mici,rezultate pe masura
Am citit rapid si cu mare nerabdare articolul.Ma asteptam ca prima postare sa fie facuta de Cuclea sau Mohanu.Pacat,raman,alaturi de Simionescu si alti PSD-isti,niste distrugatori de economie,cultura,vremuri si destine.Niste escroci imbuibati care vietuiesc sau vierm**esc prin loc*rile pe care tocmai ei le-au saracit si pustiit.Azi le teama sau rusine,daca o mai au,sa mearga si sa zambeasca cetatenilor pe care i-au mintit,prostit si furat.Iar celor ce inca-i mai sustin ori le tin partea,aceleasi urari,”La multi ani!”,dar cu condamnare si fara niciun regret.
Petrica DONCEA pe 13 Decembrie 2019, 09:52
#5
Organizatie CRIMINALA
P.S.D.=CRIMA ORGANIZATA!
danut coiu pe 13 Decembrie 2019, 09:26
#4
mars prostilor
Miorlaiti degeaba .Tot pe mine ma alegeti primar.
Cf pe 13 Decembrie 2019, 08:34
#3
Lo
Liviu Dragnea. Tocmai a distrus PSD-ul .aveti răbdare fiul sau va distruge tot ce a rămas in picioare,l-a băgat la închisoare pe tatăl sau,adistrus destine de oameni,a trimis oameni in șomaj,va veni și rindul lor,este un Dumnezeu sus.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 13 Decembrie 2019, 01:30
#2
PRAFUL ȘI PULBEREA SĂ SE ALEAGĂ DE TOȚI CEI CARE AU FURAT DE AU SĂRĂCIT ACEST ORAȘ & JUDEȚ
Să le dea Dumnezeu după sufletul și inima lor !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.