Cuclea, Cone, Bata, Bocioroaga - aici sunt banii dumneavoastra! - comentariul zilei.

12 Octombrie 2019, 05:55 | 3.974 | 3
Bani.

Înainte de căderea guvernului analfabetei, psd-iștii BÂTA ADRIAN de la Eurobac și CONE CORNEL de la Local Urban au încheiat contracte de prestări servicii pentru Eurobac astfel:
-lucrări de marcaj rutier de 130 milioane lei 
-lucrări de hidroizolatii de 65 milioane lei 
-lucrări de igienizare de 360 milioane lei 
Oare vor fi făcute aceste lucrări? Va fi o spoială și o mare parte din acești bani vor fi furați de cei 2 în cardasie cu CUCLEA. Bineinteles în afacere va fi implicată firma de casă Carpatina a lui Bocioroaga care le va da facturile "corespunzătoare ".

3 comentarii Comentează

 • #3
  Grig pe 15 Octombrie 2019, 10:05
  Roni?
  "RONI?". ce-i mizeria asta, poate "rromi", ca de asta Petrica Romanu a inventat nefericitul termen. UNU, din pacate nu esti doar unul.
 • #2
  Joro Nerca pe 14 Octombrie 2019, 18:19
  Joro Nerca
  Sa plece toti patru. Chiar este nevoie de alti oameni in fruntea orasului, nu neaparat de la liberali. PSDistii au oameni valorosi pe care ii tin la cutie si toti stiu asta dar nu spun.Ce ziceti de Mihalea Claudiu si de Proco? Valori adevarate, nu?
 • #1
  UNU pe 12 Octombrie 2019, 10:03
  MINTITI
  Sumele sunt in RON(daca aia sunt analfabeti,pe voi va caracterizeaza prostia) Nu va mai aberati

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.