Aici sunt banii turnenilor - Achizitii scandaloase facute de Anisoara Petculescu, sefa de la Serviciul Salubritate Turnu Magurele - comentariul zilei.

19 Septembrie 2019 | 4372 vizualizări | 16 comentarii
Petculeasca.
Petculeasca.

Daca CUCLEA risipește banul public de ce nu l-ar risipi și PETCULEASCA, șefa gunoierilor de la Salubritate. Deși orașul este din ce în ce mai murdar, PETCULEASCA face achiziții care mai de care mai dubioase. Astfel de la un srl din satul DUDU cu un singur angajat cumpără semințe de panselute de 110 milioane lei și bulbi de 270 milioane lei. Cumpără un lacăt de 5 milioane lei. Nu știam că un lacăt poate fi atât de scump. Cumpără de 5 milioane lei pahare de unică folosință. Unde le-o folosi? În fiecare lună cu un tractor și câteva motocositoare consumă 2,5 tone carburant. Încă o dată se demonstrează faptul că pe acești hoți psd-iști nu-i controlează nimeni. De aceea risipesc banii cetățenilor.

Comentarii (16) Adaugă comentariu
Bau bau pe 07 Octombrie 2019, 11:10
#16
Angajare
La zone verzi s a angajat o anume incultă pe plocoane.A avut c*rcan,rate,rosii.Mai tîrziu a spus că este,,inginera la seră,, ca apoi să treacă iarăși la munca de jos.Halal inginera dar asa director asa angajat.Nu poti sa umilesti niste oameni după bunul plac.,,Inginera de la seră,, din ciobănita a ajuns gratie poligoanelor și pupatului în c*r mare șefa.In orasul asta asa merg treburile,ai limba lungă faci treaba buna,ai limba ascuțită stai pe tusa
Turneanca pe 07 Octombrie 2019, 10:50
#15
O bătaie de joc
Vin alegerile.Dupa comentariile făcute au apărut furnicutele. Sub ordinea,,doamnei Petculescu,, au ieșit sclavii la c*rățenie de dimineata pînă seara tîrziu.Daca s ar fi facut c*rat cum trebuie zi de zi acum nu mai e rea cazul sa exploateze oamenii pînă la ore tîrzii.Parc*rile,parc*rile și străzile laterale sînt jalnice,murdare și cu boscheti ca poti sa joci ascunselea de te cauti o săptămînă și nu te găsești.Pentru stins hîrtii prin oras au o amărîtă care lucrează non stop,de luni pînă luni,nu are liber nici sîmbătă nici duminica,baga va Miguel.Petculeasca vrea să demonstreze că are capacitatea de a organiza puterea de munca.Cit este de ros la ciolan nu o sa cedeze și să lase loc cuiva capabil.
Un INS.=Toma Necredinciosul. pe 26 Septembrie 2019, 18:10
#14
Voi va dati seama de ceea ce spuneti?
Eu nu infirm si nici nu confirm ce scrise in articol, dar cel care a prezentat marimea preturilor de achizitie am impresia ca este analfabet si redus mintal! Daca acele obiecte de care pomeniti ar fi facute din aur nu cred ca ar costa atat? Pe cei de la Curtea de conturi( sau cum dracului s-o numi organul de control) ii socotiti tembeli? Si de unde a avut ea atatia bani?
Costea Fl pe 25 Septembrie 2019, 15:50
#13
Gravisimo.....?
Un taciune si un carbune,ia mai zii băiete spune.........dăi inainte fara grijă
Un simplu cetățean pe 22 Septembrie 2019, 21:06
#12
Democrația înțeleasă greșit
Avem dreptul prin democrație de a spune orice, zic unii. Eu ma întreb, voi toți care considerați ca orașul e murdar, de câte ori ați aruncat gunoiul la tomberon aiurea? De câte ori ați plantat o floare în jurul blocului, de câte ori ai mâncat pe strada și ai aruncat hârtia la cos? De câte ori ți-ai făcut o revizuire a corectitudinii tele. Hai ca ma opresc... Omul potrivit e la locul potrivit. Doamna Petculescu e, nu știu voi cei nemulțumiți dacă sunteți la locul potrivit.
Vecinii.... pe 22 Septembrie 2019, 21:01
#11
TOTUL PE FATA SI FARA FRICA
ISI POATE PERMITE SA AIBE VIZITATORI FEL DE FEL DE PERSOANE CARE BANUIM ASIGURA MENAJUL IN CASA 3-4 ORE ...ACESTEA AU CHEIA DE ACCES IN SCARA BLOCULUI ...
Mioara pe 22 Septembrie 2019, 19:07
#10
Sa fie data afara orașul este mizerabil
Dati o domne afara daca isi bate joc de acest oras lumea nu are ce mânca si ea își permite multe ....
Ciresica pe 21 Septembrie 2019, 16:25
#9
Inculții,vagabonzii și tirfele au funcții publice locale
Individa aceasta are o figură de handicapata mintală,o analfabeta care a apărut în acest sistem bolnav pesedist din Turnu Măgurele.care se înfrupta din banii publici.Jigodilor pesediste interlope numai răpiți fete frumoase atrăgătoare pentru plăcerile trupești ale voastre luați scirbele acestea asemeni Anisoarei Petculescu și pingalitile pina le-or ieși e nas pt .că sunt obișnuite cu aceste mizerii.Astfel au obținut funcții publice locale.Sa-ti fie rusine ciuma,ești mai urita că dracu atît la chip cît și la suflet.Bani publici nu sunt proprietatea ta.

Danutza pe 20 Septembrie 2019, 23:02
#8
..
Denumiti pe cineva de acolo care nu este angajat pe pile???? Toti au relatii la Psd
Tanti lili pe 20 Septembrie 2019, 22:56
#7
Angajati
Ce salarii primesc aceste putori de la Local Urban? Si ce fac pentru banii aia?
Danutza pe 20 Septembrie 2019, 22:02
#6
Ati dorii sa stiti mai multe .............
Dacă vreți să știți altele mai mai ...încercați să vă interesați și apoi nu vă va venii să credeti ce veti auzii .....
Cătălin pe 20 Septembrie 2019, 08:59
#5
Para-ndărătul funcționeză în Administrația Locală Turnu Măgurele
Oameni ținuți în brațe de Primarul Cuclea.După câte observăm,Petculesca,în loc să se ocupe de c*rățenia orașului,se înfruptă serios din banul public.Lafel ca și la azilul de bătrâni,se fură în draci și nimeni nu controlează și nu ia măsuri.Probabil că asta este tot ce au învățat de la conducătorii primăriei.Așadar,să votăm în continuare pentru distrugerea și sărăcirea acestui oraș,condus de niște incapabili hoți.
Anton pe 20 Septembrie 2019, 08:10
#4
De la Turnu a plecat hoția tarii
Ce va mai faceți griji de pahare și motorina?

Deja județul este împărțit poate le trebuie să-și cultive pământul au și ei nevoie de combustibil nu mai fi-ți rai...

Și mare grija ca lumea va avea frica de Dragnea și din mormânt.
Silvia pe 20 Septembrie 2019, 00:24
#3
Unde se duc banii
Rusine primar de cacao si toti PSD ISTII care a dus orașul de râpă. Toata conducerea la gunoi cu voi sau după gratii sa-i țineți de urat lui liviu Dragnea. Acolo va este locul primar mizerabil
Joni pe 19 Septembrie 2019, 23:06
#2
Bani spulberati
Ei nu risipesc banii ii directioneaza la slugile lor mizerie ca la Turnu Magurele nu cred ca se gaseste in tara asta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.