Turnu Magurele, oglinda lui Celentano - comentariul zilei.

16 Septembrie 2019, 06:41 | 4.038 | 4
Celentano.

DOAMNEEE,CE INVAZIE DE CAINI IN ORAS!

Ce-ati facut,dragi autoritati,ati adus caini in oras?De unde au aparut atatia,si cine nu doreste sa fie stransi?Centru este plin de ambalaje si pahare din carton si plastic,coji de seminte,chistoace si pachete de tigari.Nu se doreste ordine,c*ratenie si minima civilizatie in acest orasel sarac,pustiit si uitat de lume.Parc*rile si strazie sunt mizerabile,Politia de la Ordine Publica si Jandarmeria se mai ocupa cu ceva sau au disparut?Luati banii degeaba si pare ca sunteti complici cu infractorii. Sa va dea Dumnezeu dupa fapte,nemernicilor!!!

4 comentarii Comentează

 • #4
  Alin pe 20 Septembrie 2019, 22:17
  Dacă te uiți bine la cap
  Poza se vede ca e editată
 • #3
  Cetateanul turmentat pe 16 Septembrie 2019, 21:24
  Bine ca suntem noi destepti!
  Poate ca ar fi cazul ca fiecare sa se uite la propriul comportament, nu cred ca trebuie sa vina jandarmii sau politistii sa ne stranga gunoiul din fata blocului sau casei. Este timpul ca fiecare dintre noi sa devina responsabil si civilizat inainte de a critica pe altcineva. La aruncat cu pietre suntem campioni si nu vedem ca suntem needucati, inculti, puturosi si plini de impresii false, ca doar... prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul! Ia mai terminati cu injuraturile si puneti mana pe maturi! Ce ar fi sa ne strangem cativa si in frunte cu cei care sprijina usile la carciuma sa adunam gunoaiele din oras!?
 • #2
  Rusine tuturor celor ce refuza sa gandesca pe 16 Septembrie 2019, 12:34
  Continuati cu prostia si smecheria ?!
  Baaa,hotilor si incompetentilor,ati umplut strazile cu benere in care apare imaginea unei semianalfabete,pe care o visati presedinte de tara.Buuun,si mai aveti sperante de mai bine sau mergeti inainte ca oile?Eu zic sa faceti si un miting pentru sustinerea acestei catastrofe politice.In ritmul asta nu sperati la un viitor mai bun pentru copiii si nepotii vostri.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.