Saracul nu e sarac destul, daca nu e si fudul - comentariul zilei

2 Septembrie 2019 | 3.136 vizualizări | 3 comentarii
Foto Turris - Rapid.
Foto Turris - Rapid.
 Bun, felicitări, dar pentru cine ?!
Pentru niște mercenari de fotbaliști, plătiți cu mii de euro pe lună, și care nici nu locuiesc în oraș. Apropos, voi cât câștigați? Pensii mici și salarii minime pe economie, dar visați echipă de liga 1. Opriți-vă cu laudele, nu tuturor ne place fotbalul și nu asta înseamnă să trăim o viață decentă și civilizată. Oare câți dintre voi ați plecat în concediul de odihnă, în anii ăștia, dar în afara orașului, nu pe la țară, pe la cules de porumb, legume și struguri? Nu vă mai umiliți în fața unor conducători sau șefi care nu vă merită. Sau poate da.

3 comentarii Comentează

 • #3
  De la TURRIS pe 2 Septembrie 2019, 18:58
  Mu*e
  Mai du-te in sloboz de sarac cordit suferi ca muta la pu*a, mai terminati dracu cu rahaturile la adresa acestei echipe si sa sti bizonule ca avem 3 turneni in lor Salcianu Mitrea Radu, sa iti mai zic de echipele de juniori unde sunt multi copii din turnu? Luati-as fata in pu*a de cordit mu*st
 • #2
  boule de Cracea pe 2 Septembrie 2019, 18:17
  esti un prost
  Te doare rau, vad ca suferi din prostia ta. esti atat de dobitoc incat ai vrea ca echipa aia sa nu mearga ca e condusa de Dragnea jr. Mars javra.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.