Cuclea Risipitoru cumpara al treilea Duster full option( 15.000 de euro) pentru Primaria Turnu Magurele - comentariul zilei.

21 August 2019, 17:52 | 4706 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Duster.

În actualul mandat CUCLEA a cumpărat două mașini Duster. Pe 20 august 2019 mai achiziționează încă un Duster full option in valoare de peste 15000 euro. Ce n-a cumpărat Mohanu în 4 mandate acest limbric cumpără în nici 3 ani 3 mașini Duster. Încă o dată arată cum își bate joc de banii cetățenilor. Primăria a devenit parc auto.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Cristina. pe 24 August 2019, 18:02
#8
Alinuto, maica.
Tu te-ai intalnit cu lupul de scrii ca acest oras este pustiu? Nici cimitirul nu mai este pustiu. Ce pacat ca nu te-a intalnit Gheorghe Dinca si pe tine!
Cuclea pe 22 August 2019, 22:06
#7
Si care e problema?
Da, bai, cumpar pt ca pot, fraierilor! Fur cat pot pt ca imi permit si dupa ce a intrat sefu la bulau in pup in coor pe Stefanel fiu-sau! Va ofticati? Fac multe combinatii cu interlopii ( Codrea, Macavei etc) pt ca ma tin fratii si la anul tot eu o sa ies primar! Ma doare-n paispe de problemele voastre! Toti angajatii primariei si familiile lor ma vor vota ca d-aia ii tin in primarie pe posturi caldute. La fel si fraierii de la ajutor social si ti**nii ma voteaza. Plus agaricii aia care au tarabe si magazine ma vor vota ca altfel pun pe ei garda, sanepidu,isu...! Si pensionarii ma vor vota, din inertie! Asa ca o sa fiu primar inca 25 de ani cu ajutorul fraierilor, asa sa muriti de necaz toti care susotesc! PSD nu va muri in Turnu, la noi, atata timp cat exista categoriile pe care le-am enumerat! Traiasca PSD si clanurile mafiote care il ocrotesc! Fraierilor!
Damian pe 22 August 2019, 17:42
#6
Cuclea schimba mașinile.
Măcar mașinile sa le schimbe, dacă la femei nu se pricepe!! Nu vb cu răutate, dar spun din surse.



Mai omule, care te_am votat ca primar și regret amarnic și acum clipa aia... Ne-ai dezamăgit mai rău decât Dragnea!!

Revino-ți în fire, nu mai baga mana în sacul oamenilor de bani, investește-i în ruina de oraș ce a rămas.

Aaa... Am uitat, voi faceți 'ruinele cetății Turris', măcar sa zică cei de sus ca a-ți investit într-o zona anume, dar nici aia nu e ce trebuie lumii.

Păcat... Subiecte sunt multe de vorbit, dar le discutam degeaba.

Primarul.. E tot primar.. Și tot ce știe face..
Alina!!!! pe 22 August 2019, 17:37
#5
Oraș devenit pustiu!
Dragi oameni, dacă tot Cuclea Risipitorul va ieși primar la următorul vot, înseamnă că va place situația din oraș, cum arata el ca oraș, ca sat, cum vreți voi sa ii spuneți.

Știu ca vorbele nu va schimba nimic, dar asta râde de un oraș întreg cu gura pana la urechi.

Auzi la el, a treia mașina... Dar sa astupe a treia groapa în oraș nu poate!

Nenorocitul.. Nu are rușine, limite!!!!
Craceoooo pe 22 August 2019, 16:20
#4
esti un distrus
(ca si Cuclea) Vreti nu vreti,tot Cuclea o sa fie jupanul in turnu.
Bani puțini,pretenții mari pe 22 August 2019, 08:25
#3
LUX înconjurați de SĂRĂCIE
Da,face asta pentru că poate și este loc.Atâta timp cât prostia și hoția domină această zonă,e posibil orice.Întotdeauna,și în mandatul oricărui primar PSD,banii publici au fost risipiți și cheltuiți după bunul plac,fără ca cei ce trebuie să verifice și să constate anumitele nereguli,să ia atitudine și să constate eventualele infracțiuni.Toți acești bani sunt din taxele și impozitele plătite de către noi.Dacă nu se face o grevă fiscală(să nu mai fie plătite toate aceste dări către stat,pentru o perioadă de măcar un an),banii noștri vor avea aceeași soartă.
Un CETĂȚEAN pe 22 August 2019, 01:43
#2
ULTIMUL MANDAT DE PRIMAR
DA, pt CUCLEA este ultimul mandat de primar. Cine crede ca va mai ieși primar va fi un prost. Dinastia este la apogeu. Străzile orașului nu le vede in ce hal au ajuns de când este el primar.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.