Eurobac - evaziune fiscala si deturnare de fonduri - comentariul zilei.

13 August 2019, 23:31 | 5046 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Bac Turnu Magurele.

Mioara Soanca pe 07 August 2019, 13:22#5
Mega Bombă
În curtea Eurobac unde se mai află și Briza Dunării și Cortul de nunți a lui Ștefan Dragnea, Madalin Ioniță- A început să apară al doilea, o construcție în curs de finalizare care nu respectă legea ne fiind nici o autorizație de construire, Primaria Turnu Măgurele este complice la acele infracțiuni care se desfășoară în acea incintă și aici vorbim de evaziune fiscală și deturnarea de fonduri publice.

Ionut pe 07 August 2019, 17:01
Angajat primarie
Ai mare dreptate Mioara,la noi in primarie nu exista licitatie facuta pentru cortul ala care se monteaza,sa bagat umplutura,sa turnat stalpi de beton,sa facut un drum pe spatiul verde . Oare al nostru primar are interese acolo de nu se i au masuri ? Se aude si prin primarie ca este Simionescu implicat
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Unu pe 17 August 2019, 06:30
#11
Turnean
Si ce este rau ca sa amplasat un cort pe malul dunarii,eu personal am avut nunta la BRIZA DUNARII si pot sa i felicit inca o data la cum am fost tratati.

Acest primar nu este in stare sa faca ceva pe perioada de vara si pentru noi,sa avem conditii la plaja,un transport ceva chiar si sa platim,dar el merge la pontonul lui bata cu amanta in fiecare duminica .

Se pare ca este foarte suparat ca au mai pus un ponton langa el si nu mai poate sa bea sI sa se f..a cu iubita IONELA. HUUUUUUU LIMBRIC PARAZIT

Soanca pe 16 August 2019, 17:03
#10
Habar nu ai .
CINE a votat smplasarea cortului.Mai esti si in pnl.Pnl,psd,aceiasi mizerie.
Goe pe 16 August 2019, 17:02
#9
Cracea este de vina.
Pnleul in frunte cu Cracea au votat vonstructia acestui cort.Singurii opozanti au ramas turnenii get beget.Paunescu si Neagu.Ceilalti niste sclavi ai lui Cracea.
Adi pe 15 August 2019, 17:53
#8
Bâtă e un analfabet cu diplamă
Directorul Adi bâta a luat nota 2 la examenul de proc*rori .
Unul de s-a varsat in tine pe 14 August 2019, 21:09
#7
Pentru PPentru Prostituata Mariana Mai IA Partzu-Olteanu
Vezi ca veni chiormalul Predoiaca in in orash, are masina cu volnanul pe dreapta, foogi la mooie, mai scoti un banut, pentr Patzu-Olteanu.
Prezent la VOT ÎNTOTDEAUNA pe 14 August 2019, 18:35
#6
PSD,NU AȚI FĂCUT NIMIC BUN,NU AȚI LĂSAT NIMIC ÎN URMĂ,DECÂT PRAF ȘI SĂRĂCIE
Încă puțin și veți vedea care este implicarea și complicitatea Conducerii Primăriei și a altor instituții în viața și activitatea economică a zonei.Totul este la cheremul unor lichele lăsate de INFRACTORUL DRAGNEA,prin funcții și pe la conducerea instituțiilor statului,FALIMENTÂNDU-LE și DECREDIBILIZÂNDU-LE în fața tuturor cetățenilor plătitori de taxe și impozite.Au reușit să depopuleze orașul,sărăcindu-l,furându-l și mințind cetățenii defiecare dată,numai pentru a fi aleși.Ziua judecății este aproape,extrem de aproape.
gicu pe 14 August 2019, 15:15
#5
vin alegeriile si cuclea si satra lui vor fi istorie
fratiilor gasca asts de inbuibati si cioditori va fi istorie in citeva lui orasul asts a fost blestemat cu oameni de nimic si singur lor scop banul si inbogatirea lor a un neica nimeni boscheyari lboskhetari locali

.i
Gigi pe 14 August 2019, 00:56
#4
???
Poate ne spuneti cine sunt angajatii de la aceasta institutie si ce salarii au?Ce fac ei acolo 8 ore?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.