Mafia PSD lucreaza contra textilistelor: Coruptii de la ITM Teleorman si-au anuntat prezenta in fabricile de confectii - comentariul zilei.

3 Iulie 2019, 05:42 | 1.765 | 0
Textile.

Au anunțat fabricile de confecții căci săptămâna asta vin in controale, pai ce mai așteaptă să înceapă furtuna....să vină acum când e 40 de grade nu când plouă....nu mai putem îndura căldura insuportabilă care există in fabrică și umilința șefilor de a te zori mai repede și mai multe produse, mai fraților ce dracu controale se fac la fabricile astea când ei își anunță vizita, de umblă sefii ca șobolanii cu tot felul de harti să și le pune la punct....să le fie rușine la cei ce îi anunță că vin în control căci ei sunt mâna în mână cu ei. Ei vin în control când se racoreste și să aibă timp să-și pună patronii actele la punct....să le fie rușine. Dați știrea mai departe poate vede cine trebuie.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.